programvare

De 5 beste tilpassede tapetmakere [Desktop & Online]

De 5 beste tilpassede tapetmakere [Desktop & Online]

Generiske bakgrunner er ikke morsomme for skrivebordet ditt. Å få den rette programvaren for tapetprodusenter vil imidlertid bringe deg nærmere det formelle utseendet du er ute etter, eller det morsomme, lyse med dramatiske mønstre.

Mange av dere brukte sannsynligvis lignende programvare tidligere. Du hadde noen mapper som inneholder bakgrunnsfiler, så har du valgt frekvens for bakgrunnsskift for skrivebordet.

Hva med å lage dine egne bakgrunnsbilder i stedet? Vi vil fokusere på programvareverktøy som også er vennlige mot nybegynnere, så ikke bli redd hvis du ikke er intuitivt teknisk.

Følg med, og du vil være sikker på å finne den perfekte programvaren for bakgrunnsprodusenter for deg.

Hva er den beste programvaren for tapetprodusent å få?

1

Adobe Photoshop

Toppvalg på denne listen er den aller beste programvaren for bildebehandling og grafisk design du kan få tak i i dag.

Adobe Photoshop tømmer ikke lommen, men du blir rikere når det gjelder entusiasme og til og med underholdning når du ser på det kjedelige skrivebordet ditt..

Når det gjelder din skapelsesfrihet, er den enorme lerretstørrelsen et tydelig tegn på at det ikke er noe som står i veien for deg.

For å lage ditt eget skrivebordsbakgrunn, er alt du trenger å gjøre å lage et nytt dokument i størrelsen på målbordsbakgrunnen, og deretter åpne alle bildene som blir skrivebordsbakgrunner..

Dra dem inn i dokumentet i originalstørrelse, endre størrelsen på lagene om nødvendig og gå til Fil> Eksporter> Lag til filer. Dette vil gjøre hvert lag til sin egen fil i løpet av sekunder.

Her er hva viktige funksjoner du får med Adobe Photoshop:

Last ned Adobe Photoshop gratis

2

Fotor

Fotor er alt-i-ett-programvare med funksjoner for redigering av bilder, retusjering av bilder og grafisk design. Imidlertid kan det også hjelpe deg med å lage unike bakgrunnsbilder.

Egentlig kan du lage vakre bakgrunnsbilder på bare noen få minutter. Prosessen krever ikke mer enn en enkel dra og slipp-operasjon av bildene dine på malen og en rask endring av skriptet.

Når du gjør noen endringer, er det bare å huske at det er viktig å administrere overleggene dine for å maksimere tapetets visuelle innvirkning.

Her er hva viktige funksjoner du får med Fotor:

Last ned Fotor

3

Canva

Canva er et allsidig programvareverktøy for å lage bakgrunnsbilder. Alt er opp til deg - begynn å lage fantastiske bakgrunnsbilder fra bunnen av, eller bla gjennom hundrevis av bakgrunnsmaler hvis du går tom for ideer.

Det er ingenting som hindrer deg i å legge til en virkelig unik melding ved å velge mellom hundrevis av gratis skrifttyper. Last ned eller del til og med ditt tilpassede bakgrunnsbilde slik at andre kan se hvor kreative du er!

Her er hva viktige funksjoner du får med Canva:

Last ned Canva

4

Visme

En flott skrivebordsbakgrunn designopplevelse tilbys også av denne fullt tilpassbare programvaren for bakgrunnsprodusenter.

Klikk Skape med det samme, naviger til Nettgrafikk og trykk Bakgrunnsbilder å vandre rundt noen fantastiske malalternativer.

Videre har Visme et tilsynelatende uendelig utvalg av bilder, grafikk, ikoner og mer å stole på når du vil lage interessante bakgrunnsbilder..

Tross alt er de inkluderte malene uendelig tilpassbare.

Her er hva viktige funksjoner du får med Visme:

Last ned Visme

5

Bakgrunnsmotor

Vil du bruke animerte bakgrunnsbilder? Da er Wallpaper Engine vår anbefaling, siden det gjør skrivebordet ditt dynamisk på kort tid takket være imponerende 2D- og 3D-bakgrunnsbilder.

Programmet gir deg ikke bare tilgang til en stor samling animerte bakgrunnsbilder, men gir også et stort utvalg av funksjoner for å legge til spesialeffekter for å klippe, lime inn eller flytte forskjellige elementer i bakgrunnen..

Her er hva viktige funksjoner du får med Wallpaper Engine:

Last ned Wallpaper Engine

Det er mange alternativer hvis du ønsker å finne den beste programvaren for tapetprodusenter. Hvilken er ditt valg i dag?

Ikke nøl med å gi beskjed ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

FAQ: Lær mer om programvare for tapetprodusenter

Ja det kan du. Alt som trengs er å bruke programvareverktøy for bakgrunnsprodusenter som Adobe Photoshop eller Fotor for å få det til.

For å lage et godt bakgrunnsbilde, trenger du den beste programvaren for bakgrunnsbilde. Velg en pålitelig programvare for bildebehandling og grafisk design med mange redigeringsfunksjoner inkludert.

Velg Wallpaper Engine for å redigere bakgrunnsbilder. Den leveres med et tilsynelatende uendelig utvalg av spesialeffekter / klipp, lim inn, flytt og andre grunnleggende redigeringsfunksjoner å velge mellom.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...