anmeldelser

5 beste familie arrangør-apper for Windows-brukere

5 beste familie arrangør-apper for Windows-brukere

Å holde familien matet er en ganske grunnleggende oppgave, men å holde det organisert kan være en annen historie, spesielt hvis du har en stor familie. Å opprettholde medisiner, avtaler, reisedatoer, arbeidsplaner, gjøremål, nødkontakter og andre felles familieaktiviteter under ett tak, er kanskje ikke så lett som det høres ut. For å få familieaktiviteter til å fungere greit, trenger du en trygg plattform for å lagre og dele informasjon. Det er der familieorganisasjonsappene kommer til nytte.

I denne digitale tiden trenger travle familier smarte løsninger for å holde seg organisert. Internett er stappfullt av en mengde verktøy designet for å holde deg i løkken med alt som skjer i familien din. Disse appene lar deg holde oversikt over familiekalenderen og oppgavelister, alt mens du er på farten. Vi har syntetisert de mange verktøyene for å gi deg de beste fem familie-arrangør-appene for å holde familien organisert.

Les også: Topp 7 programvare for bildeviser for Windows 10


De beste gratis og betalte familieorganiseringsappene

Cozi Family Arrangør

Med Cozi familie-arrangør-appen kan du enkelt oppdatere familiekalenderen din ved å legge til huskelister, sette påminnelser, legge til avtaler og dele den oppdaterte informasjonen som familiemedlemmene kan se. Hvert familiemedlem tildeles en farge, så det er ganske enkelt å vite hvem som er ledig og hvem som er opptatt på et øyeblikk. Med Cozi er det mulig for hvert familiemedlem å legge til oppdateringer, og hver oppdatering synkroniseres automatisk med alle brukere som er koblet til kontoen din.

Cozi-appen kommer med et veldig robust påminnelsessystem som kan tilpasses for å sende tekst- og e-postpåminnelser samt ukentlig sammendrag. Du kan lage en familiejournal, planlegge måltider, legge til en oppgaveliste, dele handlelister, samt holde oversikt over bilder og minner i Cozi familiejournal. Cozi fungerer på din Android, iOS, Blackberry og Windows PC. Appen er tilgjengelig gratis med tillegg, selv om du kan abonnere på Gold-pakken for $ 29,99 for å få en gratis opplevelse.

Få Cozi Family Organizer for Windows


Husk melken

Husk at melk er en gratis og mangfoldig app som kan hjelpe deg med å administrere alle oppgavene dine på flere plattformer. Når den er oppdatert med ny informasjon, sender appen tekster, e-post eller IM-påminnelser til brukerne som er koblet til kontoen. Appen lar deg også dele oppgaver, oppgavelister og avtaler med hvilken som helst kontakt. Du kan legge til alle familiemedlemmene dine for å dele all informasjon du vil overføre til dem. Du kan også angi kategorier på oppgaver, avhengig av graden av haster, for eksempel prioritetsnivå og forfallsdato.

Få Husk melken


To lykkelige hjem

Two happy Homes er et kraftig familiearrangørverktøy som gjør det lettere for fjerne familier å kommunisere og organisere ting sammen. Foreldre fører en felles kontaktliste og kalender og kan dele nyttig informasjon, oppgaveliste, medisiner og til og med bilder. Verktøyet kommer også med avanserte funksjoner og kan også brukes til å spore og betale utgifter online. Den er tilgjengelig i to pakker: gratis og betalt. Med den gratis pakken kan du legge til opptil 10 familiemedlemmer, få sporingstjeneste for utgifter, familiekalender, notater og andre verktøy. Med det betalte abonnementet ($ 14,99 per måned) får du ubegrensede kontakter, deling av medisinsk informasjon og muligheten til å foreta betalinger online.

Få to lykkelige hjem


AboutOne

AboutOne er enda en familie-arrangør-app som inneholder alt du trenger for å holde familien organisert. Appen leveres med robuste verktøy som lar deg enkelt dele lager, lagre medisinsk informasjon, dele videoer og lagre viktige dokumenter som kvitteringer. Appen lar deg administrere og dele alt med familiemedlemmene dine på flere enheter, inkludert Android, iOS, Windows-telefon og Windows 8-PC.

AboutOne er tilgjengelig i både gratis og betalte versjoner. Den gratis versjonen kommer med nødstyringsverktøy, plass til opptil 6 familiemedlemmer og 1 GB lagringsplass. Den betalte versjonen ($ 5 per måned) tilbyr en familiekalender som synkroniseres med andre kalenderprogrammer, plass til opptil 10 familiemedlemmer og 5 GB lagringsplass.

Få AboutOne


Chore Hero

Chore Hero er en anstendig app som kan hjelpe en familie som holder sammen for å bli organisert mens de lærer barna hvordan de skal være ansvarlige på en morsom måte. I motsetning til andre apper på listen som utfører flere funksjoner samtidig, handler Chore Hero om husarbeid, akkurat som navnet antyder. Når barna fullfører de tildelte oppgavene, tjener de bonuspoeng, og til slutt uteksamineres de fra nybegynnere til å gjøre helter. Du kan enten tilordne plikter til forskjellige mennesker på forskjellige dager eller la appen velge tilfeldig.


Konklusjon

Mens du velger riktig arrangør-app for familien din, er det viktig å ta hensyn til budsjettet og familiestørrelsen, da noen apper bare kan legge til opptil 6 kontakter, hvor andre tilbyr ubegrensede kontakter. Familiearrangørapper gir en enkel måte å holde kontakten med familiemedlemmer mens de minner om viktige familieavtaler. Andre familieorganiseringsapper du kan sjekke ut inkluderer Family Organizer, Grocery IQ, Astrid og Hub Family Organizer.

Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...