programvare

5 beste programvare for vedlikehold av hjem [2020-guide]

5 beste programvare for vedlikehold av hjem [2020-guide]

Hjemmet ditt er sannsynligvis den viktigste investeringen som for de fleste. Å holde tritt med regelmessig vedlikehold er viktig for å beskytte investeringen og programvare for vedlikehold av hjem er det ideelle verktøyet for dette. Hjemvedlikehold er ikke en enkel oppgave, siden du må holde øye med flere aspekter. For å gjøre denne oppgaven litt enklere, vil vi at du viser et par verktøy som kan hjelpe deg.

Vi plukket ut fem av de mest nyttige vedlikeholdsprogrammene for hjemmet for å gjøre valget ditt mindre utfordrende, og vi anbefaler at du sjekker ut funksjonene deres før du bestemmer deg for hvilken som passer best for dine behov.

Hjemvedlikeholdsverktøy for personlig bruk å få akkurat nå

1

Hjem Zada

Den første posten på listen vår er Hjem Zada, og med dette verktøyet vil du kunne forbedre verdien av ditt samlede hjem, for å unngå tidlige erstatningskostnader og for å holde hjemmet ditt både sunt og trygt ved å holde kontrollen over vedlikeholdet til enhver tid.

Her er noen funksjoner som Home Zada ​​tilbyr:

Ved hjelp av Zada-programvaren vil du kunne spare på kostnadene og forbedre boligens verdi.

Prøv Home Zada ​​gratis

2

Home Management Wolf

Dette er en annen pålitelig applikasjon for hjemmeadministrasjon som også kan hjelpe deg med å beskytte hjemmet og eiendelene dine.

Sjekk ut de mest imponerende funksjonene som er inkludert i dette programmet:

⇒ Last ned Home Management Wolf

3

HomeBinder

Et annet flott verktøy for vedlikehold av hjemmet er HomeBinder. Ved hjelp av dette verktøyet kan du administrere behovet for vedlikehold av hjemmet ditt, og det vil også organisere verdifulle rapporter hvis du vil se hjemmet ditt.

Her er noen av de beste funksjonene som dette programmet har å tilby:

Sjekk ut den komplette listen over spennende funksjoner som tilbys av HomeBinder på den offisielle nettsiden.

4

The Complete Home Journal

De Komplett hjemmebok er et enkelt, men kraftig program som lar deg raskt spore, vedlikeholde og administrere forbedringer som er gjort i hjemmet ditt.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne programvaren:

Komplett Home Journal-pakken kommer med interiør-, eksteriør- og mekaniske hjemmetidsskrifter, og i tillegg til disse får du også hjemmekjøpsjournal, oppgavelister og kontaktleder. Bilder tatt fra digitalkameraet kan lagres for ditt hjem og din journaloppføring.

Du kan gå til den offisielle nettsiden til The Complete Home Journal og sjekke ut flere funksjoner i denne imponerende programvaren.

5

MyLifeOrganized

Hvis du leter etter et kraftig verktøy for oppgavebehandling for hjemmet ditt, kan dette være det perfekte programmet for deg.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i dette programmet:

MyLifeOrganized gir riktig informasjon på det perfekte stedet, og den er designet for å sende deg smarte påminnelser. Dette verktøyet er mer enn bare et hjemmeadministrasjonsprogramvare, fordi det også kan ta seg av oppgavene dine utenfor hjemmet ditt.

Når du for eksempel er på kjøpesenteret, kan MyLifeOrganized sende deg et varsel med en handleliste. Når du kommer hjem, vil en påminnelse med en liste over handlinger også vente på deg der. MyLifeOrganized kan også synkroniseres på tvers av alle enhetene dine, og du vil alltid være på toppen av oppgavene dine.

Sjekk ut mer imponerende funksjoner i dette verktøyet og få MyLifeOrganized for Windows fra det offisielle nettstedet.

Det er her våre beste valg for beste programvare for hjemvedlikehold slutter. Disse programmene kommer med sitt eget sett med unike funksjoner, og de fleste av dem er målrettet for å vedlikeholde og administrere hjemmet og eiendelene dine.

De gir også funksjoner for varelager og for å lage gjøremålslister for å gjøre livet ditt lettere. Disse verktøyene er kompatible med Windows. Når du har sjekket ut de komplette funksjonene, kan du bestemme hvilken som er best for deg og ditt hjem.

Vanlige spørsmål angående programvare for vedlikehold av hjemmet

I kategorien husholdningsvedlikehold fallinspeksjoner, justeringer, rengjøring eller utskiftninger som utføres med jevne mellomrom for en normal funksjon av huset.

Du kan holde rede på det ved å enten skrive alt ned manuelt og lagre sjekker, du kan bruke et program for vedlikehold av hjemmet som vil gjøre livet ditt lettere.

Du må dokumentere alle forbedringer som gjøres sammen med bevis på det enten via sjekk eller avslutningsuttalelse.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden blitt oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...
Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...