programvare

5 beste programvare for deling av bilder for å spare dyrebar tid og krefter

5 beste programvare for deling av bilder for å spare dyrebar tid og krefter

I denne digitale tidsalderen med fotografering går digitale kameraer og datasystemer hånd i hånd i produksjonen av fotografiske fotografier av høy kvalitet. Hovedspørsmålet her er: hvordan synkroniserer digitalkamera med en PC? Det som dukker opp er begrepet "tethering".

Og det er det vi vil bli behandlet i denne artikkelen. I utgangspunktet skal vi se på noen av de beste programvarene for deling av bilder, hvorav noen kan brukes til å synkronisere digitale kameraer med datasystemer..

I dag er de fleste av de vakre scenene og bildene du ser rundt, raffinerte verk med spesialisert dataprogramvare, som er designet for å forbedre bildekvaliteten.

Enkelt sagt, en fotograf tar et skudd, eksporterer skuddet til datamaskinen sin, redigerer og legger siste hånd på det. Kanalen / prosessen med å importere bilder fra et kamera til en datamaskin er det vi kaller for "fotodeling".

I hovedsak refererer bildedeling til prosessen med å koble et digitalt kamera (eller smarttelefon) til et datasystem via en USB-kabel eller et trådløst oppsett, med det primære målet å overføre kamerabilder til datamaskinen for endelig retusjering, redigering eller manipulering.

Det er et sett med verktøy, som er spesielt designet for å lette denne prosedyren. Disse verktøyene blir samlet referert til som "programvare for deling av bilder". Og vi ser på fem av de beste programvarene for deling av bilder - i denne artikkelen.

Merk: Ikke alle digitale kameraer støtter tethered fotografering. Derfor baserer vi kompilasjonen vår bare på støttede kameraer.

De beste verktøyene for deling av bilder for å organisere kamerabildene dine på PC

1

Adobe Lightroom (anbefalt)

Dere kjenner alle sannsynligvis Lightroom som et av de beste verktøyene for fotostyring der ute.

Gjett hva? Det skiller seg også ut som en av de beste programvarene for deling av bilder. Programvaren støttes på Windows-datamaskiner.

Lysroms tethering-funksjonalitet er fleksibelt designet for å støtte rundt 50+ kameraer, inkludert de som er produsert av Canon, Nikon, Leica og andre.

Det importerer enkelt bilder tatt av disse kameraene, og evaluerer (og justerer) fokus, belysning og generelle kvalitet.

Nøkkelfunksjoner i Lightroom tethering-programvare inkluderer fotoimport, øyeblikkelig visning, direkte kamerainnstillinger (fra via et tethered system), fotomerking, zooming, 50+ DSLR-støtte, fotoklassifisering, lysjustering, bildeformat i flere formater (inkludert RAW) og mer.


Dette er de beste alternativene når det gjelder visning av Raw-filer i Windows 10.


Andre bemerkelsesverdige funksjoner i Lightroom inkluderer innebygd lagring (opptil 10 TB), HDR-støtte, fargebehandling, fotobibliotek, bildedeling, smart forhåndsvisning, nøkkelord og mange flere.

Lightroom er tilgjengelig til en startpris på $ 9,99 (per måned). Det er også en gratis prøveversjon i en begrenset periode.

2

Capture One Pro

Capture One Pro er en populær programvare for RAW-bildemanipulering, som er vert for et kraftig sett med delingsfunksjoner. Programvaren er vert for eksklusiv støtte for bare Windows- og Mac-operativsystemer.

Videre har den bred tethering-støtte for en rekke kameramerker, inkludert Canon, Sony, Fuji, Panasonic, Mamiya, Nikon, Olympus og Phase One (Capture One-utvikler). Dette gjør det til et altomfattende verktøy, som er ideelt for forskjellige klasser av fotografer.

Capture One Pro skiller seg ut som en av de beste programvarene for deling av bilder for Windows, med en unik delingsfunksjon som gjør det mulig å få tilgang til kamerainnstillinger og endre den direkte.

Med dette er du i stand til å strømlinjeforme all din fotografiske arbeidsflyt på en enkelt plattform, og dermed forbedre din driftseffektivitet og generelle produktivitet.

I utgangspunktet lar programvare for deling / administrering av bilder deg overføre fangede bilder fra digitalkameraet til Windows-PCen. Og sørg for at alle bilderedigerings-, fargeleggings- og andre bildeadministrasjonsfunksjoner utføres rett på Capture One Pro-plattformen.


Trenger du avanserte funksjoner for bildebehandling? Disse verktøyene kan definitivt tilfredsstille dine behov.


Capture One Pro, bortsett fra å være en standard programvare for deling av bilder, er et allsidig verktøy for manipulering / administrering / redigering av bilder.

Capture One Pros siste versjon - Pro 12 - er tilgjengelig for $ 299. Du kan imidlertid bruke programvaren gratis, i en begrenset periode på en måned.

3

Helicon Remote

Helicon Remote er en allsidig programvare for deling av bilder, fleksibelt designet for å kjøre på alle større datasystemer og mobile plattformer.

Programvaren er allment kompatibel med Macbook og Windows PC, samt Android- og iOS-mobilplattformer. Imidlertid er den vert for eksklusiv internettdeling for bare Nikon og Canon digitale kameraer.

I tillegg er Helicon Remote vert for et brukergrensesnitt som er lett å navigere, noe som gir deg muligheten til å ta forankrede bilder med ufattelig bekvemmelighet.

Videre har programvaren et kraftig sett med innebygde manipulasjonsverktøy, som gjør det mulig å ta bundet bilder, se og redigere disse bildene direkte på en synkronisert PC..

Helicon Remote er tilgjengelig i tre hovedalternativer. Disse alternativene er:

Det er også en gratis prøveversjon for en periode på en måned før du kjøper hele pakken.

4

mørkt bord

darktable er en annen topprangerte programvare for deling av bilder, som også fungerer som en RAW-omformer. Det er en av de mest brukte appene for å effektivisere fotografisk arbeidsflyt, med eksklusiv støtte for de tre store datamaskinoperativsystemene: Linux, Mac og Windows.

Darktable er også vert for eksklusiv støtte for praktisk talt alle store kameraer, inkludert Sony, Canon, Fujifilm og Nikon, med generell støtte for over 50 digitale kameraer..


Leter du etter den beste gratis skylagring for å sikkerhetskopiere bildene dine? Her er de beste alternativene.


Det letter i utgangspunktet synkroniseringen av DLSR med PC og forenkler følgelig overføringen av RAW-bilder mellom begge medier (fra DSLR til PC).

Bemerkelsesverdige funksjoner i mørktabell inkluderer Tethered-opptak, Live view, GPU-akselerert bildebehandling (OpenCL- forbedret), Fargebehandling, Zoombar UI, Multi-format støtte (RAW inkludert), Avansert redigering, Optimalisert fotoeksport, Framing, Split toning, Color balanse, flerspråklig støtte (20+ språk) og mange flere.

Darktable fotografisk arbeidsflyt / tethering-programvare er et program med åpen kildekode; derfor er den tilgjengelig for gratis nedlasting.

Last ned darktable (Windows)

5

TetherPro

TetherPro er et av de første settene med digitale delingsverktøy som er utviklet. Den ble opprinnelig designet for Nikon digitale kameraer, før den utvidet støtten til Canon og andre topp DSLR-modeller. Programvaren er for tiden vert for eksklusiv støtte for bare Windows.

TetherPro har et brukergrensesnitt som kan tilpasses, som enkelt kan skreddersys for å passe din fotografiske arbeidsflyt. Videre har den et kraftig oppsett for tagging, samt et unikt fjernkontrollsystem som lar deg endre kamerainnstillingene dine direkte fra et tilkoblet system..

Andre bemerkelsesverdige funksjoner i TetherPro inkluderer LiveView, godta / avvis / kanskje fotomerkingssystem, fullskjerms gjennomgang, fjernkontroll, bildesikkerhet, gratis livstidsoppgraderinger, pengene-tilbake-garanti og mer.

TetherPro er for øyeblikket tilgjengelig til en rabattpris på $ 24,99. Den opprinnelige prisen er $ 49,99.

Kjøp nå

Konklusjon

I denne guiden listet og beskrev vi fem av de beste programvarene for deling av bilder i markedet, spesielt de som er kompatible med Windows-operativsystemer.

Disse verktøyene letter synkroniseringen av DSLR-er (digitale kameraer) med PC-er (eller Macbooks) og effektiviserer hele fotografisk arbeidsflyt.

Derfor, hvis du er en fotograf som har behov for en programvare for deling av bilder, er de ovennevnte verktøyene de anbefalte for deg..

RELATERTE STORIER DU BØR KJEMPE:

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...