programvare

5 Beste programvaren for spillanimasjon å bruke akkurat nå

5 Beste programvaren for spillanimasjon å bruke akkurat nå

Spillutviklere prøver å oppnå stadig mer forbløffende effekter når det gjelder animasjon. Gjennom eksplosive effekter, fantastisk grafikk og til og med VR tar animasjonsverktøy oss alle et skritt nærmere det vi knapt kunne forestille oss for bare et par år siden..

Utstyrt med alle slags funksjoner, blir programvare for modellering og gjengivelse for designvisualisering, spill og animasjoner stadig mer populært på grunn av deres evne til å transportere spillentusiaster til en helt ny dimensjon. Men vanlige brukere har også fordeler av fordelene ved historiefortelling som er vakkert gjengitt, og dette er akkurat det animasjonsverktøy brukes til.

Det er selvfølgelig mange alternativer tilgjengelig på markedet, så hvordan velger du nøyaktig? Beslutningen vil sikkert bli påvirket av budsjettet du er forberedt på å investere i dette kjøpet, av dine ferdigheter som animatør og åpenbart dine preferanser.

Selvfølgelig vil en håpefull animatør ikke velge det mest komplekse verktøyet, akkurat som en ekspert spillutvikler mest sannsynlig ikke vil gå for en gratis utgave av programvare for å designe hans eller hennes kunstverk. Og sist, men ikke minst, er det også spørsmålet om 2D versus 3D animasjonsverktøy.

Som du ser er det mange aspekter som må tas i betraktning når du velger den perfekte programvaren for spillanimasjon, og vi har ikke engang begynt å ta tak i de individuelle funksjonene og kapasitetene til disse verktøyene. Ingen grunn til bekymring, vi har bare fremhevet toppvalgene i bransjen for deg, så sørg for å gå gjennom listen nedenfor og velge det produktet som passer perfekt til dine behov.

Hva er den beste programvaren for animasjon?

1

Adobe After Effects (Editor's Choice)

En del av Adobe Creative Cloud, After Effects er det beste av det beste når det gjelder bevegelsesgrafikk og visuelle effekter, og det er praktisk talt ingenting du ikke kan oppnå med det.

Lag alt du kan forestille deg, og få imponerende resultater hver gang. Når det gjelder spill, vil du kanskje animere et tegn - få det til å snurre, rulle, snurre, bøye det for å gjenspeile din kunstneriske visjon? Du kan enkelt sette i gang alt med nøkkelrammer eller uttrykk, og du kan gjøre det fra bunnen av for unike resultater eller ved å bruke de tilgjengelige forhåndsinnstillingene for å starte designene dine..

Bli animert, kombiner videoer og bilder og legg til eksplosive effekter eller lag VR-videoer for å slippe publikum rett inn i handlingen med den aller beste animasjonsprogramvaren på markedet.

After Effects blir alltid bedre, med nye funksjoner som kommer ut regelmessig. Det beste er at du aldri kommer bak, takket være de raske og enkle opplæringene som dekker alt fra det grunnleggende til de nyeste animasjonsteknikkene.

La oss raskt gå gjennom det viktige funksjoner:

⇒ Få Adobe After Effects nå

2

Adobe Animate

Hvis vi snakker om vektorgrafikk og spillanimasjon, er Adobe Animate verktøyet for deg. Denne dataanimasjonen og multimedia forfatterprogrammet er også inkludert i Adobe Creative Cloud-pakken, og bringer animasjon inn i den nye tidsalderen, og tilbyr støtte for video- og lydinnbetting, rik tekst, skripting og rastergrafikk.

Med kraftige illustrasjoner og animasjonsverktøy lar Animate deg bygge spillmiljøer, designe startskjermbilder, integrere lyd og til og med dele kunstverkene dine som opplevelser med utvidet virkelighet. Å designe interaktivt innhold for animasjoner har aldri vært så enkelt.

Børstene som er skryt av verktøyet, er en annen kjennetegn ved animatører, siden de lar deg lage figurer som virkelig blir levende for øynene dine.

Som alltid tar Adobe en spesiell interesse i å få mest mulig ut av brukeropplevelsen, og det er raskt og enkelt å komme i gang takket være trinn-for-trinn-veiledningene..

La oss raskt gå gjennom det viktige funksjoner:

⇒ Få Adobe Animate nå

3

Autodesk 3ds Maks

Autodesk 3ds Max er et populært valg blant utviklere av videospill, og er et profesjonelt datagrafikkprogram for 3D-animasjoner med forbedrede modelleringsmuligheter og en fleksibel plugin-arkitektur.

Verktøyet lar deg lage 3D-spillanimasjoner av profesjonell kvalitet takket være den integrerte tekstur- / fargeditoren og karakteranimasjons- og riggverktøy eller keyframe og prosessuelle animasjonsverktøy.

Designvisualisering bringes til neste nivå gjennom imponerende effekter, utsmykninger og bilder av høy kvalitet, mens prosessuelle animasjons- og scenemodelleringsverktøy gjør utrolig realistiske karakterer og spillmiljøer.

La oss raskt gå gjennom det viktige funksjoner:

⇒ Sjekk ut den offisielle siden til Autodesk 3ds Max nå

4

Houdini

Houdini er fullpakket med funksjoner for modellering, strukturering, rigging og 3D-animasjon, og brukes til grafikk av høy kvalitet og intense, men tilgjengelige 3D-animasjonsopplevelser.

Denne animasjonsprodusenten kommer som en løsning for spillutviklere som kreves for å komme opp med store mengder innhold uten å gå på bekostning av de visuelle effektene. Ved hjelp av bevegelsesgrafikk og til og med VR tillater verktøyet oppretting av overbevisende animasjoner som gir brukeren interaktiv spill og unik spillopplevelse..

La oss raskt gå gjennom det viktige funksjoner:

⇒ Sjekk ut Houdinis offisielle side nå

5

Blender

En profesjonell animasjonsprogramvare, Blender er et utmerket valg for kvalitetsvisuelle effekter og videospill som tilbyr funksjoner som rigging, modellering, animasjon, simulering og gjengivelse.

Denne animasjonsprogramvaren kan også tilpasses fullstendig takket være det fleksible Python-kontrollerte grensesnittet, med maskering og strukturbørster for 3D-maling, CPU, GPU og VR-gjengivelse. Du kan matche det med et bredt utvalg av tillegg for å justere layout, farger, størrelse og skrifttyper, eller du kan bare bruke Blender's Python scripting based API.

La oss raskt gå gjennom det viktige funksjoner:

⇒ Sjekk ut Blenders offisielle side nå

Avhengig av dine ferdigheter, utvalg av funksjoner som hver programvare skryter av, og selvfølgelig, kan budsjettet du nå gjør ditt valg sikkert, vel vitende om at produktene som er oppført ovenfor, gir deg det aller beste når det gjelder 2D- eller 3D-spillanimasjon. Hva skal det være? Gi oss beskjed om hva som var funksjonen som mest appellerte til deg i kommentarfeltet nedenfor.


FAQ: Lær mer om animasjonsprogramvare og Adobe

Det er forskjellige verktøy du kan henvise til for å bygge animasjon. Bransjefavoritten er utvilsomt Adobe After Effects på grunn av forbedrede bevegelsesgrafikk- og visuelle effekter, som er mest verdsatt av profesjonelle spillanimatorer.

Hvis du er ganske ny i animasjonsbransjen, vil det mest anbefalte verktøyet være et annet produkt fra Adobe Creative Cloud-familien: Adobe Animate som tilbyr forhåndsinnstillinger for å starte designene dine. Også trinnvise opplæringer er inkludert for å gjøre reisen din enda jevnere.

Adobe Illustrator lar deg også lage individuelle animasjonsrammer og deretter eksportere dem som SWF-filer for redusert størrelse for å integrere dem i nettstedet ditt eller prosjektet..

Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...