programvare

5 beste virtuelle stasjonære programvare for Windows 10

5 beste virtuelle stasjonære programvare for Windows 10

Virtuell stasjonær programvare gjør det mulig for brukere å åpne programmer på flere stasjonære datamaskiner.

I stedet for å åpne og klemme alle applikasjonene dine i oppgavelinjen, kan du opprette virtuelle skrivebord og plassere dem der i stedet. Som et resultat kan du redusere organisering av skrivebordet bedre ved å eliminere rot.

Microsoft integrerte virtuell stasjonær funksjonalitet i Windows 10. For å få tilgang til den, trykk på Oppgavevisning på oppgavelinjen. Du tror kanskje at Windows 10-brukere ikke egentlig trenger ekstra tredjeparts virtuell skrivebordsprogramvare.

Den innebygde oppgavevisningen er imidlertid ganske grunnleggende og har begrensede muligheter. For eksempel kan du ikke legge til individuelle bakgrunnsbilder til virtuelle skrivebord eller tilpasse hurtigtaster. I dette tilfellet kan du vende deg til tredjepartsløsninger.

Her er den beste virtuelle stasjonære programvaren for Windows 10

  1. Dexpot
  2. VirtuaWin
  3. Virtuell dimensjon
  4. DeskSpace
  5. BetterDesktopTool

La oss se nærmere på det.

Topp 5 virtuell stasjonær programvare for Windows PC


1. Dexpot

Dexpot er det beste blant virtuelle skrivebordsprogrammer for Windows. Den er tilgjengelig for personlig bruk gratis. Du må imidlertid kjøpe en lisens for kommersiell bruk.

Dexpot lar brukerne sette opp 20 virtuelle skrivebord i Windows. Det beste med denne programvaren er at du kan tilpasse skrivebordene ved å gi dem sine egne separate bakgrunnsbilder, skjermsparere, hurtigtaster og egendefinerte oppløsninger..

Du kan til og med distribuere ikoner slik at hvert skrivebord har sin egen unike programvare og filsnarveier. Mengden tilpasning er langt utover det du kan gjøre i Windows 10s oppgavevisning.

Dexpot inkluderer også mange ekstra plugin-moduler, for eksempel MouseEvents, Taskbar Pager, Dexcube og Wallpaper Clock. Min favoritt er Dexcube som aktiverer en 3D-roterende kubeeffekt når du bytter virtuelle skrivebord.

Plugin-modulen Desktop Slideshow bytter automatisk mellom de virtuelle stasjonære PC-ene på samme måte som en lysbildefremvisning. Det er også noen få eksperimentelle plugin-moduler du kan legge til Dexpot, som inkluderer Gadgets som legger til sidepanel-gadgets til de virtuelle skrivebordene.

Last ned Dexpot


2. VirtuaWin

VirtuaWin er virtuell stasjonær programvare som bruker minimale systemressurser og har et stort antall konfigurasjonsalternativer. Programmet fungerer med alle Windows-plattformer fra Windows ME og oppover, og det er også en bærbar versjon av programmet. Dette er programvare med åpen kildekode du kan legge til på skrivebordet.

VirtuaWin er primært en systemstatusapp som du kan bytte mellom virtuelle skrivebord og velge andre alternativer fra menyen. Imidlertid inneholder oppsettvinduet fortsatt et variert utvalg av konfigurasjonsalternativer som du kan tilpasse virtuelle skrivebords titler, oppsett, hurtigtaster, mushandlinger og mer foruten.

En av de beste tingene med VirtuaWin er at den støtter opptil 20 virtuelle skrivebord med minimal ressursbruk. Du kan forbedre funksjonaliteten med moduler, som ligner på plugin-moduler. Programvarens nettsted inkluderer en rekke ekstra moduler du kan legge til i VirtuaWin-modulkatalogen.

For eksempel gir VMPreview en forhåndsvisning av de virtuelle skrivebordene i vindu eller fullskjermmodus; og KvasdoPager legger til en virtuell stasjonær personsøker på oppgavelinjen som ligner på Gnome-personsøkeren i Linux.

Last ned VirtuaWin

Redaktørens merknad: Denne artikkelen fortsetter på neste side. Hvis du er interessert i andre skrivebordsverktøy, kan du sjekke ut vårt brede utvalg av guider.

Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...