programvare

6 beste e-handelsplattformer for startups [Host Inkludert]

6 beste e-handelsplattformer for startups [Host Inkludert]

E-handel, som er en forkortet merke for elektronisk handel, har tatt over det globale markedet, ettersom så å si alle typer produkter og tjenester annonseres / markedsføres og kjøpes online.

Ikke glem å godkjenne nettstedet vårt. Dette varselet forsvinner ikke før du gjør det.

Du hater annonser, vi får det. Vi gjør det også. Dessverre er dette den eneste måten for oss å fortsette å tilby fantastisk innhold og guider om hvordan du løser de største tekniske problemene dine. Du kan støtte vårt team på 30 medlemmer for å fortsette å gjøre jobben sin ved å godkjenne nettstedet vårt. Vi viser bare en håndfull annonser per side, uten å hindre tilgangen til innholdet.

Jeg vil godkjenne nettstedet ditt. Jeg bryr meg ikke

Nyere utvikling har styrket denne posisjonen ytterligere, ettersom alle viktige aspekter ved e-handel, inkludert markedsføring, innkjøp, betaling og til og med levering, har blitt automatisert.

Med fremveksten av e-handel kan alle fra hvor som helst kjøpe noe fra hvor som helst. Dette har lagt bro mellom landene, og Internett fungerer nå som det ultimate knutepunktet for det globale markedet.

Imidlertid finner fremtredende leverandører av e-handel ofte seg overveldet av antall bestillinger, salg og betalinger de må behandle daglig..

Derfor, for å håndtere denne situasjonen og opprettholde effektivitet, blir automatisering viktig.

Denne artikkelen gir deg seks av de beste automatiserte e-handelsprogramvarene på markedet.

Hva er de topprangerte e-handelsplattformene?

1

Volusion

Volusion er uten tvil en av de mest populære leverandørene av e-handelstjenester i verden. Og det fungerer også som en av de beste automatiserte e-handelsprogramvarene.

Det er det ledende valget for rundt 200.000 bedriftseiere over hele verden, med transaksjoner på hundrevis av millioner.

Volusion er et av de første settene med leverandører av e-handel som automatiserer tjenestene sine. Som sådan har viktige prosesser som nettbutikkoppretting, markedsføring, kjøp og betalingstilpasning (og kvitteringer) blitt automatisert.

Volusions automatiseringsfunksjon sørger for at bedriftseiere nå kan spare tid og penger på visse operasjoner, og dermed gi dem overskuddstid (og kostnad) for å ivareta mer produktive bestrebelser.

Noen av nøkkelfunksjonene i Volusion inkluderer nettstedbygger, markedsføringsverktøy, produktsider, prosessordrer, CRM-verktøy, strekkodegenerator og mange flere.

Interessant, de fleste av de ovennevnte funksjonene er strømlinjeformet og passende automatisert, og gir deg en sømløs strøm av transaksjoner, fra ordre til kjøp til betaling.

Volusion tilbyr en første 14-dagers gratis prøveversjon til nye abonnenter, hvoretter de kan abonnere på en av de tilgjengelige betalte planene: Personal, Pro, Business og Prime.

Den rimeligste planen er Personlig plan, som er tilgjengelig med en pris på $ 29 per måned.

Volusion

Med Volusion har du nettbutikkoppretting, markedsføring, kjøp og betalingsfasilitering, alt automatisert! $ 29 / mo.

Få det nå

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...