programvare

6 beste programvarene for hagedesign for PC og Mac

6 beste programvarene for hagedesign for PC og Mac

Hvis du står overfor landskapsarbeid i en hage, er det best å vurdere å bruke hage design programvare for å hjelpe deg med å organisere tankene dine og sette sammen en tegning.

Hageprogramvare er mest nødvendig når du vurderer et landskapsarbeidsprosjekt med flere hager. Imidlertid tar det litt tid å lære og bruke denne programvaren.

Fordeler med å bruke en hage design programvare

Det er flere fordeler med å bruke programvare til å designe hager og landskapsarbeid. Bruken av denne programvaren hjelper deg med å utforme en konkret plan for hagene dine og landskapsarbeidet. Det hjelper deg å ta en solid beslutning om nøyaktig hva du vil.

Det er ikke veldig lett for deg å visualisere landskapsarbeid på en gang, men når det er tegnet opp, vil du ikke bare ha større sjanse for å huske alle detaljer, men du vil også ha en nøyaktig plan for å designe ditt mesterverk utendørs..

For interiørdesign eller landskaps- og hagedesign utenfor hjemmet ditt, vil kraftig hagesignprogramvare definitivt redde dagen.

Som et resultat av dette bestemte vi oss for å publisere denne artikkelen som viser forskjellige designprogramvare. Kombiner dem med en Feng Shui-programvare, og oppskriften på suksess er klar.

Hvis du liker programvare for å designe hagen din, er det noen premiumversjoner å sjekke ut nedenfor. De er ikke dyre og vil definitivt hjelpe deg med å sette sammen den perfekte hagen.

Hva er de beste hagedesignverktøyene?

1. Adobe Illustrator (anbefales for planlegging)

Adobe Illustrator kommer som et høyt polert program for å lage vektorgrafikk. For å planlegge den perfekte hagen din trenger du ikke noe mer enn dette, siden det lar deg raskt tegne en layout, endre linjer i henhold til landskapsbehovet ditt osv..

Hvis du er vant til andre Adobe-apper, må du vite at grensesnittet ser ganske likt ut. Derfor bør det være ganske enkelt å lage et enkelt oppsett.

Pennverktøyet vil være din beste venn, siden det er hovedverktøyet du bruker til å tegne linjer som til slutt blir til former.

Bli vant til alle tegneverktøyene for å bedre møte dine behov.

De viktige funksjoner inkludert i programmet:

Last ned Adobe Illustrator gratis

2. Adobe Photoshop (anbefales for visualisering)

Alle har hørt om Photoshop. Det er en av de mest populære programvarene for bilderedigering tilgjengelig, men det kan gjøre så mye mer. Fra å ta et bilde og justere det litt, til å sette inn et 3D-tegn og animere det. Dette er kraften i Photoshop.

For din drømmehage kan du bruke Photoshop hver for seg eller i forbindelse med Illustrator. Et Creative Cloud-abonnement gir tilgang til begge verktøyene, slik at du ikke trenger å velge.

Hvis du begynte å planlegge hagen din i Illustrator, vet du at du har en god ide om størrelse, utforming, forskjellige soner osv. Du kan begynne å bruke Photoshop for å bedre visualisere sluttresultatet og hjelpe deg med å ta det riktige valget for hagen din..

Her er noen av de viktigst egenskaper:

Last ned Adobe Photoshop gratis

3. Skyt hageplanlegger

Du kan bruke denne programvaren til å designe hagen din. Det er også et godt verktøy for å utføre planteforskning. Med denne programvaren kan du se på plantens levetid, deres varianter og hvordan du skal ta vare på dem.

Det er brukervennlig programvare som lar deg inkludere gjerder, bygninger, dekk, skur og til og med en dam.


Hvis du vurderer å pusse opp interiøret også, kan du sjekke ut denne listen med den beste programvaren for interiørdesign.


Hvis du vil ha en rask og enkel måte å designe hagen din på, bør du vurdere å bruke Shoot Garden Planner. I tillegg er denne programvaren kompatibel med Windows OS som Windows XP, Vista, 7 og 8.

Last ned Shoot Garden Planner


4. Marshalls Garden Visualiser

Denne gratis hageprogramvaren er et kraftig verktøy i landskapsdesign. Det lar deg visualisere hagen din i et 3d-rom. Det ser ut som et videospill.

Mens du bruker den til å bygge hagen din, kan du bevege deg rundt, det gir deg en virkelig følelse. Du kan spesifisere størrelsen på hagen du ønsker, og også tilpasse formen nøyaktig slik du planlegger å bygge den.

Mange produkter kan legges til i designet ditt ved hjelp av denne programvaren. Du kan legge til stier, hageoverflater, kanter, sommerhus, asfaltering og vegger.


Hvis du er interessert i å lage Jacquard-design, ta en titt på de beste programvareverktøyene for det i denne praktiske artikkelen.


Du kan lagre hagen din på nettkontoen din mens du jobber. Når du er ferdig, må du få et installatør som hjelper deg med å bygge hagen eller å bygge den selv.

Hvis du har tenkt å bygge deg selv; be om nødvendig informasjon fra deres offisielle nettsted for å bestille alle nødvendige produkter.


5. Programvare for hjemmedesigner

Denne kraftige programvaren er ideell for landskapsdesign og selvfølgelig hagen. Det er førsteklasses programvare med flere pakker. Imidlertid er prisen noe av en høy side, men det spiller ingen rolle fordi det er veldig gunstig.

I tillegg lar denne programvaren deg oppnå riktig plan. Hvis du ikke liker det etter at du har lastet det ned, kan du enkelt fjerne det; i det minste brukte du ikke penger i motsetning til andre designprogrammer der ute som er mye dyrere.

Kjøp Home Designer Software her


6. Gardena

Gardena er en nettbasert programvare for hagedesign. På nettstedet finner du alle typer landskapsarbeidsprodukter for vannforvaltning (sprinklere, slanger osv.), Plenpleie (gressklippere), busk og tre (saks, hekksaks osv.) Og andre hageverktøy.


Trenger du også et programvareverktøy for 3D-design? Sjekk ut denne listen med våre beste valg.


Gardena holder imidlertid folk interessert i produktene sine. Med andre ord, de ønsker ikke å tjene på selve programvaren; i stedet er programvaren en måte å tiltrekke folk til nettstedet sitt og markedsføre forskjellige produkter og derved få større gevinst.

Det er vinn / vinn mellom Gardena og deres forbrukere som leter etter gratis designverktøy.

Besøk Gardena hageplanleggers nettsted her

Har du brukt noen av hageprogrammer som vi nevnte ovenfor? Del med oss ​​din erfaring ved å kommentere nedenfor.

FAQ: Lær mer om hagedesignprogramvare

Begynn med å lage en plan med oppsettet. Del hagen i forskjellige soner. Lag en sti fra og til disse sonene. Legg til litt sitteplasser og husk å ha et lunt område. Inkluder en rekke farger, avhengig av klimaet.

Samle inspirasjon fra naboer og fra internett. Mål deretter hagen din og lag en plan. Bruk deretter noen av de beste hagedesignverktøyene for å visualisere hvordan alle elementene passer sammen.

Alt avhenger av deres ekspertise i visse verktøy og personlige preferanser. Mens noen foretrekker stor programvare som AutoCAD, kan andre arbeide med lettere som SketchUp og deretter bruke programvare for å gjengi SketchUp.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert i april 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...
Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men det er ikke feilfritt. Når brukere tester ut det nye operativsystemet, støter de på forskjellige prob...
Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...