programvare

6 beste programvare for fjerning av logo for videoer og bilder

6 beste programvare for fjerning av logo for videoer og bilder

Programvare for fjerning av logoer består av spesielle programmer som er i stand til å fjerne firmalogoen fra alle slags bilder som finnes online.

Verktøy for å fjerne logoer er veldig nyttige hvis du vil bruke et bestemt bilde til et prosjekt du jobber med, og du ikke vil ha en fet og lys logo, eller et vannmerke sprutet over bildene..

Det finnes forskjellige logo-fjernerprogrammer i markedet, og de kommer med sine egne funksjoner, og vi valgte de fem beste du kan finne for øyeblikket, slik at du kan velge den beste for dine behov.

Beste logo-fjernerprogramvare for Windows-PCer

  1. Adobe Photoshop
  2. VirtualDub MSU Logo Remover
  3. Wondershare Filmora
  4. AviDemux
  5. Fjerner videologo
  6. Fjern Watermark Pro

1. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er bransjestandarden når det gjelder redigering av bilder. Dette komplekse verktøyet har alle funksjonene du trenger for å lage fantastiske bilder som vil trekke folks oppmerksomhet.

Hvis du vil fjerne logoer fra bilder og videoer, er Photoshop det rette verktøyet for å få jobben raskt og samtidig bevare bildekvaliteten.

Hvordan fjerne logoer ved hjelp av Photoshop

Object Selection-verktøyet er en svært allsidig Photoshop-funksjon som du kan bruke til å tegne et rektangel eller lasso rundt bestemte objekter for å velge dem for videre bildemanipulering. Så uavhengig av logoformen, kan du bruke Object Selection-verktøyet til å isolere logoområdet, definere kantene og deretter fjerne det.

Du kan deretter bruke Spot Healing Brush Tool, og mer spesifikt, alternativet Sample all Layers for å lage et nytt lag og male det over logoen..

Hvis du trenger å rydde opp og myke opp kantene, kan du bruke Clone Stamp Tool. Så, der har du det, kan du enkelt fjerne logoer ved hjelp av tre av Photoshops innebygde verktøy.

Andre viktige funksjoner i Photoshop inkluderer:

Last ned Adobe Photoshop gratis

2. Wondershare Filmora (anbefales)

Wondershare Filmora er en programvare som hjelper deg med å få en logo fra en video, og det er en veldig enkel å bruke app som også kommer med en trinnvis guide.

Her er de beste funksjonene som er inkludert i programmet:

Wondershare Filmora er en av de beste programvarene for å fjerne logo som du kan finne akkurat nå, og laste ned gratis online. Programmet leveres med alle nødvendige verktøy som du trenger for å eliminere en logo, og alle disse verktøyene er enkle å bruke. Programmet har også et brukervennlig grensesnitt, og til og med nybegynnere vil være i stand til å håndtere behandlingen enkelt.

⇒ Last ned Wondershare Filmora gratis fra det offisielle nettstedet.

3. VirtualDub MSU Logo Remover

De VirtualDub MSU Logo Remover er et gratis plugin for logo-fjerning av høy kvalitet som er ment å fjerne statiske ugjennomsiktige logotyper fra alle slags videosekvenser. Programmet kommer med forskjellige typer arbeid og parametere for å kontrollere kvaliteten og hastigheten på behandlingen.

Sjekk ut flere viktige funksjoner som er inkludert i dette programmet:

Den oppdaterte applikasjonen støtter semi-gjennomsiktige logoer i motsetning til den første versjonen av appen, og den klarte også å fikse feilen med å krasje på Intel-prosessorer og andre feil. Nå fungerer VirtualDub MSU Logo Remover feilfritt, og du kan også prøve det selv.

4. AviDemux

AviDemux er også en veldig populær gratis videoredigerer, og dette programmet klarer å lykkes med å kombinere både videoredigering og videokonvertering i bare en programvare. Ved å bruke AviDemux vil du kunne fjerne logoer fra alle slags videoer og bilder, og heldigvis er programmet tilgjengelig for nedlasting på alle plattformer. Denne typen kompatibilitet er veldig vanskelig å finne med videoredigeringsprogrammer.

Ta en titt på de mest imponerende funksjonene i AviDemux:

Programmet inneholder mange filtre, og Skarpheten fra menyen inkluderer MPlayer DeLogo-filteret. Dette åpner konfigurasjonsvinduet der du kan se flere innstillinger. Hvis du bare ønsker å fjerne en logo, bør du velge området der vannmerket er og deretter bruke parametrene som er tilgjengelige øverst for å omgir logoen. Etter å ha tatt med så mye av logoen som mulig, er det bare å klikke OK og vannmerket blir fjernet. Lagre filen på datamaskinen din uten logoen, så er du klar.

⇒ Dette enkle programmet kan lastes ned fra dette nettstedet.

FAQ: Lær mer om logoer

Merker bruker logoer som symboler for å komme inn i folks minne raskere og hjelpe dem med å skille mellom forskjellige merker enkelt. Logoer er en del av merkevarens identitet.

Hvis du vil fjerne en logo fra et bilde, må du først laste ned et bildeditor og deretter importere bildet du vil redigere. Velg logoområdet du vil fjerne, og bruk de innebygde verktøyene til å slette det. Rediger deretter bildet for å fylle og rydde opp i området.

For å fjerne vannmerker fra bilder, velg omkretsen til vannmerket, og fjern det deretter ved hjelp av verktøyene som er tilgjengelige i bildeditoren din..

Redaktørens merknad: Denne artikkelen fortsetter på neste side. Hvis du er interessert i annen programvare for bilderedigering, kan du sjekke ut den store samlingen av guider.

NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...
Rett dato og klokkeslett er feil for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Eiere av Windows 8-nettbrett har alltid hatt problemer med systemets dato og klokkeslett på enhetene sine, og vi rapporterte for lenge siden et bestem...
Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...