programvare

6 beste nålepunktsdesignprogramvare

6 beste nålepunktsdesignprogramvare

Needlepoint design software er et datamaskinstøttet (CAD) verktøy som gjør designen sømløs. Du trenger ikke lenger å stresse tankene dine om manuell utarbeidelse og møtefrister.

Med en pålitelig nålepunktsdesignplattform kan du lage broderidesign ved hjelp av digitale verktøy. I tillegg kan du se kreasjonen din i en 3D-skjerm.

Med denne typen programvare blir håndarbeidet ditt lettere, spesielt når du lærte å bruke skalaene og målingene.

Du har tilgang til mange maler og design å følge for å fullføre oppgaven. Og selv om du ikke er et datageni, får du en guide som du kan mestre.

Når du er ferdig med nålepunktsdesignet, kan du forhåndsvise arbeidet ditt i en nøyaktig 2D- eller 3D-visning. Du vil ha en realistisk visning av kunstverkene dine, og du kan enkelt spille det du trenger for å bli forbedret. Faktisk er denne programvaren utmerket.

Hva er den beste Needlepoint Design Software?

1

Adobe Illustrator CC

Adobe Illustrator er øverst på listen vår fordi det er det aller beste verktøyet penger kan kjøpe når det gjelder grafisk design, spesielt å skape visuelle elementer fra bunnen av..

Denne vektorbaserte bilderedigereren har alle verktøyene både en nybegynner og en erfaren bruker kan trenge, så du trenger ikke å bekymre deg for å bruke penger på andre tredjepartsverktøy.

Faktisk kan Illustrator i seg selv berikes med et bredt utvalg av programtillegg og forbedringer av biblioteket, både offisielt og brukeropprettet..

Dette betyr at du kan tilpasse måten Illustrator oppfører seg på bakgrunn av dine behov til enhver tid, og dette inkluderer å legge til mønstre og børster som vil hjelpe deg med design av nålepunkter.

Fordeler:

Ulemper:

Last ned Adobe Illustrator CC gratis

2

Adobe Photoshop Elements 2020 og Premiere Elements 2020

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements 2020 bruker Adobe Sensei AI-teknologi som gjør denne programvaren veldig intuitiv og smart.

Du kan finne automatiserte valg som lar deg tilpasse designene, samt legge til din personlige stil. Den inkluderer en guidet redigeringsinstruksjon som har 78 trinn. Med denne programvaren kan du opprette mesterverk med nålepunkt.

Bildene er helt klare, og du kan lage dine egne modifikasjoner for å gjøre designene dine perfekte.

Fordeler

Ulemper

Last ned Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements

3

Embrilliance Essentials, broderiprogramvare

Embrilliance Essentials, Embroidery Software for Mac og PC lar deg slå sammen håndarbeidsmønstrene dine med nesten alle formater. Du kan bruke funksjonen for sømberegning for å endre størrelsen på håndarbeidsdesignene.

Og hvis du ønsker å legge til bokstaver i designene dine, kan du enkelt gjøre det gjennom tre forskjellige moduser for Circle, Monogram og Multi-line.

Fordeler

Ulemper

⇒ Last ned Embrilliance Essentials, broderiprogramvare

4

Cross Stitch på CD-ROM

Cross Stitch på CD-ROM er designet for nybegynnere, og den er tilgjengelig på flere språk på engelsk spansk, francais og espanol fransk. Denne programvaren er utstyrt med en fargeleder for enkel navigering, samt DMC-produkter.

Den inneholder tips og hint om søm som er praktisk animerte og interaktive. I tillegg vil du sikkert elske de 100 designene som følger med denne programvaren. Og det hjelper at det er veldig rimelig sammenlignet med annen nåleprogramvare.

Fordeler

Ulemper

⇒Last ned Cross Stitch på CD-ROM

5

Hobbyware Pattern Maker Cross Stitch-programvare

Hobbyware Pattern Maker Cross Stitch Software, Professional Version er designet for middels og ekspertbrukere. I hvert mønster som er inkludert i denne programvaren, er det maksimalt 150 farger som kan brukes til designene.

Du kan finne flere unike design for sømmer i denne programvaren, og den er kompatibel med Windows 2000, NT, XP, Vista, 7 og 8. Denne nålepunktsdesignprogramvaren er stolt laget i USA.

Fordeler

Ulemper

⇒ Last ned krysssting for Hobbyware Pattern Maker

6

Fantastiske design BREV DET! Broderimaskinprogramvare

The Amazing Designs BREV DET! Broderimaskinprogramvare lar deg lage en eller flere linjedesigner i mange skrifttyper. Du kan enkelt tilpasse broderidesignene dine ved hjelp av denne programvaren.

Det er ganske sømløst å legge til din egen bokstavdesign eller bruke broderiene fasjonable oppsett som vertikal tekst eller sirkel.

Uansett hvilken bokstav du vil lage eller broderimønster du ønsker, kan du oppnå det du ønsker gjennom denne programvaren. I tillegg lagrer du designene dine i forskjellige formater.

Fordeler

Ulemper

⇒ Last ned LETTER IT! Broderimaskin


Programvaren for nålepunktsdesign er forskjellig på mange måter, spesielt deres kompatibilitet med operativsystemene. Du må sørge for at produktet du kjøper, passer til datamaskinen hjemme eller på kontoret.

Vær oppmerksom på at programvare med flere kompatible enheter er dyrere enn de som bare passer til ett operativsystem. Det er også sant med en plattform som henvender seg til en høyere OS-versjon av Windows PC.

Ta alltid hensyn til kompatibilitet, funksjonalitet, pålitelighet, rangeringer og pris for nålepunktsdesignprogramvaren i kjøpsbeslutningen. Velg et designprogramvareprodukt som passer alle dine behov, spesielt budsjettet.


FAQ: Lær mer om nålepunktsdesignprogramvare

Det er nok av dedikert programvare der ute for akkurat denne jobben, for eksempel Embrilliance Essentials, men Adobe Illustrator CC kan være enda bedre hvis de riktige plugin-modulene og bibliotekene blir lagt til.

Disse typene verktøy er i utgangspunktet verktøy for grafisk design som spesialiserer seg i å lage nålepunktmønstre som du senere kan bruke i det virkelige liv.

Med litt trening og litt fingerferdighet kan alle lære å lage nålepunktsdesign.


Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...