programvare

6 av den beste programvaren for å overføre filer fra PC til iPhone med [+ bonus]

6 av den beste programvaren for å overføre filer fra PC til iPhone med [+ bonus]

Trenger du å overføre bilder, videoer, musikk eller andre filer fra din stasjonære eller bærbare datamaskin til en iPhone? I så fall er det forskjellige programvare du kan bruke til filoverføring fra PC til iPhone. Mange bruker iTunes for filoverføring til og fra Apple-mobiltelefoner og nettbrett.

Du må imidlertid ikke overse den mange programvaren fra tredjepart designet for iPhone-filoverføring. Dette er noen av de beste tredjepartsprogrammene for Windows som du kan overføre filer til og fra Apple-mobiltelefoner med.

Overfør filer fra PC til iPhone med disse programmene

1

IOTransfer 2 PRO [redaktørens valg]

Et av de beste overføringsverktøyene på markedet akkurat nå er IOTransfer 2 PRO. Det fungerer perfekt på Windows OS og lar deg kvitte seg med iTunes og overføre filer direkte mellom iOS-enheten og PCen. Foruten overføringsprosessen, lar den deg også rense telefonen eller nettbrettet for å frigjøre litt plass. Dette er en viktig funksjon fordi det kan hjelpe deg med å administrere filene du overfører i sanntid bedre.

Før du overfører filene dine, kan du også ta en sikkerhetskopi for situasjoner der noe ikke går som planlagt (et feil klikk eller lyset slukker). Etter det kan du enkelt overføre alt du vil. Alle iTunes-begrensninger gjelder ikke IOTransfer 2 PRO. Du kan også slette filer med bare noen få klikk hvis du ikke har nok plass.

Foruten dataoverføring, lar dette verktøyet deg også lage sikkerhetskopier for kontakter, meldinger og alle andre viktige data. Du kan prøve IOTransfer 2 ved å laste ned prøveversjonen nedenfor.

2

Syncios iPhone Transfer (foreslått)

Syncios iPhone Transfer er høyt rangert iPhone-filoverføringsprogramvare som du kan overføre filer fra PC til iOS- og Android-nettbrett og mobiler med.

Programvaren er kompatibel med Windows-plattformer fra Vista til 10, Mac OS X (10.9 og nyere) og Android 3.0-8.0.

Det er en $ 34,95 Ultimate versjon av Syncios iPhone Transfer som du kan gjenopprette iCloud- og iTunes-sikkerhetskopier med og synkronisere med iTunes-biblioteket..

Imidlertid kan du fortsatt overføre filer fra PC til iPhone med freeware Syncios iPhone, som du kan legge til Windows ved å klikke på følgende lenke.

Syncios iPhone Transfer er en av de beste programvarene for iPhone-filoverføring fordi du kan overføre mange alternative filkategorier med den. Syncios-brukere kan overføre bilder, musikk, videoer, ebøker, lydbøker, kontaktlister, apper og mer.

Programvaren inkluderer praktiske bonusverktøy i verktøysettet, for eksempel video- og lydfilkonverterere og en mediefilbiblioteksbehandling. I tillegg kan du også bruke programvaren til å laste ned videoer fra YouTube, Vimeo, Dailymotion og andre nettsteder. Så Syncios iPhone Transfer kan komme til nytte selv om du ikke trenger å overføre filer.

-  Kjøp nå Syncios iPhone Transfer

3

Xilisoft iPhone Transfer (foreslått)

Du kan overføre filer fra PC til alle iPhones, iPads og iPods med Xilisoft iPhone-overføring, som er kompatibel med Windows-plattformer fra XP og oppover. Programvaren har en freeware-versjon med batch-behandling begrenset til 10 filer.

Den fullstendige Xilisoft iPhone Transfer-versjonen er tilgjengelig på $ 29,95. Du kan prøve det gratis ved å klikke på følgende lenke.

Oppdatering: På grunn av endringer i selskapet, Xilisoft iPhone-overføring finner du under navnet Xilisoft iPhone til PC-kopi. Begge programvarene har de samme funksjonene og fungerer på samme måte.

Xilisoft iPhone Transfer har en intuitiv UI-design med alle de forskjellige iPhone-filkategoriene organisert langs venstre vindu. Du kan bruke programvaren til å overføre podcaster, musikk, ebøker, lydbøker, bilder, videoer og apper til og fra Apple-mobiler og Windows-PCer. Programvaren lar deg også synkronisere mobilen din med iTunes.

Det som er bra med denne programvaren er at det også er en filbehandling som du kan organisere og redigere spillelister og fotoalbum med. Xilisoft iPhone Transfer-brukere kan til og med gjøre mobiltelefonene sine til bærbare harddisker og bla gjennom filene sine med File Explorer.

Den har ikke så mange bonusverktøy som Syncios iPhone Transfer, men programvarens filadministrasjonsalternativer er uten sidestykke.

4

iMyFone Tunesmate

De iMyFone Tunesmate programvare er en grei app for rask overføring av filer til eller fra iPhones. Denne programvaren lar deg også overføre filer direkte fra iPhone til iTunes, eller omvendt.

For øyeblikket selger iMyFone Tunesmate for øyeblikket til en rabattert $ 39,95 (fra $ 79,95). Prøveversjonen begrenser deg til fem overføringer av musikkfiler og fem økter for videooverføring. Du kan legge til programvaren i Windows 10/8/7 ved å klikke på Prøv den gratis på denne websiden.

Tunesmate-brukere kan overføre musikk, videoer, bilder, ringetoner, podcaster, lydbøker og spillelister fra stasjonære eller bærbare datamaskiner til iOS-enheter ved å dra og slippe dem. Det som er bra med denne programvaren er at overføring av filer mellom enheter er veldig rask og grei, og den unngår mange av iTunes 'filoverføringsbegrensninger.

Du kan også bruke programvaren til å slå sammen iTunes-biblioteker sammen og avinstallere apper. Selv om det mangler noen av verktøyene som er inkludert i noen av de alternative iPhone-filoverføringsprogramvarene, er dette fortsatt en anstendig pakke å omgå iTunes med.

5

WinX MediaTrans

WinX MediaTrans har en eksportfunksjon som lar deg overføre filer mellom iPhone / iPad og datamaskinen på kort tid. Når du mangler plass til neste iOS-oppgradering eller nye 4K-videoer, ikke nøl med å holde iPhone ren ved å overføre bilder, filmer, musikk eller kjøp fra iTunes Store til PCen..

Denne dataoverføringsprogramvaren har også en intuitiv spillelistefunksjon som er ideell for å opprette, endre og slette spillelister. Å legge til og administrere sanger er like enkelt som å dra og slippe dem. Videre er det raskt å overføre et stort antall 4K- eller 1080p HD-videoer og filmer mellom datamaskinen din og iDevice du bruker, i batch.

WinX MediaTrans er mer enn bare en effektiv iPhone-overføringsapp. Det lar deg også enkelt administrere ringetone og stemme, redusere store videofiler til optimal størrelse, automatisk konvertere alle videoformater til iPhone / iPad eller musikk til AAC eller MP3. Sikkerhetskopiering og synkronisering av medieinnhold mellom iPhone / iPad fungerer uten iTunes.

Du kan laste ned en gratis prøveperiode eller kjøpe den til en rimelig pris hvis du allerede er sikker på at dette er det perfekte verktøyet for deg.

6

iSkysoft iTransfer

De iSkysoft iTransfer programvare er en flott iPhone-filoverføringspakke for overføring og sikkerhetskopiering av mediefiler fra PC til mobil eller mellom telefoner. Du kan bruke programvaren til å overføre filer til og fra både Android- og Apple-enheter.

Programvaren selges til $ 59,95 på forlagets nettsted. Det er også en gratis prøveversjon av programvaren som inkluderer begrensninger for filoverføring fra iTunes.

ISkysoft iTransfer-programvaren gjør det mulig for brukerne å overføre videoer, musikk, podcaster, lydbok og spillelistefiltyper mellom enheter. Bortsett fra mediefiler, kan du bruke programvaren til å sikkerhetskopiere kontakter og SMS til stasjonære eller bærbare datamaskiner. Denne programvaren gjør det mulig å overføre telefon til telefon, slik at du direkte kan overføre multimediafiler og kontakter mellom enheter. Explorer, et filhåndteringsverktøy, er et annet praktisk tillegg til iSkysoft iTransfer som lar deg bla gjennom mobiler og nettbrett i diskmodus..

Programvarens verktøykasse inkluderer også en GIF Maker som du kan konvertere videoer og øyeblikksbilder til GIF-filer. Så iTransfer har mange nyttige verktøy og alternativer for overføring og synkronisering av mediefiler på tvers av enheter.

7

iMazing

IMazing iOS-enhetsbehandling har hatt noen strålende anmeldelser og kan skryte av en brukerbase som formørker 10 millioner. Den lar deg koble iPhones til stasjonære og bærbare datamaskiner via USB eller trådløst, slik at du kan bruke mobilen som ekstern lagring.

Programvaren er kompatibel med Windows 7/8/10 og Mac OS X-plattformer og selges til $ 39,99. Du kan legge til en uregistrert versjon i Windows ved å trykke på Last ned til PC på denne siden. Imidlertid begrenser freeware iMazing antall filer du kan overføre fra PC til iPhone.

Når du har koblet en iPhone til PC med iMazing, viser programvaren innholdet på iPhone. Deretter kan du dra og slippe video, musikk, kontakter og andre filer til iMazing-vinduet for å overføre filer fra Windows til iPhone.

Det som er bra med programvaren er at den viser iPhone-filer akkurat slik de vises på enheten. Du kan også bruke programvaren til å direkte kopiere innhold mellom iPhones og iPads. Samlet sett er iMazing et mer fleksibelt alternativ til iTunes og iCloud for å sikkerhetskopiere og overføre filer.

Så hvem trenger iTunes? I stedet kan du overføre alle slags mediefiler og kontaktlister fra PC til iPhone og omvendt med iMazing, Tunesmate, iTransfer, Xilisoft iPhone Transfer og Xilisoft iPhone Transfer. De er komplette Apple-enhetsadministrasjonspakker for Windows.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...
Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...