programvare

7 beste bildekalenderprogramvare for nedlasting [Windows + Mac]

7 beste bildekalenderprogramvare for nedlasting [Windows + Mac]

Fotokalendere er ikke bare vakre å henge på veggene i hjemmet ditt, men gir også unike og kreative gaver til enhver anledning.

Enten det er bilder av de nyfødte, eller familiebilder fra tidligere tider, utdannelsesbilder eller en samling av favoritt-selfies, fotokalender er den beste måten å fange alle disse minnene i en collage og fange dem for hver måned av året.

Hvis du leter etter en enkel måte eller et verktøy som kan hjelpe deg med å sette sammen en fotokalender, er det noen kule programvare for fotokalender som vil gjøre susen.

Disse kommer også med et stort utvalg av maler, slik at du ikke trenger seriøse designferdigheter, bare et skarpt øye og litt tid.

Fotokalenderprogramvare for Windows-PCer

1

Adobe Spark (anbefalt)

Fotokalendere er ting du antagelig stirrer på hver dag i et helt år, så det er åpenbart at du vil at de skal se upåklagelig ut.

Når det er sagt, vil et programvareverktøy som Adobe Spark definitivt bringe alle verktøyene du noen gang trenger for å få de resultatene du ønsker.

Programmet kan brukes til å kombinere bevegelsesgrafikk, lydopptak, musikk, tekst og bilder, de to siste er viktig hvis du vil lage flotte fotokalendere..

Selve den kreative prosessen er ganske enkel, da Adobe Sparks funksjonalitet lar deg ordne elementer gjennom enkle dra-og-slipp-prosedyrer.

Her er noen fordeler ved å bruke Adobe Spark:

Last ned Adobe Spark gratis

2

Snapfish

Dette verktøyet har ikke bare fotokalenderprogramvare, men lar deg også være vert for bildene dine, slik at du kan lage tilpassede produkter senere. Tilpasningsalternativene er enorme, faktisk mer enn andre tjenester nevnt ovenfor.

Du kan starte fra hvilken måned du vil, skrive spesielle datoer, endre farger og legge til nummerering på bilder. Den sendes også ganske fort når du er ferdig med tilpasningen og sendte den til pressen.

Snapfish tilbyr full refusjon og 10 prosent rabatt på fremtidige kjøp hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres, men det er bra å bruke dette verktøyet hvis du ikke har det travelt, bare så du gjør noe flott i kalenderen din.

Grensesnittet er moderne, kjappere enn andre verktøy eller apper, og har en raskere opplastingsprosess, men du kan bare laste opp JPG- og PNG-filformater - ingen rå kamera- eller TIFF-formater.

Du får også grunnleggende redigeringsfunksjoner som beskjæring, kontrast og lysstyrke, pluss å velge flere størrelser for et bilde og fantastiske kvalitetsbilder på ditt endelige produkt.

⇒ Last ned nå programvaren Snapfish fotokalender

3

Mixbook

Mixbook, som navnet antyder, er en programkalender med fotokalendere med redigeringsverktøy som lar deg lage en personlig fotokalender.

Til tross for at de har høyere fraktkostnader, har Mixbook kreative maler som passer til enhver stil, enten det er barnaktig, elegant, fasjonabelt eller morsomt. Det er et gratis nettsted som du kan bruke, og du kan også lage veggkalendere, gratulasjonskort og fotobøker eller album.

Alle kan bruke Mixbook, uansett designnivå, enten det er noob eller ekspert. Du kan tilpasse malene, eller jobbe på et tomt lerret fra bunnen av, legge til bilder, tekst, farge, objekter og mange andre tilpasningsalternativer.

Til slutt får du et kvalitetspolert sluttprodukt. Det er et utmerket, elegant og enkelt alternativ for å lage fotokalendere, med de mest stilige malene og redigeringsalternativene - vel verdt tiden din.

⇒ Bruk Mixbook fotokalenderprogramvare

4

Zazzle

Med denne fotokalenderprogramvaren får du mye kontroll over tilpasningsprosessen, fra design til bilder, tekst, størrelser og hvordan elementene er lagdelt sammen.

Nettverktøyene er ikke like rike hvis du sammenligner med et fullverdig programvare for bilderedigering, men disse kan være for kompliserte hvis du ikke vet hvordan du bruker dem.

Zazzle har imidlertid flere tilpasnings- og redigeringsverktøy, pluss at du kan endre ting som farge, bildene du bruker, og størrelsen på det endelige produktet. Du kan også legge til tekst og justere skrift og størrelse på bokstavene.

Hvis du vil lage en tilpasset collage, kan du omorganisere designet eller gå tilbake til den første malen slik den opprinnelig ble designet.

Imidlertid har Zazzle ingen angringsknapp når du gjør enkeltendringer. Du får også velge type kort og kartong, men når du er skrevet ut, kan du ikke sende kortet via førsteklasses innlegg som noen andre verktøy gjør, men du får gode rabatter på bulkbestillinger.

⇒ Bruk Zazzle-programvaren for fotokalender

5

Café Press

Dette er en av de populære programvarene for fotokalendere som brukes av både enkeltpersoner og bedrifter, da den lar deg lage eventuelle tilpassede fotokalendere du vil ha.

Med Café Press er alt du trenger å laste opp bildene dine eller importere dem fra sosiale medieprofiler, og bruke redigeringsfunksjonene som filtre, rotasjon og zoom inn eller ut, pluss bevegelige elementer.

Du får velge mellom forskjellige maler, selv om det ikke er mulig å endre med dette verktøyet. Når du velger en mal, kan du ikke endre den.

Denne programvaren lar deg imidlertid tilpasse ting som logoen din, måneder, høytider og mange andre elementer for å lage din personlige fotokalender. Den er pålitelig og kan brukes sammen med andre profesjonelle designverktøy som Illustrator eller Photoshop.

En kul ting med dette verktøyet er når du er ferdig med å designe, du kan også selge kreasjonen din via nettstedet Café Press. Søk etter kalender i søkeboksen, og du finner den mest fremragende kalenderprogramvaren.

⇒ Bruk Café Press fotokalenderprogramvare

6

Shutterfly

Med denne fotokalenderprogramvaren kan du tilpasse maler for å lage din personlige fotokalender. Det har ikke mye å tilby når det gjelder stilige alternativer, men designene er gode nok med forskjellige størrelser å velge mellom også.

Forhåndsvisningsvinduet lar deg redigere for en siste berøring i kalenderen din, se etter bildeproblemer eller skrivefeil og andre feil før du sender den til pressen. Du kan også betale via PayPal når du sjekker ut etter at du har fullført og ønsker å bestille.

For å lage kalenderen kan du laste opp bildene dine fra enheten eller datamaskinen din, og når du er ferdig kan du også lage andre produkter som krus, telefonvesker, puter og mye mer.

Bildedeling online er også tilgjengelig, eller du kan få et eget deleside der du legger ut forskjellige ting som arrangementer, fester og andre bemerkelsesverdige funksjoner.

⇒ Bruk Shutterfly fotokalenderprogramvare

7

Photo Calendar Creator

Dette er en brukervennlig og praktisk fotokalenderprogramvare som lar deg velge format, layout og elementer du vil legge til for et wow-sluttprodukt.

Programmet har et stort utvalg av 180 kalendermaler som du ikke bare kan bruke til personlige, men også til forretningskalendere.

Bare velg en mal, importer bildene du vil legge til i kalenderen, tilpass, og skriv ut. Du kan legge til detaljer som fotorammer, masker eller til og med utklipp, og lage hvilken kalendertype du vil.

Du kan også tilpasse eller legge til høytider, spesielle arrangementer og personlige datoer akkurat slik du vil, som nasjonale eller religiøse høytider, profesjonelle og / eller familiedager, som du kan legge til forskjellige høydepunkter i farger for hver - og du trenger ikke være en grafisk designer eller ansett noen til å gjøre det for deg.

⇒ Last ned nå Photo Calendar Creator Pro (prøveversjon)
⇒ Kjøp nå Photo Calendar Creator

Er du klar til å lage din egen tilpassede og personlige fotokalender for 2020? Gi oss beskjed om hvilken av disse bildekalenderprogramvarene du planlegger å bruke, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.


FAQ: Lær mer om fotokalendere

En fotokalender er en typisk kalender der fotografier også er inkludert, til og med personlige.

Et flott verktøy for å lage fotokalendere er Adobe Spark, men enhver profesjonell bildeditor vil gjøre det like bra.

Fotokalendere kan inneholde stort sett alle typer bilder, det eneste kriteriet er at de vanligvis er av høy kvalitet. Hvis du ofte møter uklare bilder, bør du vurdere å bruke en god tredjeparts fotoforsterker.


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i april 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...