programvare

7 beste arbeidsstyringsprogramvareløsninger

7 beste arbeidsstyringsprogramvareløsninger

Workforce management software (WFM) er et begrep for stasjonære og mobile programmer som hjelper en organisasjon eller bedrift med å administrere personalplanlegging.

Målet med WFM dreier seg om å få innsyn i forretningsmålinger som antall ansatte som trengs på et øyeblikk av dagen eller hvor lang tid det tar å produsere et produkt.

WFM kjernefunksjoner

Hva er fordelene med å bruke en WFM-løsning?

Høyere ansattes moral

Den beste måten å motivere en arbeidsstyrke er å rote med lønnen deres, og dette er en ting som enhver HR-sjef kan bekrefte. Dette er vanligvis den viktigste klagen blant ulykkelige arbeidere.

WFM kan ikke helt eliminere klager fra arbeidstakere om betaling, men det vil definitivt redusere dem betydelig ved å dele ansvaret med de ansatte selv.

Mindre kostnader

Når du bruker en WFM-løsning, har du muligheten til å eliminere slike kostnader og tilordne de ansatte til mer produktive oppgaver i tilfelle du vil gjøre det.

Samsvar

Blant de viktigste tingene som HR gjør i dag, er å registrere og opprettholde poster for å gi nasjonale og lokale myndighetsorganer statistisk bevis for at virksomheten din overholder alle juridiske forpliktelser..

WFM-systemer vil sørge for at risikoen for alle disse reduseres til et minimum, og slike verktøy vil tillate deg å opprettholde fullstendig samsvar med alle lokale og nasjonale krav.

Uten videre, her er de 7 beste fem arbeidsstyringsstyringsverktøyene for Windows PC.

Hva er den beste programvaren for din virksomhet?

1

Wrike

Hvis du ønsker å øke teamets produktivitet og effektivitet, bør du definitivt gå til Wrike.

Denne profesjonelle programvaren er ikke bare et programvarehåndteringsverktøy, men den fungerer også som et tilpassbart arbeidsområde som kan gi deg beskjed med den høyeste prioritetsoppgaven hver dag.

Wrike er en komplett løsning for organisasjonen din og inkluderer dashbord, delte kalendere og alle andre alternativer som lar deg organisere informasjon på tvers av alle arbeidsområder.

Programvaren inkluderer også live redigering av prosjekter og oppgaver, slik at du kan maksimere effektiviteten gjennom sømløst samarbeid.

Wrike kommer med innebygde korrektur- og godkjenningsfunksjoner som gjør at du og teamet ditt kan be om og motta tilbakemelding på alle vedlagte prosjekter som bilder, videoer, PDF-filer og andre.

Og den beste funksjonen i denne utmerkede løsningen er tidsstyringsfunksjonen som hjelper deg med å angi riktig arbeidsmengde for teamet ditt.

Wrike tilbyr en gratis versjon for opptil 5 medlemmer og gratis prøveversjoner for alle de andre versjonene, slik at du enkelt kan teste den før du forplikter deg.

Wrike

Wrike er ikke bare en administrasjonsløsning, men et tilpassbart arbeidsområde som kan tilpasse seg alle kravene i organisasjonen din. Gratis prøveperiode Besøk nettsiden

2

ActivTrack

ActivTrak er en løsning med en agent, skyinnfødt atferdsanalyse som brukes til å øke produktiviteten, effektivisere driftseffektiviteten og herde sikkerheten.

Det er også et av de ledende programverktøyene for medarbeiderstyring der ute, da det gir en interaktiv visning av arbeidsstyrkens aktivitet gjennom omfattende grafer og diagrammer.

Du kan spore ansattes fremgang og arbeidstid, som igjen lar deg tilordne dem lettere til nye prosjekter. Alt du trenger å gjøre er å installere det på datamaskinen din, samt datamaskinene til alle de andre ansatte.

Når du er ferdig, vil du motta rapporter og til og med skjermbilder når tvilsomme eller ikke-arbeidsrelaterte aktiviteter gjøres via datamaskinen, uansett om de er på kontoret eller jobber eksternt.

Den har til og med noen sikkerhetsorienterte verktøy, for eksempel muligheten til å vite hvem som får tilgang til sensitive filer, sette inn USB-enheter i bedriftens PC-er og delta i risikable aktiviteter.

Programmet er enkelt å bruke og støtter integrasjon med mange andre verktøy du kan finne i et kontormiljø, som Slack, QuickBooks eller Trello.

ActivTrak

ActivTrak er det beste verktøyet for ansattes ledelsesprogram der ute, med en interaktiv visning av arbeidsstyrkens aktivitet. Gratis prøveperiode Besøk nettsiden

3

ClearCompany HRM-programvare

ClearCompany HRM-programvare er et programvaresystem som fungerer for HR og rekrutterer team på tvers av både offentlig og privat næring.

ClearCompany Talent Alignment Platform kan koble rekruttering, ytelsesstyring og nyansatt ombord.

Verktøyets søkersporingssystem inneholder noen få funksjoner for masse-e-post, rekvisisjonsmaler, mobile karrieresider, avansert bedriftsnettintegrasjon og mange flere.

Programvarens automatiske rapportering sørger for at klienter opprettholder full EEO- og OFCCP-samsvar.

Det tilbyr også mer enn 100 tilleggsrapporter som sporer alt fra intervjupriser for ansettelsesleder til kostnad per leie.

Med dette verktøyet kan du også utvikle gratis tilpasset rapportering, og denne løsningen automatiserer de nye ansettelsesprosessene som gir muligheten til å integrere I-9 og E-verifisere, administrere interne oppgaver og godkjenne tilbudsbrev.

Ytelsesadministrasjon gir en ubegrenset standard og 360 anmeldelser, og tilbyr også automatiserte e-postmeldinger og ulike rapporteringsalternativer.

Verktøyet fokuserer mer på kundesupport og gir en dedikert relasjonssjef til hver klient, og også løpende konsulenttjenester og support.

Operativsystemene som støttes inkluderer Mac OS, nettleser (OS agnostiker), Windows 10.

Last ned ClearCompany HRM-programvare 

4

Ascentis programvare

Ascentis tilbyr en nettbasert forvaltningssuite for menneskelig kapital som er utviklet for å finne, ansette og egnede kandidater om bord.

De innebygde funksjonene i dette verktøyet inkluderer karriereportaler, sosial deling, ombordstigning, søkeranalyser og mye mer.

Ved hjelp av dette verktøyet kan HR-fagpersoner få innsikt i trender med dyp analyse innenfor ansattes beregninger.

Ascentis 'mobilopplevelse for HR-ledere og ansatte gir tilgang til informasjon når som helst og hvor som helst.

Ascentis Payroll online system gir klienter muligheten til å behandle lønn i sanntid med live revisjon og behandling.

Verktøyet synkroniseres også med Ascentis HR og Time og tilbyr et bredt spekter av innebygde rapporter.

Ascentis Time er en automatisert løsning for tid og fremmøte som gir online timelister, klokke inn / ut funksjonalitet, planlegging og flere funksjoner.

Ascentis HRIS sørger for at bedrifter med hell kan overholde de nye føderale standardene, inkludert 1095-C / 1094-C rapportering.

De støttede operativsystemene inkluderer nettleser (OS agnostiker) Og Windows 10.

⇒ Last ned Ascentis

5

PayFocus-programvare

PayFocus er online lønns- og HR-programvare som tilbyr virksomheter som overholder skattebehandling, muligheten til å administrere HR-oppgaver fra en plattform, og det gir også bedrifter støtte, personalsporing, ombordstigning og mye mer.

PayFocus vil gi brukerne muligheten til å importere tidsklokkefiler.

Verktøyet har en selvbetjeningsportal der ansatte kan se og laste ned sine personlige data, lønnsstammer og få tilgang til mer informasjon som er lagret i systemet.

Programmet er distribuert på nettet, og på denne måten kan administratorer få tilgang til lønnsfunksjoner eksternt og sørge for at ansatte får betalt i tide og også nøyaktig.

Systemenes funksjoner inkluderer følgende: kompensasjonsadministrasjon, målstyring, tid og oppmøte, og ansattes planlegging. Verktøyet viser seg å fungere best med mindre virksomheter fra nesten alle bransjer.

⇒ Last ned PayFocus

6

Performance Pro-programvare

Verktøyet er et nettbasert omfattende program for ytelsesvurdering for HR-proffer. Performance Pro kan tilpasses helt, og dette gjør det veldig enkelt å holde ansatte fokusert på selskapets strategiske mål.

Systemet kan automatisere hele prosessen fra pågående innsjekking til standardvurderinger. Programvaren leveres med alle nødvendige verktøy som ledelsen vanligvis trenger for å administrere enkle og praktiske evalueringer.

Programvaren inkluderer intuitive dashboards, tilpassbare maler, skriveassistanse og gode rapporteringsevner.

Ansattes mål blir lett kaskadert med resten av organisasjonen for bedre å samsvare med målene.

Verktøyet inneholder forhåndsbygde maler for bestemte stillingsbetegnelser, og alle disse kan endres.

Ledelsen har også tilgang til et robust bibliotek med ressurser for beste praksis for evaluering av ansatte.

Teamet fra HR Performance Solutions har laget systemer i mer enn 20 år, så selskapet støttes av bransjeerfaring og kunnskap.

Last ned Performance Pro-programvaren

7

Drivhusprogramvare

Dette er et søkersporingssystem og rekrutteringsprogramvare som ble utviklet for å hjelpe bedrifter med å finne egnede kandidater til å gjennomføre fokuserte intervjuer og for å optimalisere hele rekrutteringsprosessen.

Verktøyet er en integrert plattform som strømlinjeformer rekrutteringsaktiviteter som planlegging av ansettelsesprosesser, innkjøp av jobbsøknader, administrering av intervjurunder og organisering av aktiviteter etter ansettelse..

Greenhouse ansettelsesprosess begynner med å finne de riktige kandidatene fra en rekke kilder som inkluderer stillingsbrett, personlige arrangementer, eksterne byråer eller gjennom interne henvisninger.

Rekrutterere kan deretter legge ut ledige stillinger på tradisjonelle jobbbrett som Glassdoor, SimplyHired og Indeed.

De kan også dele ledige stillinger på de mest kjente sosiale nettverkssidene som Facebook, LinkedIn og Twitter.

Programvaren for appgjennomgang godtar eller avviser automatisk en kandidats søknad basert på utvalgskriteriene definert av rekruttereren.

⇒ Last ned drivhus

Vi håper at disse syv alternativene for sporingsprogramvare for arbeidstakere for Windows vil komme til nytte. Vi garanterer at du blir fornøyd uansett hvilken du går for.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2017 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i september 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...