programvare

7 må-ha-programvare hver Windows 10-bruker skal installere

7 må-ha-programvare hver Windows 10-bruker skal installere

En datamaskin er bare maskinvare til du bruker den til smart bruk med litt nyttig Windows 10-programvare. Enten det handler om å sette opp en ny PC eller tilbakestille Windows 10, er det visse typer programvare som det bare er en god idé å legge til.

Så enkelt det kan høres ut, kan det være utfordrende å velge blant det store antallet slike programvare som er tilgjengelig online. I dette innlegget har vi kuratert en liste over noe av må-ha-programvaren som gir nytt liv til Windows 10.

Dette er den mest nyttige programvaren for Windows 10

1

Opera

De fleste Windows 10-brukere er ikke enig med Microsoft når selskapet sier at Edge er den beste nettleseren for operativsystemet. Gitt, Edge har blitt optimalisert for Windows 10-arkitekturen og bruker mindre batteri sammenlignet med andre nettlesere - men det er fortsatt en begrenset nettleser når det gjelder funksjoner og hastighet.

Hva er alternativet, kan du spørre? Det er Opera.

Opera er kanskje den beste nettleseren du kan installere på Windows 10-datamaskinen. Den er rask, allsidig, har en mengde funksjoner og beskytter personvernet ditt. La oss se hva som gjør Opera til en så fantastisk nettleser.

Opera laster nettsider raskere takket være den innebygde annonseblokkeringen som automatisk blokkerer annonseskriptene. Mindre ting å laste tilsvarer mer fart. Nettleserens behandlingsarkitektur er også perfekt optimalisert slik at den ikke belastes CPU eller RAM.

Det er også en gratis innebygd VPN som du kan bruke til å beskytte brukerdataene dine ytterligere, skjule IP-en din og få tilgang til geografisk begrenset innhold. Last ned Opera, og du trenger ikke lenger å bruke en ekstra VPN-programvare for å få jobben gjort.

Opera vet hvor viktig sosiale medier og deling av innhold med dine venner og kollega er. De innebygde budbringerne tillater brukere å holde kontakten med kontaktene dine uten å bytte mellom forskjellige apper.

Er du klar til å teste Opera og se hva den kan gjøre?

⇒ Last ned Opera 

2

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud er det perfekte settet med verktøy for alle som jobber med fotografering, design, video, web, UX og andre lignende felt.

Dette er en imponerende samling av over 20 stasjonære apper og tjenester som du kan bruke til å gjøre ideene dine til virkelighet.

Her er hovedverktøyene som er tilgjengelige i Adobe Creative Cloud 

Velg riktig plan for dine behov, og la fantasien løpe løs.

⇒ Få Adobe Creative Cloud

3

Bitdefender

En PC uten antivirus er like bra som å invitere hackere til en gratis lunsj. Hvis du ikke vil eksponere dine sensitive data for verden, bør du få en kraftig antivirusprogramvare som Bitdefender i prioritetslisten din..

Denne Windows 10-programvaren er oppfunnet av et rumensk selskap som tilbyr forskjellige cybersikkerhetsprodukter, spesielt designet for PCer, Mac-er, mobiltelefoner og smarte hjem..

Fra å tilby beskyttelse for en enhet, en liten bedrift eller Enterprise datasenter til et smart hjem, tilbyr det løsninger for alle behov. Bitdefender kan skryte av å betjene et globalt nettverk med 500 millioner systemer, noe som gjør den til den største sikkerhetsdistribusjonsbasen i verden.

Det gir løsningen for hele 11 milliarder sikkerhetsspørringer hver dag, identifiserer trusler og nøytraliserer følgelig til og med eventuelle nye eller ukjente trusler på flate 3 sekunder.

Programmet får brukere dekket for både hjemme- og forretningskrav. Den beste delen om Bitdefender er at den kjører stille og effektivt. Bortsett fra å beskytte systemene mot angrep mot skadelig programvare, beskytter det dem også mot phishing.

Last ned nå Bitdefender Antivirus 2020

Pris: Gratis versjon tilgjengelig. For optimal beskyttelse anbefaler vi å skaffe deg en av følgende betalte versjoner:

4

IOBit Advanced System Care

Optimalisering av en Windows 10-PC gang på gang, er en sunn praksis. Derfor, å ha en PC-optimaliseringsprogramvare for Windows 10, som IOBit, vil holde PC-en ren og kjøre raskere som en ny.

Hva mer? Den beskytter også PCen mot ondsinnede angrep og opprettholder brukernes personvern på nettet.

Blant de viktigste fordelene er:

Pris: Starter fra $ 19,99 / år / PC

Last ned nå Advanced System Care gratis

⇒ Kjøp nå Avansert systempleie (Spesiell kupongkode på 35%: BTS180724)

5

Paragon Backup & Recovery Free - Windows 10-programvare

Paragon er en Windows 10-programvare som handler om å gi sikkerhet til data- og lagringsadministrasjonsløsninger for datamaskiner, nettverk og servere. Selv om det tilbyr løsninger for både hjem og bedrift, er det spesielt nyttig for IT-fagpersoner ved å holde sensitive data trygge og konfidensielle.

For hjemmebrukere tilbyr programvaren harddiskbehandling for Windows som hjelper både nybegynnere og profesjonelle med samme effektivitet.

Blant de viktigste funksjonene er:

For forretningsbrukere:

⇒   Last ned nå Backup & Recovery Free

⇒ Kjøp nå Backup & Recovery Advanced  

Pris: Starter fra $ 19,95 for en lisens.

6

AIDA64

AID6A4 er en programvare for maskinvareovervåking som henvender seg til hjemmebrukere, bedriftsingeniører og bedrifter. Denne Windows 10-programvaren tilbyr for øyeblikket fire produkter som dekker spesifikke brukere som nevnt ovenfor, for eksempel AIDA64 Extreme (for hjemmebrukere), AIDA64 (for ingeniører), AIDA64 Network Audit og AIDA64 Business (for forretningsbrukere).

Fra diagnostisering av maskinvare, revisjonsnettverk eller benchmarking til å tilby en fjernkontroll eller endringsadministrasjonsfunksjoner, er denne Windows 10-programvaren dedikert til å tilby forenklede diagnostiske og nettverksadministrasjonsløsninger..

Noen av hovedfunksjonene inkluderer:

⇒ Last ned nå AIDA64 Extreme gratis versjon

⇒ Kjøp nå AIDA64 Extreme fullversjon

Pris: Starter fra $ 39,95.

7

Recuva

Recuva er en kraftig programvare for filgjenoppretting for Windows 10 som hjelper brukere å gjenopprette filer fra eksterne stasjoner, harddisker, CDer eller DVDer og minnekort.

Programvaren er spesielt kjent for å hente filer fra harddisker og gjenopprette bilder ved å lete etter informasjon uten referanse. Det kan også gjenopprette tapt katalogstruktur, mens det gir nytt navn til to filer med samme navn som det utfører prosessen for datagjenoppretting.

Noen av hovedfunksjonene er:

Pris: Gratis versjon tilgjengelig. Pro-versjon tilgjengelig for $ 19,95.

⇒ Last ned nå Recuva fra det offisielle nettstedet

Mens det er hundrevis av annen programvare som forbedrer opplevelsen din med Windows 10, øker disse fem programvarene systemets totale ytelse, samtidig som den beskyttes mot eventuelle sårbarheter..

Dette er noen av de grunnleggende, men essensielle programvarene som er et must å laste på Windows 10. Så last PC-en din med programvaren du må ha i dag for en super Windows-opplevelse.

FAQ: Lær mer om Windows 10-programvare

Følgende programmer skal dekke behovene til de fleste Windows 10-brukere: en god mediespiller, en pålitelig antivirusprogramvare, en rask nettleser, en PC-optimaliseringsprogramvare og en chat-og-stemme-programvare som Skype.

Mange nye datamaskiner kommer med tilleggsprogramvare installert ved siden av operativsystemet, for eksempel en nettleser, forskjellige verktøy og sannsynligvis et antivirusprogram.

For å overføre programmer fra Windows 7 til Windows 10, bruk Laplink PC Mover, og du kan overføre filer og programmer til den nye PCen uten problemer. For mer informasjon, sjekk ut vårt spesielle Windows 7 migrasjonsnav.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2018 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...