vinduer

Jubileumsoppdatering oppdager ikke den andre skjermen

Jubileumsoppdatering oppdager ikke den andre skjermen

Listen over problemer forårsaket av jubileumsoppdateringen blir lenger for hver dag som går, og bekrefter at Microsoft fortsatt har mye arbeid å gjøre for å gjøre Windows 10 versjon 1607 perfekt.

I følge brukerrapporter oppdager ikke mange datamaskiner den andre skjermen etter oppgradering til jubileumsoppdateringen. Brukere har prøvd forskjellige generelle løsninger for å fikse dette problemet, for eksempel å starte enhetene på nytt, koble fra skjermene flere ganger, men ingenting fungerte.

Datamaskiner som kjører jubileumsoppdateringen, oppdager ikke den andre skjermen

Jubileumsoppdatering oppdateres automatisk på datamaskinen min. Min Dell-datamaskin kan ikke lenger oppdage den andre skjermen min, som er en Samsung. Jeg har presset detekt, og det oppdager bare hovedskjermen. Jeg har startet på nytt mange ganger - ingenting. Jeg har plugget og koblet til flere ganger. Må jeg bare gå tilbake til Windows før oppdateringen? Eller er det en løsning?

Hva du skal gjøre hvis den andre skjermen ikke blir oppdaget

Egentlig er dette et vanlig problem etter installasjon av oppdateringer på datamaskiner, fordi driverne trenger litt mer tid til å installere og jobbe. I dette tilfellet bør du prøve å tvinge systemet til å installere og bruke de nyeste skjermdriverne. Gå til nettstedets produsent av grafikkort, og last ned den nyeste driveren for grafikkortet, helst den for jubileumsoppdateringen.

Hvis denne løsningen ikke hjelper deg, kan du også avinstallere den gjeldende skjermdriveren og bruke den som er standard.

  1. Åpne Enhetsbehandling > velg skjermdriveren.
  2. Høyreklikk driveren> velg Avinstaller.

  1. Kryss av Slett driveren > Klikk OK.
  2. Start datamaskinen på nytt, og du vil ha standarddriveren installert.
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...