nyheter

Apptillegg som kommer til Windows 10 i Redstone-oppdatering

Apptillegg som kommer til Windows 10 i Redstone-oppdatering

Windows 10 Redstone-oppdateringen er satt til å bli levert forbrukere senere i år, og med det forventes flere nye funksjoner og forbedringer for å forbedre brukeropplevelsen til operativsystemet. En av disse viktige funksjonene er muligheten for utviklere å gjøre tilleggsprogrammer og nedlastbart innhold tilgjengelig for appene sine.

Vi forstår at i en av de siste Windows 10 Redstone-byggene som ennå ikke er tilgjengelige for Insiders, la Microsoft til noe de kaller Advanced Options, en side for tilleggsprogrammer og nedlastbart innhold for apper. Videre dokumenterte programvaregiganten denne funksjonen for utviklere på MSDN.

En del av dokumentasjonen sier følgende:

Aktiver Windows Store-appen din for å være vert for innhold levert av andre Windows Store-apper. Oppdag, oppreg og få tilgang til skrivebeskyttet innhold fra disse appene.

Nå har vi ingen anelse om hva disse tilleggene vil gjøre og hvor kraftige de kan være. Det vi vet er at de vil være lik hvordan nedlastbart innhold (DLC) fungerer for videospill. Vi forventer at det første settet med tillegg vil bli assosiert med videospill fordi det passer naturlig. Imidlertid kan ting være litt annerledes med apper, siden vi aldri har hørt om apper med tillegg før.

Vi håper dette ikke viser seg å være en forferdelig idé i den forstand at utviklere kan dra nytte av det for å svindle mer penger fra brukerne. Vi ser dette skje med videospill i dag hvor viktig innhold er fjernet fra flere titler og lagt til DLC-køen. Videre har vi nådd et punkt der det ikke lenger er snakk om DLC etter utgivelsen av et spill, men ganske godt før, og beviset at øvelsen nå er en forhåndsplanlagt mulighet til å tjene penger..

Alt i alt har vi tillit til at Microsoft gjør det rette for å sikre at forbrukerne ikke blir utnyttet.

Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...