vinduer

askSam i Windows 8.1, 10 Fungerer ikke for noen brukere

askSam i Windows 8.1, 10 Fungerer ikke for noen brukere

askSam er en veldig nyttig programvare, som fungerer som en gratis skjema-database rettet mot vanlige brukere i stedet for programmerere. Og nå har noen begynt å klage på at det ikke fungerer i Windows 8.1. Les nedenfor for mer informasjon.

I følge nylige innlegg på Microsoft-støttefora har noen brukere klaget over at askSam-programvaren ikke fungerer som den skal i Windows 8.1, etter at det ikke har vært noen problemer overhodet med Windows 8, 7, Vista og til og med Windows XP. Vi strekker oss nå for å be Sam om å gi oss beskjed om de ikke har gjort programvaren Windows 8.1 klar. Her er hva den berørte brukeren sier:

AskSam database med fritt skjema fungerte perfekt med Windows XP, Vista og, så vidt jeg kan huske, Windows 8. Men det fryser nesten alltid når jeg prøver å få tilgang til en eksisterende database nå som jeg kjører 8.1. Jeg lurer på om det er kompatibelt med Windows 8.1, eller om jeg har et annet problem. Eventuelle ideer, vær så snill?

askSam ser ut til å ha kompatibilitetsproblemer med Windwos 8.1

For de som ikke vet hva askSam handler om, her er en kort beskrivelse av programvaren:

askSam er en database designet for brukere i stedet for programmerere. Når informasjonen din er i askSam, er du klar til å søke. Ikke bare kan du søke på innholdet i feltene, men du kan søke på friformet tekst. askSam tilbyr et bredere utvalg av søk enn noe annet databaseprogram, og noen av de raskeste og kraftigste søkene du finner hvor som helst.

Hvis du har opplevd lignende problemer, gi oss beskjed ved å legge igjen kommentaren nedenfor, så på denne måten kan vi hjelpe de som har problemer. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å kjøre det i kompatibilitetsmodus med en tidligere Windows-versjon, da det gjør susen i mange situasjoner.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...