hva er

Autopico exe Windows-prosesser forklart [Full guide]

Autopico exe Windows-prosesser forklart [Full guide]

Autopico.exe er en programvarekomponent av KMSpico, som igjen er et programvareverktøy som brukes til å ulovlig aktivere kopier av Windows 7/8 / 8.1 / 10 og Office 2010/2013/2016. AutoPico.exe lanserer det bærbare KMSpico-programmet.

Svært sjelden er filen assosiert med andre Windows-programmer.

Vanligvis ligger filen i en undermappe til C: og siden det er en kjørbar fil, er sikkerhetsvurderingen over 50% farlig, ifølge eksperter. Videre kan den også spore andre applikasjoner eller endre atferd.

Brukere har lagt merke til filen da deres installerte antivirusprogramvare identifiserte Autopico.exe som et potensielt hackverktøy.


Hva er Autopico og hvordan kan jeg bruke det?

Er autopico.exe et virus?

Det kommer an på hvem du spør og hvilke rapporter du leser.

Du kan imidlertid alltid sjekke prosessens integritet ved hjelp av Process Explorer, en avansert versjon av Oppgavebehandling-verktøyet.

Etter å ha lastet ned filen, kan du bare kjøre på autopico.exe. Høyreklikk på prosessen, og velg deretter Kontroller VirusTotal. Du må godta programmets vilkår og også aktivere VirusTotal å sjekke alle andre prosesser. På denne måten blir enhver ny prosess automatisk sjekket. 

Til høyre for Process Explorer-vinduet får du en vurdering av hvor mange selskaper eller brukere som har vurdert autopico.exe som potensielt skadelig. Du kan ta en beslutning om det fra her.


Bør jeg fjerne, blokkere eller deaktivere autopico.exe?

Fra alt det ovenstående resulterer det i at autopico.exe ikke er en kritisk Windows-fil. 

Autopico.exe vil alltid kjøre i bakgrunnen og kan tvinges til å stoppes ved hjelp av Oppgavebehandling.

Ellers er programmet sjelden synlig og kjører ofte ubemerket til en antivirusprogramvare viser det som potensiell skadelig programvare.

Det anbefales å fjerne autopico.exe bare hvis det forårsaker problemer. Ellers kan systemet returnere autopico-relaterte feil, og programmene kan bli ubrukelige etter at du har fjernet det.


Hvordan avinstallere autopico.exe?

  1. Type Legg til eller fjern programmer og åpne den.
  2. Lokaliser KMSpico i listen over viste applikasjoner.
  3. Klikk på programmet og deretter på Avinstaller.

Alternativt, bare for å være sikker på at installasjonen er riktig, kan du bruke et avinstalleringsverktøy.

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Kommentarene dine er velkomne i delen nedenfor.


FAQ: Lær mer om autopico.exe

Autopico.exe er vanligvis en komponent i programvaren KMSpico. I sjeldne tilfeller har den blitt oppført som en del av andre Windows-programmer. Sjekk ut vår grundige guide for mer informasjon.

KMSpico er en programvare som hjelper ulovlig å aktivere forskjellige versjoner av Windows eller Microsoft Office.

Ja, men hvis du brukte den til å aktivere eller oppgradere Windows eller Office, kan avinstallering føre til en feil på de andre programmene som er tilknyttet den..

Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...
Holiday Deal Kjøp en Windows 8.1-nettbrett eller PC, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er avsluttet, men det er noen flere søte avtaler som Microsoft har utarbeidet for deg. Les nedenfor for å se hva vi sna...