kjøpe

Beste 3D-mus for Autocad og SolidWorks [2020 Guide]

Beste 3D-mus for Autocad og SolidWorks [2020 Guide]

En mus av god kvalitet er viktig for alt arbeid som krever presis input. Det gjelder spesielt med CAD-apper som Autocad og SketchUp. Denne programvaren krever at designerne er så nøyaktige som mulig for produktivitet og ytelse.

Imidlertid kan det være litt kjedelig å velge riktig mus for arbeidet ditt, spesielt med så mange alternativer rundt.

Noen viktige ting du bør vurdere når du kjøper en mus, er å sjekke om den er kompatibel med de fleste CAD-applikasjoner som AutoCAD, SketchUp eller SolidWorks. Det kan også være lurt å sørge for at musen også er kompatibel med operativsystemet ditt.

I denne artikkelen har vi listet de beste 3D-musene for AutoCAD, SketchUp og SolidWorks for å øke produktiviteten din og gjøre deg mer effektiv.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Topp 3D-mus for AutoCAD, SolidWorks og SketchUp å kjøpe

1

3Dconnexion 3DX-700059

3Dconnexion 3DX-700059 musen er designet for å tilby en intuitiv, uanstrengt og presis 3D-navigering i CAD-applikasjon. Det er en premiummus med en matchende prislapp.

3Dconnexion 3DX-700059 leveres med en seks graders frihetssensor som gir presis og intuitiv navigering på tvers av digitale modeller og visninger. Ved å trykke på de to knappene åpnes sin egen 3Dconnexion-meny.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

3Dconnexion 3DX-700052

Hvis du liker følelsen av den tradisjonelle musen, tilbyr 3Dconnexion 3DX-700052 lignende 3D-musfunksjoner med tradisjonell ergonomi.

3Dconnexion 3DX-700052 er en USB-drevet mus med en bevegelsesoppløsning på 8200 dpi, noe som gjør den superjevn og lar deg være så presis som mulig. Det er en dedikert knapp i midten, som kan trykkes og rulles.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

3Dconnexion 3DX-700062

Hvis du foretrekker bekvemmeligheten av trådløs tilkobling, er 3Dconnexion 3DX-700062 en trådløs mus med mobiloptimalisert ergonomisk design og en dedikert midt museknapp.

3Dconnexion 3DX-700062 leveres med et oppladbart batteri kombinert med en energibesparende optisk sensor. Den medfølgende Bluetooth-mottakeren må være koblet til USB-porten på PCen, og musen er klar til bruk.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Logitech MX Master 3

Logitech MX Master 3 tilbyr utrolig hastighet, presisjon og stillhet med sitt avanserte rullehjul sammen med trådløs tilkobling. Det er en premium oppladbar mus, og ladingen kan vare i opptil 72 dager. Når du trenger det, kan du lade musen i ett minutt og bruke den i 3 timer.

Logitech MX Master 3 leveres med app-spesifikk tilpasning for å opprette en profil for hver app tilsvarende. Det er en velbygd mus med ergonomisk design og ideell plassering foran / bak + gestknapper.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

3Dconnexion 3DX-700040

3Dconnexion 3DX-700040 er ikke det siste av partiet, men fortsatt en av de beste 3D musene du kan kjøpe for å bruke med CAD-applikasjoner. Den er laget for kraft-CAD-brukere for å øke effektiviteten og være mer produktive.

3Dconnexion 3DX-700040 kommer med sin egen programvare som lar deg tilpasse dusinvis av knapper på musen for å finjustere den til dine behov.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om 3D-musen for AutoCAD, SolidWorks og SketchUp

Å jobbe med CAD-applikasjoner kan legge mye på hendene. 3D-mus er spesielt designet for CAD-brukere som tilbyr høy presisjon, mer kontroll og utmerket ergonomi for å øke effektiviteten og produktiviteten.

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av de beste musetilbudene du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...