programvare

Beste automatiske SMS-senderprogramvare for PC [Guide 2020]

Beste automatiske SMS-senderprogramvare for PC [Guide 2020]

I en verden av smarttelefoner og travle mennesker, er en stor del av befolkningen avhengig av å sende SMS. Enten det er en personlig melding eller en forretningsmelding, er det den beste kommunikasjonsstrategien å sende SMS i en nødsituasjon. Det er raskt, sparer tid og koster minimalt.

Men hva om du vil sende den fra din Windows 10-PC? Vel, det er automatisk SMS-senderprogramvare for PC som gjør jobben.

Disse er spesielt nyttige for bedrifter der de trenger å sende servicepåminnelse, kurerdetaljer, for bestillingsbekreftelse og mer. Programvaren for automatisk SMS-avsender for PC hjelper brukere med å sende meldinger i bulk for markedsføringsformål. De har også automatisk reaksjonsanleggssending der meldinger automatisk sendes til kunder på bursdagen deres.

Vi har kortlistet noen av de beste automatiserte bulk-SMS-programvarene som gjør livet enkelt for bedrifter.

4 beste automatiserte bulk SMS-programvare for PC

1

Tekst Magic

Text Magic er en automatisk SMS-avsenderprogramvare for PC som lar brukerne sende tekstmeldinger via skrivebordet ved hjelp av messenger. Faktisk er det et alt-i-ett bulk SMS-program som fungerer toveis.

Det lar brukerne sende tekstmeldinger til ansatte og kunder, og til og med overføre kontakter eller administrere lister. Det konverterer også smart e-post til SMS og sender den, med svar mottatt i e-post.

Brukere kan synkronisere appens SMS-tilgang med nettstedet sitt som bruker SMS API-verktøy. Dette bidrar til å legge til tekstmeldingsanlegg i forretningsprosessen. Videre hjelper appen brukere med å sende målrettede meldinger til sine kunder i bulk eller en om gangen.

I tillegg kan brukere også benytte seg av toveis online SM chat-alternativ, mulighet for å videresende en e-post som en SMS til en distribusjonsliste, motta meldinger online og mer.

Best av alt, innkommende meldinger kan automatiseres som inkluderer automatisk respons og legge til abonnenter.

    -  Sjekk nå TextMagic 

Pris: 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig; betal som du planlegger for $ 0,059 per tekst

2

RapidSMS

En annen flott automatisert SMS-programvare er RapidSMS som trekker opp eller leser meldinger på hovedserveren og sender den til en ekstern server. Dette gjøres med hyppige intervaller ved hjelp av en automatisert arbeidsflyt.

Fra å sende SMS for servicepåminnelse, fakturaer eller påminnelse om forfallsdato, til å sende varsler om utestående til kunder, dekker det alle.

Det som er interessant er at det fungerer sammen med den nåværende programvaren og automatisk sender SMS fra de lagrede dataene. Det er en forretningsstandardprogramvare som er designet for å oppfylle krav relatert til automatiske eller manuelle tekstmeldinger.

Blant de viktigste funksjonene er å sende automatiserte SMS, gruppe- og bulkmeldinger og meldinger som er utmerket tilpasset.

Prefiks og signatur, leveringsrapporter for sendte sms med tid, administrere grupper og kontakter enkelt, etc. er blant de andre viktige funksjonene.

Pris: pakkeplaner starter fra $ 950 for det første året

3

TextWik

TextWik lar deg opprette en gratis konto for å begynne å bruke den robuste stemmen og assimilert programvare for e-postmarkedsføring. Det er en smart app som kommer med robuste tekst- og SMS-markedsføringsverktøy. Det er et enkelt og pålitelig verktøy som også er brukervennlig.

Merket er koblet til mobilnettverk over hele verden og hjelper brukerne med å sende bulk-SMS til kunder fra hvor som helst. Best av alt, dette anlegget er tilgjengelig til ekstremt rimelige priser.

Mobilnøkkelord er et annet aspekt som øker sjarmen til mobil markedsføringskampanjer til et bestemt marked. Det gir et uendelig antall søkeord som hjelper brukere med å sende tekstmeldinger fra PC eller mens de er på farten.

Mens brukere kan planlegge masse-SMS, sender den også meldinger automatisk til personen som abonnerer på den. MMS- eller fotomeldinger, 2-veis meldinger, automatisk levering av bursdagsmeldinger, SMS-innhold eller detaljert analyse for kampanjer er noen av de andre hovedfunksjonene..

Pris: starter fra $ 24 per måned.

4

Atomic SMS Sender

Atomic SMS Sender har til hensikt å spare på kostnader, små investeringer og maksimal avkastning ved bruk av massemeldinger. Den kan dekke mer enn 800 nettverk over 200 land i verden.

Det tilbyr rask og sikker kommunikasjon med kunder ved å levere markedsføringsvarsler, varsler og andre meldinger ved hjelp av massemeldinger.

En av de viktigste funksjonene er planlegging av SMS-levering basert på en bestemt dato og tid. Dette hjelper kunder i mottakersiden som er basert i en annen tidssone. Planleggeren kan også sende påminnelser om en bestemt hendelse, forhåndsinnstille og levere hilsener.

Programvaren sender en lenke for å avslutte abonnementet med hvert parti gratis bulk-SMS ved hjelp av abonnentens telefonnummer. Kunden blir deretter lagt til unntakslisten.

Best av alt, det tilbyr leveringsrapporter av de sendte meldingene som spesifiserer detaljert statistikk. Den inkluderer leveringstid, pris og antall deler. Det tillater ikke bare brukere å sende tekstmeldinger i bulk, men hjelper dem også med å kontrollere effektiviteten i sanntid.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig for 10 meldinger; prisen varierer fra land til land.

Konklusjon

Å sende SMS online er en av de mest kompetente måtene å levere viktig informasjon til kundene dine. Enten du vil varsle en enkelt person eller en gruppe av dem, hjelper programvaren for automatisk SMS-avsender for PC å forenkle ting.

Så velg et av dine valg og gå i gang med markedsføringskampanjene dine.

Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...