programvare

Beste Autodesk-tilbud [2020-guide]

Beste Autodesk-tilbud [2020-guide]

Hvis du er ingeniør, landskapsdesigner, bildesigner eller noe slikt, er du sannsynligvis kjent med begrepet CAD (datamaskinstøttet design).

Dette er i utgangspunktet et annet begrep for programmer laget spesielt for 2D og 3ddesigns som kan brukes i et bredt utvalg av arbeidsfelt.

En av de ledende utviklerne av CAD-programvare er Autodesk, og spydspissprogrammet deres er Autodesk AutoCAD. Dette, sammen med alle de andre programmene, gir stort sett alt du noen gang kan trenge når det gjelder verktøy.

Det spiller ingen rolle om du vil tegne en enkel 2D grov skisse eller lage tegningene til neste Grand Opera, Autodesk har sikkert et program som vil hjelpe deg med å oppnå det.

Autodesk Black Friday tilbyr

Dra nytte av disse fantastiske Black Friday-tilbudene og kjøp disse datamaskinstøtte programvareverktøyene til en veldig fin prislapp.

Skaff deg Autodesk-programvare nå

Hvis du er interessert i andre Black Friday-programvareavtaler, kan du sjekke ut vår dedikerte side.

KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...
Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men det er ikke feilfritt. Når brukere tester ut det nye operativsystemet, støter de på forskjellige prob...
Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...