programvare

Beste automatiserte bestillingsprogramvare [Guide 2020]

Beste automatiserte bestillingsprogramvare [Guide 2020]

For ledere i forsyningskjeden er en automatisert innkjøpsordreprogramvare en velsignelse. Innkjøpsfunksjonen i en organisasjon innebærer valg av leverandører og innarbeidelse av dem, bestillingsavtaler og mer.

Innkjøpsordreprosesser er ofte en intrikat prosess, uhåndterlig og uorganisert med flere interessenter ombord. Automatiserte innkjøpsstyringsprogrammer er derfor den beste løsningen for selskaper som sliter med intrikate manuelle prosesser.

Disse programmene hjelper brukere å kvitte seg med gjentatte manuelle arbeidsflyter, som å opprette innkjøpsordre, og spare tid. Blant de andre fordelene er forbedring av effektivitet, leveringstider og beslutningsprosesser, elektronisk dokumenthåndtering, reduksjon av feil og mer.

Her er en liste over noen av de beste automatiserte innkjøpsordreprogrammene basert på forenklet forretningsdrift.

Hva er de beste automatiserte bestillingsverktøyene for bedrifter?

1

Chargebee

Chargebee er en ledende anskaffelsesprogramvare som automatiserer faktureringsprosessene som driver arbeidsflyter uten å begrense levering. Videre kan brukere innlemme funksjonelle strategier fra deres abonnementsevaluering med programvaren.

Chargebee gjør det mulig for abonnenter å bli involvert i og oppgradere ved hjelp av selvbetjeningsnettsteder, og opprette salgsmuligheter ved bruk av engangs-og hyppige tillegg. Det kan også dra nytte av de sammensatte attributtene til den periodiske inntekten.

Det hjelper brukere å lage sine egne prisalternativer, og stoppe abonnementene og ikke kansellere dem. Brukere kan også øke fornyelsestiden før de utløper, og få tilbake alle utgiftene med Smart Dunning.

Hva mer? Brukere kan også konvertere alle potensielle kunder til månedlig tilbakevendende fortjeneste med den PCI-kompatible kassen designet for konverteringer. Det er ikke alt, ettersom brukere også kan fokusere på å utvikle virksomheten uten datasikkerhets- og overholdelsesproblemer.

Pris: starter på $ 99 / måned

2

Preecoro

Precoro er en kraftig automatisert bestillingsprogramvare for bedrifter, og er en brukervennlig plattform. Bortsett fra automatiserte innkjøp, hjelper det også med enkel innkjøp og bruker analyse. Denne brukervennlige programvaren hjelper brukere med å administrere bestillinger fra raskt og enkelt. Det beste er at brukere kan administrere bestillinger fra et hvilket som helst antall leverandører og få uttømmende online-rapporter i en periode.

Brukere kan ha tak i utgiftene med tilpassede arbeidsflyter og kostnadsfordeling etter avdelinger, lokasjoner eller til og med brukere. Denne automatiserte programvaren hjelper med å gjøre kjøpsprosesser eksplisitte med robuste budsjetteringsverktøy og data ved hjelp av sanntidsrapporter. Verktøyet inneholder alle funksjoner som støtter automatisert innkjøp, sjekkliste, poster og kontraktadministrasjon. Denne effektiviseringen av arbeidsflyten bidrar til å opprettholde jevne forhold til leverandørene.

Den oppretter automatisk innkjøpsordrer, overfører innkjøpsordre til leverandører, samsvarer leverandørkontoer med innkjøpsordrer og kontrakter, og kontrollerer innkjøpsforespørsler - alt på en plattform.

Videre fordeler den ordrer til budsjetter for å administrere utgifter innenfor kostnadssentre. Sanntidsrapportene og de tilpassede arbeidsflytene som genereres av den, lar brukerne få kontroll.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; pro-versjonen starter fra $ 19 / måned / bruker

3

Esker Innkjøp

Esker-kjøp tilbyr automatiserte innkjøpsløsninger som starter P2P-syklusen med en gang. Programvaren er skybasert som forbedrer forbruksforespørsler og bestilling av varer / tjenester.

Dette betyr at hver utgiftsforespørsel får den nødvendige godkjenningen, og at hver faktura blir matchet med en PO. Videre gjør det brukeradopsjon utrolig enkelt med sin kraft til å grensesnitt med forskjellige brukere i forskjellige bedriftsavdelinger.

Fra kjøpsforespørsel til aksept av varer eller tjenester spores hver transaksjon. Dette hjelper med å fullføre rapportering av forespørsler, kjøpte varer, bestillinger behandlet og betalinger gjort.

Programvaren kommer også med et brukervennlig og tilpassbart dashbord med integrerte KPIer. Her kan brukere administrere daglige oppgaver og organisere preferanser, spore produktivitet og belønne best utførende, og identifisere problemer og muligheter.

Den automatiserte arbeidsflyten for autorisasjon tillater nøyaktig godkjenningsnivå som brukes på hver forespørsel. Det hjelper også utgiftene til å være innenfor avtalt budsjett. Brukere har også tilgang til produkter fra utvalgte leverandører som gjør det mulig for kjøpet å være innenfor selskapets innkjøpspraksis. I tillegg mottar forespørere varene de ønsker fra en katalog med autoriserte varer i den angitte perioden. Kjøperen kan bekrefte mottak av mottatte godkjenninger ved å fullføre bestillingen online.

Mobilapplikasjonen lar ledere autorisere kjøpsforespørsler og gjennomgå favoritt-KPI-er og beregninger fra hvor som helst og når som helst.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; pris på tilbudet.

4

DocParser

DocParser er en programvare som automatiserer forretningsdrift og hjelper med å hente ut data fra salgsordrer, innkjøpsordrer, garantiavtaler og mer. Denne automatiserte bestillingsprogramvaren oppsummerer forretningsfiler til det grunnleggende og forskyver dataene som er innhentet til destinasjonen. Det eliminerer behovene for manuell datainnføring og automatiserer virksomheten.

Programmet gjør det enkelt å hente ut nødvendige data fra fakturaer, for eksempel referanser, datoer, totaler og ordrelinjer. Etter at programvaren er konfigurert, behandler den automatisk nye dokumenter og genererer organisasjonsdata som er enkle å bruke.

Fra PDF til Excel eller CSV kan innhentede data lastes ned i forskjellige filformater for manuell etterbehandling, sikkerhetskopiering eller for å lastes opp til en hvilken som helst annen plattform. Det kan også oppdatere tredjepartsprogrammer i sanntid, for eksempel Google Sheets, Salesforce eller så videre. Den kan flytte utpakkede data fra innkjøpsordrer til brukerens ordrehåndteringssystem, eller hvor de ellers vil ha det.

Dessuten henter den nøkkeldata fra leie- og leasingkontrakter, garanti- og forsikringsavtaler osv., Effektivt og pålitelig. Videre kan den konvertere standardiserte programmer, søknadsskjemaer, rapporter, lønn eller andre HR-dokumenter til gjeldende data og i et foretrukket format.

Fra å trekke ut data fra PDF-dokumenter i bulk til sterkt og effektivt trekke tabeller fra PDF-produktkatalogen, er det mye som denne programvaren kan gjøre.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; oppgraderingen starter fra $ 19 / måned.

I et nøtteskall gjør automatiserte innkjøpsordreprogrammer livet enklere for bedrifter. Disse verktøyene er et flott alternativ til manuell sporing av hver leverandør separat for samsvar og ytelse.

Programmene hjelper brukerne med å optimalisere interne prosesser og oppgaver effektivt mens de sparer tid. Så gjør ditt valg fra listen ovenfor og fremskynd bestillingsprosessen.

Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...