kjøpe

Beste Bose støyreduserende øreplugger å kjøpe [2020 Guide]

Beste Bose støyreduserende øreplugger å kjøpe [2020 Guide]

En av de beste måtene du kan glede deg over å lytte til musikk, er å sørge for at lydkvaliteten er klar, og at ingen utvendige lyder i det øyeblikket kan forstyrre deg..

Det er grunnen til at støyreduserende ørepropper eksisterer, og få merker klarer å skape dem slik Bose gjør. Husk imidlertid at du må betale en mer premiumpris for dem.

Hvis du er interessert i å kjøpe et par støydempende ørepropper fra Bose, har vi samlet en liste over hva vi synes er de beste modellene du kan få i dag, basert på en rekke kriterier.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste Bose støyreduserende ørepluggene?

1

Bose QuietComfort 20i

Bose QuietComfort 20i er et par støydempende ørepropper som lar deg stenge verden utenfor musikkopplevelsen din.

Den innebygde støydempende teknologien er førsteklasses, mens du fremdeles gir beskjed om hva som skjer takket være Aware Mode, samtidig som den gir utmerket lydkvalitet.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Bose QuietControl 30

Bose QuietControl 30 er resultatet av mange års forskning som kulminerte i at du kunne kontrollere hvor mye av verden du vil slippe inn.

Den volumoptimaliserte EQ gir deg balansert lydytelse til ethvert volum, mens den lange batterilevetiden betyr at du kan nyte trådløs tilkobling hele dagen.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Bose QuietComfort 20

QuietComfort 20 er et sett med ørepropper som lar deg nyte bedre lyd hver dag, overalt hvor du går. Alt du trenger å gjøre er å slå på støydempende funksjon for å redusere distraksjoner rundt og fokusere på musikken din.

På den annen side kan du aktivere bevisst modus for å høre hva som skjer rundt deg. StayHear + -tipsene sørger også for at øreproppene holder seg fast på øret på en trygg og sikker måte.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Bose Høretelefoner

Hvis komfort og hyggelig musikkopplevelse er ditt fokus, så er Bose-hodetelefonene det riktige valget for deg takket være Soft Stay Hear + -tipsene og det myke nakkebåndet.

Disse drar nytte av flere Bose-spesifikke teknologier som gir forbedrede musikkegenskaper, forbedrede samtaler og bedre støydempende funksjoner.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om Bose støyreduserende ørepropper

Boses linje med støyreduserende ørepropper er ganske imponerende når det gjelder hvor gode de er. Selv om de ikke er like stilige som andre ørepropper, er deres støydempende teknologi utrolig pålitelig.

I tillegg er øreproppene gode når det gjelder å levere krystallklare lyder både når det gjelder musikk og samtaler, noe som gjør dem til et godt generelt valg for alle.

Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...
.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...
Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...