anmeldelser

Beste jule nedtelling apps for Windows 10

Beste jule nedtelling apps for Windows 10

Hvis du ikke kan vente på at julen endelig skal være her, må du sannsynligvis installere Windows 10-nedtellingsprogrammer for jul for å vite i det minste hvor mye mer å vente til den store ferien endelig starter.

Vi er mindre enn en måned unna øyeblikket når julen endelig begynner, men hvis du vil spore det øyeblikket fra Windows 10-nettbrettet ditt, vel, nå kan du, som geniale Windows 10-utviklere har kommet opp med mange jule nedtellingen apper.

Jul nedtellingen apps for ferieentusiaster

1

Jule nedtellingen

Som du kan se, er appen veldig grunnleggende, men det som er flott er at den ikke inneholder noen reklame, til tross for at den er gratis. Det er også fullt kompatibelt med Windows 8.1, Windows 10, slik at du kan bruke de nye størrelsene på live fliser som blir oppdatert hvert eneste minutt.

Du kan telle ned dagene, timene, minuttene og sekundene til jul. Det er 3 forskjellige stiler av levende fliser og 6 forskjellige bakgrunnsfarger.

Når julen endelig er her, vil den levende flisen vise en 'god jul!' melding 1. juledag. Du kan også spore nissen fra Windows 8-nettbrettet ditt med den anerkjente offisielle NORAD-applikasjonen.

Last ned Christmas Countdown Free for Windows 10

2

Dager til jul

Dager til jul er en fin liten Windows 10-app som forteller deg hvor lenge du må vente til 1. juledag.

Julemusikk er inkludert for å gjøre ventetiden enda mer behagelig. Appen leveres også med et live flisemerke og låseskjerminformasjon.

Last ned Days Before Xmas fra Microsoft Store.

3

Christmas Time Pro

Denne interessante appen lar deg vite nøyaktig hvor mange dager, timer, minutter, sekunder og millisekunder som er igjen til jul.

Ved midnatt julaften stopper nedtellingen mens nissen leverer gaver over hele verden. Ved midnatt 1. juledag tilbakestilles appen og viser hvor mange dager som er igjen til jul neste år.

Last ned Christmas Time Pro fra Microsoft Store.

Kos deg og god jul!

Hvis du leter etter et online nedtellingsverktøy for jul, kan du bruke YourChristmasCountdown. Nettstedet har et brukervennlig grensesnitt som lar deg tilpasse nedtellingen. Du kan se hvor mange dager, måneder, uker, timer, minutter og sekunder det er igjen til jul.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2013 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...