kjøpe

Beste EIZO-skjermer å kjøpe [Guide 2020]

Beste EIZO-skjermer å kjøpe [Guide 2020]

EIZO er en av verdens fremste displayprodusenter, og har eksistert i over 50 år i bransjen. De er kjent for å lage skjermer med høy ytelse som gir noen av de beste bildene som penger kan kjøpe.

Imidlertid vet alle som eier eller noen gang har eid en EIZO-skjerm at de ikke kommer billig, og det er derfor vi bestemte oss for å lage en liste over de beste EIZO-skjermene du kan kjøpe. Dette er fordi du uansett kommer til å gjøre ganske store investeringer, så du kan like godt kjøpe en vare som du virkelig føler deg bra med i prosessen.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hvilke er de beste EIZO-skjermene jeg kan kjøpe?

1

EIZO CG2420-BK

EIZO CG2420-BK-skjermen lar fantasien øke med en profesjonell modell for bruk i fotografering, design, utskrift og etterproduksjon.

Skjermen har også en innebygd selvkalibreringssensor for problemfritt vedlikehold av skjermen. I tillegg gjengis levende farger i henhold til bransjestandarder og eksepsjonell høy kontrast for å produsere ekte svarte.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

EIZO FlexScan EV2730QFX

Den nye EIZO FlexScan EV2730QFX har en unik 1920 x 1920 oppløsning som gir brukerne 78% flere piksler sammenlignet med en standard widescreen 1920 x 1080-skjerm.

Dette utvidede vertikale rommet er praktisk for visning av store mengder informasjon, noe som gjør det til et utmerket valg for arbeidsmiljøer og andre aktiviteter der multitasking er et must.

FlexScan-serien inkluderer rammeløse skjermer som lar deg fokusere mer på prosjektene dine og mindre på dine faktiske skjermer. Det gir deg også en reduksjon i gjenskinn og øyeutmattelse, slik at du kan jobbe komfortabelt i lange timer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

EIZO FlexScan EV2450FX-BK

EIZO FlexScan EV2450FX-BK er en enkel Full HD-skjerm, den er fin å se på og enda bedre å bruke. Den har en Fusion-design, som kombinerer det beste av EcoView-teknologier for redusert strømforbruk og samtidig opprettholder forbedret visuell ergonomi i en ekstremt kompakt design

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Eizo FlexScan S2133-BK

Eizo FlexScan S2133-BK er en enkel arbeidsmonitor med sitt IPS-panel og 1600 x 1200 oppløsning. Det er utmerket for bedrifter og kontrollrom som trenger å vise et stort datamengde samtidig, og dette gjør det også bra for CAD og annet designarbeid som krever en strålende fargeskjerm.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

EIZO CS2420-BK-CNX

EIZO CS2420-BK-CNX lar kreativiteten blomstre, og er spesielt dedikert til både hobbyister og prosumere. Den har en elegant, brukervennlig design og mange av de avanserte funksjonene i EIZOs ColorEdge-serie.

Dette gjør EIZO CS2420-BK-CNX og et utmerket valg hvis du liker å lage og redigere digital fotografering, illustrasjon og mer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om EIZO-skjermer

Som du sikkert allerede har gjettet, er EIZO-skjermer ikke akkurat for alle.

De er spesialopprettede skjermer som brukes til profesjonelle arbeidsmiljøer eller til grafisk design, og til og med budsjettene har en ganske heftig prislapp.

Imidlertid vil de få som har råd og trenger en EZIO-skjerm for hjemmet eller jobben, virkelig sette pris på det kvalitetsproduktet de allerede forventer..

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av monitoravtaler du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...