kjøpe

Beste spillkontroller for kampspill [Guide 2020]

Beste spillkontroller for kampspill [Guide 2020]

Du tror kanskje at kampspill ikke lenger er populært slik de var i arkadespillromens æra, men de gjør comeback og de er ikke alene: spesialiserte kampspillkontroller er også piggybacking.

Pandora Box 5 Wireless Arcade 960, Razer Panthera Street Fighter V og NBSXR 3 i 1 Wired USB Fighting Stick er alle gode valg for kampspillkontroller hvis du vil imponere vennene dine med dine arkadefunksjoner og dominere kampringen samtidig.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste spillkontrollere for kampspill?

1

Tangxi Arcade Stick

Tangxi Arcade Stick er et av de billigste alternativene hvis du vurderer å kjøpe en arcade-stil Fighting Stick Controller og ikke vil bruke en formue mens du er i gang.

Denne enheten kommer med 8 knapper som gir en arkadespesifikk lyd når du trykker på den, en 7 cm lang pinne (ikke inkludert ballen på toppen) og fire sugekopper plassert på hvert hjørne på bunnen av plattformen, for å øke stabiliteten.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

NBSXR 3 i 1 kablet USB Fighting Stick

NBSXR 3 in 1 Wired USB Fighting Stick er en kampspiller-kontroller i arkadestil som kan hjelpe deg med å huske hvordan det var å kaste virtuelle slag mot buen din i arkaderom for ikke så lenge siden.

Denne enheten leveres med en 8-retningsstyringsspak, åtte store handlingsknapper, tre standardfunksjonstaster og to spesielle funksjonsknapper, og er kompatibel med et bredt utvalg av operativsystemer og enheter.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

HORI Nintendo Switch Real Arcade Pro

HORI Nintendo Switch Real Arcade Pro er en eksplosjon fra fortiden, da den kombinerer nostalgi med å ha en faktisk arkadepinne-kontroller i huset ditt med retro-temaet til et klassisk kampspill: Street Fighter II.

Ikke bare denne enheten er kompatibel med Windows-datamaskinen din, men den fungerer også som en kontroller for Nintendo Switch-konsollen, slik at du kan koble den til hvilken enhet som fungerer best for deg (gitt at du har den enheten til å begynne med).

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Razer Panthera Street Fighter V

Razer Panthera Street Fighter V er en førsteklasses arkadelignende pinne-kontroller som var spesielt designet for kampspillfans og arkaderomhelter som mener at de gamle måtene er de beste måtene.

Denne kontrolleren har en 8-veis joystick, 10 responsive handlingsknapper (8 på fronten, 2 på siden) og leveres med en fullstendig modifiserbar konstruksjon slik at du kan tilpasse styrespaken og knappene etter eget ønske.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Pandora Box 5 Wireless Arcade 960

Pandora Box 5 Wireless Arcade 960 er et sett med to kampstikkontroller akkurat som populære arkaderom i byen din hadde, ment å hjelpe deg med å gjenskape de gode gamle dagene med vennene dine i spillrommet fra hjemmet ditt.

Det som får denne kontrolleren til å skille seg ut i mengden, er at de kan brukes trådløst, og at det er to av dem samlet, slik at du kan ringe vennene dine og ha en kampspillturnering i stuen din.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om beste kampspillkontroller

Hvis du vil imponere vennene dine med muskelhukommelsen din som husker hver kampkampkombinasjon fra de siste dagene, trenger du definitivt arkadekampkontroller i livet ditt.

Pandora Box 5 Wireless Arcade 960, Razer Panthera Street Fighter V og HORI Nintendo Switch Real Arcade Pro er alle gode kjempekontroller som du kan bruke med et bredt spekter av enheter og operativsystemer.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...