kjøpe

Beste tenne for synshemmede å kjøpe [2020-guide]

Beste tenne for synshemmede å kjøpe [2020-guide]

Kindle er sannsynligvis verdens mest populære merkevare av e-boklesere der ute. Enhetene deres gir en god leseopplevelse, og nylige oppgraderinger og de nyeste modellene kommer også med mange verktøy som gagner synshemmede.

Dessverre har ingen modeller kommet ut ennå som kan imøtekomme de som er 100% blinde. Imidlertid kan de som fremdeles kan se, selv svakt, bruke Kindle-enheter til å lese takket være de mange funksjonene de har.

Noen modeller er selvfølgelig bedre enn de andre, så vi har besluttet å lage en liste over de vi synes passer best til synshemmede.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste Kindle-enhetene for synshemmede?

1

Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite er den nyeste versjonen av Kindle så langt, og den henvender seg spesielt til de som er synshemmede eller delvis svekket.

Den har det høyeste kontrastforholdet på alle Kindle-enheter, noe som gjør det enda lysere enn de faktiske bokstavene som er trykt på papir, men uten det gjenskinnet du forventer av en vanlig e-bokleser..

I tillegg er den justerbare belysningen perfekt når du prøver å lese i stort sett alle områder, uavhengig av hvor opplyst eller mørkt rommet er.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Amazon Kindle

Den grunnleggende Kindle-modellen får mindre oppgraderinger hvert år, noe som gjør den bedre og bedre mens den fortsatt er den samme pålitelige e-bokleseren alle elsker.

Som sådan ble Kindle oppgradert til å ha noen funksjoner som nå også gagner de som lider av synshemming, da du nå kan justere lysstyrken og kontrastforholdet mer enn noen gang før.

Mer, tekst kan bli uthevet og zoomet inn uten å forlate siden, noe som er en god ekstra bonus.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Kindle Kids Edition

Barn kan også lide av synshemming på grunn av forskjellige medisinske tilstander, så en e-bokleser som er mer tilpasset deres smak er et velkomment tillegg til noens bibliotek.

Kindle Kids Edition er bare en gjenskinn av den grunnleggende Amazon Kindle, med noen ekstra funksjoner som også hjelper barna dine med å forbedre leseferdighetene og utvide ordforrådet..

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Kindle Oasis

Hvis du elsker å lese komfortabelt i timevis, trenger du en tenne som du enkelt kan håndtere, kanskje til og med en som du enkelt kan holde og bruke med bare en hånd.

En modell som oppfyller disse kriteriene er Kindle Oasis, som har en papirhvit skjerm med et høyt kontrastforhold som føles som å lese av ekte papir, alt i en kompakt og veldig funksjonell design.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om tenninger for synshemmede

Amazon oppgraderer sine Kindles-enheter nesten hvert år, med de mest merkbare oppgraderingene som er programvarerelaterte.

Nylig bestemte de seg for å inkludere forskjellige bildejusteringsverktøy og skriftredigerere som kan være veldig nyttige for de som har problemer med å lese.

Så hvis du leter etter en tenne som er bra for synshemmede, kan du se etter de som har den siste firmware installert, spesielt Kindle Paperwhite.

Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...
.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...
Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...