vpn

Beste laptop-skrivebord for spill [2020-guide]

Beste laptop-skrivebord for spill [2020-guide]

Som spiller trenger du en av de funksjonelle bærbare skrivebordene. Et lap desk er ganske enkelt produkt hvis formål er selvforklarende: ha det på fanget, og det fungerer da som en skikkelig base for den bærbare datamaskinen.

Laptop-skrivebord har eksistert i flere tiår, og de har fortsatt en stor markedsandel. Når du leter etter de beste rundeskrivebordene for spill, er effektivitet når det gjelder varmespredning, bedre synsvinkler og en mer komfortabel totalposisjon alle viktige faktorer å ta i betraktning..

For å hjelpe deg med å finne ut hvilke rundeskrivebord som er verdt pengene dine, her kan du finne hvilke modeller som er de beste.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Topp tilbud på bærbare datamaskiner for spill

1

Laptop bordstativ

Dette lille fangbordet fungerer som en sjarm. Den ergonomiske vinkelen gjør det praktisk å fortsette å spille i ganske lang tid uten at håndleddene kramper.

Hvis en god pris og 360-graders justerbarhet ikke kan vinne deg, så fortsett å lese hva dette bærbare spillbordet har å tilby:

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Logitech N550

Avslappet spill blir mye smartere med Logitech Speaker Lapdesk. I hovedsak er det stort sett lap desk du trenger når du leter etter en modell som kommer med innebygde stereohøyttalere for små bærbare datamaskiner og netbooks..

Den beastly bærbare datamaskinen din passer kanskje ikke inn i dette lap desk, men noen få andre funksjoner gjør det til et godt valg.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Slate 2.0 Mobile

Denne lap desk løser det store problemet med å ikke kunne bruke spillmusene dine på et annet sted enn pulten din. Opprinnelig kuttet av en solid sort av ren, premium bambus, den blir deretter polert og omgjort til et flott utseende.

Foruten fantastisk håndverk, har du også andre praktiske fordeler.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

iSkelter Hover X+

Denne gangen skal du betale for premium håndverk, så jeg får ønske om å finne ut av alt. Det er fordi du legger en god sum av dine opptjente penger i dette, og derfor har du tenkt å kjøpe det perfekte lap desk for gaming.

Kan iSkelter Hover X + være ditt ideelle valg?

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Couchmaster CYCON

Couchmaster er et etablert merke, og det viser seg. Selskapets CYCON - Couch Gaming Lapdesk ser ut som en legitim løsning som pakker alt du trenger for å spille i proffligaen.

Når det gjelder ulempene, er det virkelig et spørsmål om bærbarhet. Allikevel kan det ikke benektes at dette spesielle lap desk er et virkelig mesterverk for øyeblikket.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Konklusjon på bærbare PC-er for spill

Å skaffe seg de beste rundeskrivebordene for spill, avhenger av mange forskjellige faktorer. Valget er alltid ditt, men alle de ovennevnte alternativene gir utmerket varmespredning og solid konstruksjon, slik at du kan spille uten å bekymre deg for din holdning eller gå glipp av det perfekte øyeblikket for å score.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...