kjøpe

Beste laserpekerpresentasjons fjernkontroll å kjøpe [2020 Guide]

Beste laserpekerpresentasjons fjernkontroll å kjøpe [2020 Guide]

Enten du er student eller professor på skolen eller behandler presentasjoner regelmessig i bedriften din, tilbyr en presentasjonsklikker fleksibilitet til å bevege deg rundt i hallen og kontrollere lysbildene eksternt. Presentasjonsfjernkontroller drives vanligvis av en laser som gjør den presis og tilbyr langtrekkekoblinger.

I denne artikkelen har vi listet opp den beste laserpekerpresentasjonsfjernkontrollen, slik at du kan levere presentasjonen din med tillit og frihet til å bevege deg uten å måtte gå tilbake til den bærbare datamaskinen for å kontrollere lysbildene..

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste fjernkontrollene for laserpresentasjon å kjøpe?

1

Red Star Tec PR-819

Red Star Tec PR-819 er designet for å hjelpe deg med å levere presentasjonen din mens du beveger deg rundt i hallen med fjernstyring av lysbildene. Med en rekkevidde på 50 fot er det en klasse 2-laserfjernkontroll som gir maksimal ytelse.

Red Star Tec PR-819 er kompatibel med både Mac og PC og til og med andre dataenheter. Den leveres med en USB-mottaker som må kobles til USB-porten på den bærbare datamaskinen.

Ulemper:

Sjekk pris

2

DinoFire trådløs presentatør

Hvis du leter etter et billigere alternativ, er DinoFire Wireless Presenter en kompakt RF 2,4 GHz PowerPoint-klikker som gir god valuta for pengene.

DinoFire Wireless Presenter er en kompakt, men funksjonell fjernkontroll med knapper for rødt lys, side ned og side opp. Langt trykk på side opp-knappen kan gå inn og ut av fullskjerm. Den leveres med et påstand på 98 fot og støtter flere plattformer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

DinoFire 2-i-1 Clicker

Hvis du ikke vil ha bryet med å bytte batterier nå og da for presentasjonsklikkeren din, kommer DinoFires 2-i-1-klikker med et oppladbart batteri via USB-lader som tar omtrent 1 time å lade opp fullstendig.

I motsetning til det billige alternativet, kommer DinoFire clicker med Bluetooth samt RF-lasertilkobling, noe som gjør den kompatibel med en rekke enheter. Den har også et økt utvalg på 115 fot. Andre funksjoner på fjernkontrollen inkluderer side opp og ned knapp, volumkontroll, bytte vindu, full / svart skjerm og mer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

BEBONCOOL PPT Clicker

BEBONCOOLs PPT-klikker er en velbygd kompakt PPT-klikker med en ergonomisk design som passer i alle hender. Den er laget av ABS-plast og leveres med plug and play-funksjonalitet.

BEBONCOOL fungerer med AAA-batterier og bruker en USB-mottaker for å koble til hvilken som helst bærbar PC. Selv om den støtter alle de viktigste plattformene som godtar USB-mottakeren, er rekkevidden til fjernkontrollen begrenset til 39 fot. Den leveres også med få fysiske knapper for side opp / ned, full skjerm på / av og andre funksjoner.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Logitech R800

Hvis du leter etter noe mer sofistikert, er Logitech R800 en profesjonell presentatør med en grønn laserpeker og en LCD-skjerm. Den kraftige grønne laserpekeren lar deg se selv på LCD- og plasmaskjermer i sterkt opplyste rom.

LCD-skjermen med tidtaker lar deg styre tiden din med et stille og vibrerende varsel slik at du kan avslutte presentasjonen din i tide. Den leveres med et trådløst område på opptil 100 fot med en mottaksnivåindikator for å vise signalstyrken.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om fjernkontroller for presentasjon av laserpekere

Presentasjoner er en del av nesten alle yrker, og med en god presentasjonsfjernkontroll med en laserpeker kan du fokusere på å levere den beste presentasjonen uten å bekymre deg for å holde deg nær den bærbare datamaskinen for å kontrollere lysbildene. Gå gjennom listen og gi oss beskjed om ditt valg i kommentarene.

Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...