kjøpe

Beste LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermer å kjøpe [Guide 2020]

Beste LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermer å kjøpe [Guide 2020]

Å ha en LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm gir deg store fordeler, som inkluderer redusert energiforbruk, bedre kontrast og lysstyrke, større fargespekter, raskere respons på endringer i scenerier og fotorefraktive effekter.

Gitt fordelene som følger med å ha en, er det ikke rart at flere og flere ser på LED-bakgrunnsbelyst LCD som viktigste kriterier når de leter etter dataskjermer.

På grunn av dette har vi samlet en liste over de mest populære LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermene du for øyeblikket kan kjøpe.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hvilke er de beste LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermene som er tilgjengelige?

1

Acer V246HQL

Acer V246HQL er en vanlig hverdagsmonitor som du kan bruke til generelle formål, for eksempel arbeid, eller å se en eller annen film eller TV-serie.

Den har en 23,6-tommers widescreen LED LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 og et 16: 9-sideforhold. Led Backlight gir også skjermen god bildekvalitet og belysning, samtidig som den opprettholder god fargebalanse.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

ASUS VS248H-P

VS248H-P er en ekstremt enkel Full HD LED-skjerm. Den leveres med et HDMI-grensesnitt, og det er optimalisert for god bilde- og fargekvalitet.

Skjermen har også en slank design, noe som gjør den flott for multi-monitor-oppsett mens den har begrenset skrivebordsplass, og kantene er også ganske slanke.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

ASUS VS228H-P

Hvis ditt hovedanliggende er en budsjettmonitor som gir stort sett det du betaler for, er ASUS VS228H-P det riktige valget for deg, da det balanserer en rimelig prislapp med mer enn anstendige spesifikasjoner.

Disse inkluderer full 1080p-støtte og Splendid Video Intelligence-teknologi som forbedrer farge, lysstyrke, kontrast og skarphet for å gi optimal visning eller bilder og videoer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

ASUS VE278H

ASUS VE278H leveres med en gigantisk 27-tommers Full HD LED-skjerm som gir en ultrajevn visuell avspilling og har brukervennlige kontroller

I tillegg kommer ASUS VE278H med de to innebygde HDMI-porterne, slik at du kan koble til flere PC-er, spillkonsoller og andre enheter..

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Dell E2318HR

Dell E2318HR har en flatskjerm som har en aktiv matrise, tynnfilmtransistor, flytende krystallskjerm og LED-bakgrunnsbelysning, noe som gir den alle fordelene med den typiske LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermen.

Selv om bildekvaliteten kanskje ikke skiller seg ut i forhold til andre oppføringer på listen vår, er det mer enn nok gitt den ekstremt lille prislappen som følger med den..

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermer

Brukerpreferanser har alltid diktert hvordan markedet utvikler seg, og behovet for holdbarhet er det som fikk LED-bakgrunnsbelyste LCD-skjermer.

Hvis du leter etter en skjerm som ikke nødvendigvis er ekstraordinær når det gjelder spesifikasjoner, men som er en god langsiktig investering når det gjelder forbruk og levetid, er en LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm det riktige valget for deg.

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av monitoravtaler du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...