programvare

Beste medisinske faktureringsverktøy for hjemmebasert virksomhet [Guide 2020]

Beste medisinske faktureringsverktøy for hjemmebasert virksomhet [Guide 2020]

Den beste programvaren for medisinsk fakturering for hjemmebaserte virksomheter bør komme til topps for arbeid hjemmefra medisinsk fakturering. I følge Bureau of Labor Statistics øker behovet for medisinsk fakturering og koding av eksperter. En økning på 15% fra 2014 til 2024 viser tydelig relevansen av helse- og medisinsk teknikere i dag.

Dermed har medisinske faktureringstjenester skapt enorme muligheter for medisinsk koding og fakturering for å jobbe for helseforetak hjemmefra. En medisinsk journalekspert kan tjene i gjennomsnitt $ 35.000 til $ 45.000 per år, noe som er en relativt god lønn.

Medisinske faktureringseksperter kan også tjene enorme summer ved å jobbe for selv forsikringsselskaper, en uavhengig lege, apotek, offentlige etater osv. Det krever ikke så mye utdannelse, bortsett fra å forstå hvordan du bruker den beste programvaren for medisinsk fakturering for hjemmebaserte virksomheter. Denne artikkelen utforsker derfor 5 toppprogramvare for medisinsk fakturering for jobber hjemmefra.

Hvem kan bruke programvareløsningen for medisinsk fakturering?

Topp 5 medisinsk faktureringsprogramvare for jobber hjemmefra

1

NexGen medisinsk faktureringsprogramvare

Nexgen faktureringsprogramvareplattform tilbyr et omfattende og integrert teknologiverktøy for den beste medisinske faktureringsprogramvaren for hjemmebaserte forretningstjenester. Nexgen helsetjenester er designet for å imøtekomme behovene til ambulerende praksis. Dette brukes til å identifisere påstander og eliminerer avslag eller avvisning.

Revenue Cycle Management-systemet sørger for enkel fakturering og innkreving med valg av automatisk faktureringsgenerering.

Programvaren hjelper deg med å håndtere kontantstrømmen gjennom behandling av påminnelser om forfall og betaling etter online betalinger.

Viktige funksjoner inkluderer:

- RELATERTE: Topp 8 Windows 10 helse- og treningsapper

2

Drchrono medisinsk faktureringsprogramvare

De Drchrono medisinsk faktureringsprogramvare har en robust funksjon for skadebehandling. Noen av de viktigste innovative funksjonene gjør at Drchrono-programvaren kan utføre funksjoner for flere lokasjoner. Disse funksjonene inkluderer tilpasning av EPJ, resirkulering osv.

Faktureringsprogramvaren inneholder innovative funksjoner som gjør det enkelt å legge inn, behandle, spore og hente inn kravhistorikk.

Viktige funksjoner:

Redaktørens merknad: Hvis du er interessert i annen regnskaps- og skatteprogramvare, kan du sjekke ut vår brede samling guider.

3

Kareo medisinsk faktureringsprogramvare

Kareo faktureringsprogramvare gjør din uavhengige medisinske praksis veldig givende. Det er et skybasert verktøy for klinisk styringsteknologi med ikke så enkelt grafikkgrensesnitt, men tilbyr mobil- og webapplikasjon til brukere.

Det gjør det mulig for medisinske teknikere å finne, administrere pasienter og utstede forsikringsregninger for klienter. Den bruker avansert sporing, kravbehandling og betalingsløsninger for å sikre klientens medisinske journaler og behandles vellykket.

Prosessen Kareo medisinsk faktureringsprogramvare fungerer på inkluderer planlegging av pasienter, verifisering av forsikring, administrering av kontoer og prosessinnsamlinger. Den kan også håndtere komplekse medisinske poster, lagre pasientinformasjon, utvikle tilpassbare rapporter osv.

Viktige funksjoner

- RELATERT: Populær medisinsk app Complete Anatomy kommer til Windows Store

4

Carecloud concierge Billing-programvare

Denne moderne programvaren for inntektssyklusadministrasjon er designet for å dekke alle behov for medisinsk praksis, spesielt innen fire kjerneområder. Som en RCM, Carecloud concierge garanterer spesialisert medisinsk fakturering, timeplanlegging, faktureringsinnsamling og overføring av hver betalingssyklus. Det regnes som den beste programvaren for medisinsk fakturering for hjemmebasert virksomhet på grunn av det enkle å bruke grensesnittet og effektiv service.

Carecloud concierge integrerer fullt ut Central PM, Breeze PXM og Charts EHR, noe som gjør konsentrasjon om pasienter til en bedre prioritet. Dette er det riktige valget for et omfattende faktureringsprogram. Kombinasjonen av praksisadministrasjonsprogramvare og inntektssyklusadministrasjonstjeneste er en kombinasjonspakke.

Drevet av en banebrytende nettbasert plattform, forbedrer den effektivitet og produktivitet. Det er en one-stop shop for den beste medisinske faktureringsprogramvaren for arbeid fra hjemmeteksperter.

Viktige funksjoner:

- RELATERT: 5 beste taleterapeprogramvare for Windows 10

5

Practice Suite Medical Billing Software

Øv suite er en omfattende skybasert medisinsk kontorplattform. Det er en komplett hel-til-ende-plattform som støtter 61 spesialiserte programvarespesialiteter for EPJ og 150 medisinsk fakturering.

Som en av de beste programvarene for medisinsk fakturering for hjemmebaserte virksomheter, inneholder den avanserte nettbaserte Revenue Cycle Management-systemer. Øvelsespakke tillater enkel pålogging til alle øvelser, noe som gjør det enkelt å logge på hvor som helst og ikke obligatorisk fra en kontorstasjon..

Øvelsespakke kan adopteres av alle grupper, fra soloøvelse til tredjepartsfakturering eller en bred stab. Den organiserer alle aktiviteter på ett sted for pasienten - CRM, engasjementer, arbeidsflyt osv.

Viktige funksjoner

Konklusjon

Bortsett fra medisinsk faktureringsprogramvare, er det andre verktøy som trengs for vellykket hjemmebasert medisinsk faktureringstjeneste, inkludert:

Bruk av den beste medisinske faktureringsprogramvaren for hjemmebaserte virksomheter vil både forbedre ytelsen og gi et konkurransefortrinn.

Hver av de ovennevnte topp 5 medisinske fakturerings- og kodingsprogramvarene tilbyr utmerkede løsninger for eksperter innen medisinsk fakturering. Imidlertid vil ikke alle være gjeldende for hver brukerbehov. Brukere kan også dra nytte av online kurs for å lære om medisinsk fakturering før de går i praksis.

Relaterte historier å sjekke ut:

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2018 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...