kjøpe

Beste støydempende mikrofoner å kjøpe [2020 Guide]

Beste støydempende mikrofoner å kjøpe [2020 Guide]

For de av dere som ikke vet, er en støydempende mikrofon en type mikrofon som lett kan deaktivere omgivelseslyder. Dette gjør at den bare kan registrere det som blir talt rett ved den.

Dette gjør dem ganske praktiske i ganske mange aktiviteter. Disse inkluderer:

Uten å gå inn på tekniske detaljer om hvordan støyreduksjon fungerer, er det nok å si at disse mikrofonene er gode å bruke i støyende omgivelser.

Med tanke på det, her er en liste over de fem største støydempende mikrofonene du kan få fra Amazon.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste støydempende mikrofonene?

1

BLÅ kondensatormikrofon

De fleste applikasjoner for BLÅTT involverer studioarbeid. Mikrofonen ser ut til å være bygget veldig bra, og lydkvaliteten og mange kunder roser den tilsynelatende solide designen til produktet.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

HyperX QuadCast

HyperX QuadCast er sannsynligvis det mest nisje produktet på vår liste, siden det er en mikrofon spesielt dedikert til spill. Men hva det mangler i allsidighet, gjør det mer enn for hvor godt det blir gjort jobben.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Plantronics Audio 995

Som nevnt tidligere, kommer de fleste støyreduserende mikrofoner vanligvis med hodetelefoner inkludert. Når det er sagt, sammenligner få sett med hodetelefoner med Plantronics Audio 995.

Selgeren av dette produktet er hodetelefonens frittgående natur, ikke bare mikrofonen. Dette gjør produktet utmerket selv for utendørsaktiviteter, så lenge du ikke kommer for langt fra lydkilden.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

COWIN SE7

COWIN SE7-headsettet er en dobbeltfunksjon når det gjelder støyreduksjon, da både hodetelefonene og mikrofonen har denne funksjonen inkludert.

Dette gjør dette utrolig stilige hodetelefonene til et utmerket valg i støyende omgivelser. Dette er fordi ikke bare omgivelseslyder ikke plager deg, men det vil ikke også plage de du snakker med heller.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Jabra Evolve 75 UC

Evolve 75 er et trådløst hodesett som har overlegen aktiv støyreduksjon for å forbedre produktiviteten din. Den doble tilkoblingen til to Bluetooth-enheter lar deg ringe mens du lytter til musikk fra samme hodesett.

Den trådløse funksjonen gir også rikelig med frihet, siden du kan bevege deg opptil 30 meter fra smarttelefonen eller PCen.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Personlige tanker om støyreduserende hodetelefoner

Som spiller vil jeg helhjertet anbefale å bruke hodesett og mikrofoner mens du spiller.

Det at du kan gi lagkameratene klare og presise instruksjoner under online-kamper kan bety forskjellen mellom seier eller nederlag.

Mer, ved å bruke dem i studioøkter for opptak, kan du også dra nytte av den medfødte krystallklare stemmen din.

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av de beste mikrofonavtalene du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...