kjøpe

Beste PC-tilfeller for en ny PC å kjøpe [2020 Guide]

Beste PC-tilfeller for en ny PC å kjøpe [2020 Guide]

Black Friday er en flott dag å få tak i noen gode kjøp. Det er dagen etter Thanksgiving torsdag i USA da selskaper rabatterte priser. Noen selskaper tilbyr faktisk BF-avtaler i det minste i november.

Så dette kan være en god tid å få en ny PC-sak! En sak med et tiltalende design og mange utvidelsesspor vil være viktig for alle som monterer et tilpasset skrivebord. Slik som Amazon og Newegg diskonterer noen bemerkelsesverdige PC-saker for Black Friday-perioden. Dette er fem Black Friday PC-saksavtaler som er verdt å merke seg.

Merk: Tilbud kan endres. Noen ganger kan det hende at noen av tilbudene i guidene våre ikke lenger er tilgjengelige når du trykker på kjøpsknappen. Så skynd deg og ta tak i dem mens de er varme.

Beste PC-sakstilbud å få

1

Corsair Mid-Tower-saker


Denne sesongen kommer med noen fine besparelser på PC-saker fra Corsair. Sjekk dem før de er utsolgt!

CORSAIR Carbide SPEC-Omega RGB

CORSAIR Crystal 570X RGB mellomtårnveske, 3 RGB-vifter, herdet glass

CORSAIR Carbide 275R Midtårns spillveske, vindusidepanel

CORSAIR Carbide SPEC-04 Mid-Tower Gaming Case

2

Rosewill PRISM S500 ATC-sak

Dette er en ATX mellomtårnkasse som inkluderer flere utvidelsesspor, fire 120 mm forhåndsinstallerte vifter og fem stasjonsbrønner. Det er et stål og gjennomsiktig koffert med sidepanel i herdet glass.

PRISM S500 inkluderer også nye LED-lys langs ringvifter og sidelist som opplyser saken med noen blendende RGB-lyseffekter.

- RELATERT: 5 beste PC-tilfeller i herdet glass for å beskytte Windows-datamaskinen din

3

Rosewill CULLINAN

CULLINAN er et elegant mellomtårnveske for spilldesktops som har tre herdede glasspaneler på sidene og toppen. Den inkluderer fire 120 mm LED-vifter med alternative blå, røde og hvite fargevarianter som lyser opp på skrivebordet.

Denne saken støtter ATX, XL-ATX og E-ATX hovedkort og inkluderer flere utvidelsesspor, to 3,5 stasjonsbrønner og tre 2,5 stasjonsbrønner. Du kan også koble enheter med CULLINANs ene USB 3.0, to USB 2.0 og to lydinnganger.

Redaktørens merknad: Hvis du er interessert i andre PC-saker, kan du sjekke ut den store samlingen av guider.

4

Thermaltake View 71

Thermaltake View 71 er blant de mest gjennomsiktige skriveboksvesker, ettersom den inkluderer herdede glasspaneler på begge sider, på toppen og foran. Det er en full-tower sak som støtter ATX og ITX hovedkort og leveres med tre Riing RGB fans.

Saken inneholder 10 2,5 og flere 3,5 stasjonsbrønner og opptil 10 utvidelsesspor. View 71 frontpanel inneholder også to USB 2.0, en HD Audio og et par USB 3.0 porter.

- RELATERT: 5 beste PC-tilfeller med vannkjøling for å eliminere problemer med overoppheting

5

Rosewill Thor V2-W

Thor V2 er et ATX-etui med full tårn, mer spesifikt designet for spillrigger. Som sådan er dette en ekspansiv sak med 10 utvidelsesspor som kan passe 12,99 tommers grafikkort.

Thor V2 inkluderer fire vifter, seks eksterne 5,25 stasjonsbrønner og seks interne 3,5 stasjonsbrønner. Det er også to USB 3.0, en e-SATA og to USB 2.0-porter på toppen av V2.

6

Thermaltake View 31

Thermaltake View 31 mellomstorveske ligner CULLINAN, da det er en annen med gjennomsiktig herdet glassdesign. Den inneholder også tre 140 mm Riing RGB-vifter som gir lignende lyseffekter til saken.

View 31 er kompatibel med ATX-, Micro ATX- og Mini ITX-hovedkort, og den inneholder opptil 10 utvidelsesspor og tre 3,5 eller 2,5 stasjonsbrønner. Saken inkluderer også fire USB- og en HD-lydinngang / -utgang.

Dette er noen få tilfeller som for øyeblikket er diskontert som du kan sette opp et nytt skrivebord. Husk at de fleste Black Friday-rabatter sannsynligvis ikke varer lenger enn november.

Du vil selvfølgelig trenge ekstra maskinvare for skrivebordsvesken din; og denne siden gir ytterligere detaljer for Black Friday PC-delrabatter.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...