kjøpe

Beste strømuttak med individuelle brytere [Guide 2020]

Beste strømuttak med individuelle brytere [Guide 2020]

Hvis du leter etter smarte løsninger for bedre å organisere hjemmet eller kontorlokalet, trenger du definitivt minst en strømkabel av høy kvalitet med individuelle brytere.

Det går utover en vanlig strømstikk, og mange slike enheter integrerer også USB-ladestasjoner. Og for å gi deg trygghet, legger de fleste produsenter til en overspenningsbeskyttelsesfunksjon for å beskytte tilkoblede apparater og apparater mot elektrisk overbelastning forårsaket av lynnedslag eller høy temperatur.

I denne artikkelen listet vi opp de 5 beste strømlistene med individuelle brytere som du kan kjøpe av Amazon og forbedre kvaliteten på hjemmet eller kontoret.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste strømlistene med individuelle brytere?

1

Rosewill RPS-200

RPS-200 strømuttak fra Rosewill kommer med 6 uttak som kan betjenes av individuelle brytere for å gi uavhengig kontroll for alle dine tilkoblede enheter.

Den har en 6-fots skjøteledning med en 3-polet jordet plugg, som opererer med maksimal effekt på 1875W (125V inngang og utgang, 15A utgang). Strømskinnen kommer i svart og hvitt.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

ROOTOMA

Denne stikkontakten fra ROOTOMA har 4 uttak med individuelle på / av-brytere for hver stikkontakt. Den leveres også med overspenningsvern for å kutte av all strøm i tilfelle overbelastning, høy temperatur eller lynnedslag.

Ledningen er 6 meter lang. Du kan feste strømstripen på veggen med to hengende spor og gummiføtter nederst for å forhindre at den glir av. Den opererer med maksimal effekt på 1875W (125V inngang og utgang, 15A utgang).

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

MAOZUA Power Strip Tower

MAOZUAs kraftuttakstårn har en stilig design og flere funksjoner. Den leveres med 8 stikkontakter og 4 USB-porter, som kan styres av to individuelle brytere.

En bryter styrer alle 4 USB-porter (2x 2.1A + 2x 1.0A) og har en lysindikator. To knapper fra toppen av tårnet styrer de 8 strømuttakene, der hver knapp betjener de 4 kontaktene på siden. Det er ingen lysindikator for strømbryterne fordi knappene forblir inne når de er slått på.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

BESTEK

BESTEK kommer med en høykvalitets strømstripe som har 8 uttak, individuelle brytere og en hovedbryter for å kontrollere alle kontaktene samtidig. Den inkluderer også to USB-ladeporter (2,4A hver), sammen med en 6 fots lang kraftig skjøteledning.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

NTONPOWER

Power strip-tårnet fra NTONPOWER har 8 uttak med individuelle brytere. Med en sofistikert design som passer hjemme og på kontoret, er den tilgjengelig i svart og hvitt.

NTONPOWERS topplist av høy kvalitet integrerer også en ladestasjon med 5 smarte USB-porter. Den har en 6 meter lang skjøteledning med en flatprofil med lav profil.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Konklusjon om strømuttak med individuelle brytere

Våre favorittvalg kan fås til rimelige priser på Amazon, slik at du kan begynne å forbedre hjemmet eller kontoret ditt ved å ty til smarte og energisparende løsninger.

Enten du er interessert i en grei strømstripe med individuelle brytere, eller en mer forseggjort design med USB-porter, kan du helt sikkert finne riktig passform ved å velge mellom Rosewill RPS-200, ROOTOMA, MAOZUA Power Strip Tower, BESTEK og NTONPOWER.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...