programvare

Beste programvare for lydlogging for HQ-lyd [Guide 2020]

Beste programvare for lydlogging for HQ-lyd [Guide 2020]

Programmer for lydlogging er avgjørende for alle kringkastere der ute. Markedet er fylt med mange lydloggingsett som kommer med forskjellige funksjoner som er mer eller mindre unike.

Vi samlet fem av de beste programmer for lydlogging som du for øyeblikket kan finne, og vi anbefaler at du analyserer deres beste funksjoner og funksjoner og deretter bestemmer hvilken som er best for dine personlige behov.

Beste programvare for lydlogging å kjøpe akkurat nå

  1. NI lyd- og vibrasjonsprogramvare
  2. Log4OM
  3. PlayIt-opptaker
  4. SkimmerPlus
  5. Abyssmedia Audio Logger

1. NI lyd- og vibrasjonsprogramvare

National Instruments lyd- og vibrasjonsprogram gir brukerne en sofistikert programvareløsning for alle typer lyd-, vibrasjons-, støy- og maskintilstandsovervåking-apper.

NI Sound and Vibration Measurement Suite og NI Sound and Vibration Toolkit er basert på en åpen analysefunksjon og også på et fleksibelt målebibliotek.

Ta en titt på de mest imponerende funksjonene som er pakket i denne ekstremt nyttige appen for lydlogging:

Programvaren er i stand til å blande den fantastiske funksjonaliteten til tradisjonell programvare for støy og vibrasjonsanalyse med fleksibiliteten til tilpasning. Lyd- og vibrasjonsassistenten vil definitivt hjelpe deg med å effektivisere appen din. Du kan finne ut mer detaljert informasjon og dra nytte av denne kjempefint programvaren på den offisielle nettsiden for lyd og vibrasjonsprogramvare.

2. Log4OM

Log4OM er et annet fascinerende lydloggingsprogram som kommer med en rekke imponerende funksjoner.

Sjekk de viktigste nedenfor:

På grunn av den høye mengden forespørsler om å administrere datamodusen i LOTW-nedlastingen, ga selskapet ut en helt ny versjon av Log4OM som kommer med enda flere fantastiske funksjoner om bord.

Du kan sjekke ut de nyeste funksjonene som er inkludert i programmet ved å gå til det offisielle nettstedet til Log4OM, hvor du også kan laste ned denne ekstremt veldesignede programvaren..

3. PlayIt-opptaker

PlayIt Recorder er i stand til å automatisere og planlegge lydopptak. Denne fantastiske programvaren er ideell for lydlogging på radiostasjoner.

Sjekk ut de viktigste funksjonene som kommer sammen med PlayIt Recorder:

For å kunne bruke et hvilket som helst PlayIt-programvare, må du først opprette en gratis konto på deres nettsted. Når du kjører programvareproduktet for aller første gang, blir du bedt om å registrere datamaskinen din ved hjelp av kontoinformasjonen.

Du trenger også åpenbart en Internett-tilkobling. Men hvis datamaskinen du bruker ikke har forbindelse til Internett, vil du kunne generere en lisensnøkkel via seksjonen Min konto..

For mer informasjon, gå til den offisielle nettsiden til PlayIt Recorder.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen fortsetter på neste side. Hvis du er interessert i annen lydprogramvare, kan du sjekke ut vårt brede utvalg av guider.

Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...