kjøpe

Beste USB-C skjøtekabler for dine behov [Guide 2020]

Beste USB-C skjøtekabler for dine behov [Guide 2020]

Siden USB-C-kabelen ble introdusert til markedet, kom den med god tiding.

Med denne kontakten kan du si farvel til frustrasjonene ved feil tilkobling på grunn av forskjellige retninger, fordi type C er en reversibel kontakt som lar deg plugge inn fra begge retninger, slik at du aldri får feil igjen.

De fleste moderne enheter og datamaskiner i dag er også utstyrt med type-C-porten, slik at du kan koble til og nyte rask dataoverføring og filoverføring, pluss kraftig superrask lading for andre enheter og dingser..

Disse enhetene kommer vanligvis pakket med sine egne type C-kabler, men noen ganger kan du enten plassere den feil, eller den blir ødelagt av en eller annen grunn, eller du vil bare ha en lengre til eget bruk.

Kvaliteten og konstruksjonen til kabelen du velger, vil også avgjøre hvor lenge den blir uten å bli ødelagt, pluss om den er motstandsdyktig mot farer som varme, korrosjon og andre ting som kan forårsake skade.

Hvis du leter etter den beste USB-C-forlengelseskabelen du kan legge til tilbehør, er det de 7 beste valgene vi anbefaler.

Beste USB-C skjøtekabler

  1. Kmeets
  2. Kimitech
  3. Disdim
  4. Dreamvasion
  5. Riitop
  6. Qicheng & Start
  7. CableCreation

1. Kmeets USB-C skjøteledning

Kmeets anbefales på det sterkeste som den beste USB-C-forlengelseskabelen, med hurtiglading, slitesterk kvalitet og superlang 6ft ledning slik at du kan bruke den fritt der du er.

Bygget med en datakabel av høy kvalitet med en USB-C-port, kan du lade og synkronisere enhetene dine samtidig i høye hastigheter. Den stilige nylonfiberjakken gjør kabelen sterk, tøff med strekkmotstand, noe som sikrer deg høy holdbarhet og økt fleksibilitet.

Den er kompatibel med alle type C-enheter og har en holdbar metallplugg laget gjennom profesjonell produksjon, antioksidasjon, varme og korrosjonsbestandighet.

Kjøp det nå


2. Kimitech USB-C skjøteledning

Dette er den beste USB-C forlengelseskabelen for datasynkronisering, lading og superhastighets dataoverføring.

Den er kompatibel med de fleste større enheter og har en USB-C reversibel kontaktdesign, slik at du kan koble til begge måter med bekvemmeligheten av å koble kabelen i alle retninger.

Bygget med slitesterk, nylonflettet aluminiumsbeskyttelse, tåler denne kabelen hverdagsslitasje og gir raskere, mer effektiv dataoverføring og strømforsyning.

USB 3.1 blå port har en overføringshastighet på opptil 10 Gbps og er bakoverkompatibel med tidligere USB-versjoner, slik at du får ti ganger raskere dataoverføring og synkroniseringshastigheter.

Denne slanke, slitesterke, fempakkede kabelen med forskjellige lengder, er designet for å tåle stress, bøyninger, vendinger og trekk.

Kjøp det nå


3. Fjern USB-C skjøteledning

Disdims Thunderbolt er den beste USB-C forlengelseskabelen designet for å støtte lader, lyd og videooverføring, samt datasynkronisering.

Den er kompatibel med de fleste store USB-C-enheter som bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, og er bygget med førsteklasses materiale av ren kobbertråd, som kan gi rask lading og stabil datasynkronisering på opptil 10 Gbps.

Nikkelbeleggingsjekk og TPE-kropp sørger for mer stabil, ikke lett å skade, fleksibel, støv- og flokerfri, holdbar og lett slik at du kan bære den hvor som helst og aldri bekymre deg for at den blir ødelagt.

Lengden er 1,8 m, den perfekte lengden for å utvide til hvor du vil - ikke lenger bekymre deg for korte kabler. Du kan også unngå flere plug-in-skader på enhetens grensesnitt.

Det innebygde aluminiumsfoliet og tekstilnettlaget sørger for en bedre og mer effektiv anti-interferenseffekt, pluss at den er dobbeltsidig slik at du kan sette den inn uten at den sitter fast, eller plug and play.

Kjøp det nå

Redaktørens merknad: Denne artikkelen fortsetter på neste side. Hvis du er interessert i andre typer kabler, kan du sjekke ut vårt brede utvalg av guider.

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...