kjøpe

Beste USB-strømbank for Raspberry Pi [2020-guide]

Beste USB-strømbank for Raspberry Pi [2020-guide]

Raspberry Pi er en hendig liten databehandlingsenhet som kan drives av nesten alle strømbankene med en USB-port. Imidlertid, hvis bærbarheten til Raspberry Pi er en bekymring, vil du kanskje velge en kraftbank som er effektiv og som kan drive enheten så lenge som mulig..

Mens du velger en USB-strømbank for datamaskinen din, må du vurdere noen ting. Forsikre deg om at strømbanken tilbyr 5V mikro USB-hovedadapter med 1200mA strøm og 2500mA hvis du planlegger å bruke enheten uten strømnav.

I denne artikkelen har vi listet opp den beste UBS-kraftbanken for å drive Raspberry Pi-prosjektet ditt mens du er på farten.

Før du kjøper en kraftbank, må du forsikre deg om at versjonen av Raspberry Pi er kompatibel med de bærbare kraftbankene. Noen nyere versjoner av Raspberry Pi-enheter er kanskje ikke kompatible med eksterne strømkilder.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

De beste tilbudene på de beste USB-strømbankene for Raspberry Pi

1

Anker PowerCore 26800

Anker PowerCore 26800 er en kraftkapasitet med høy kapasitet designet med avansert teknologi for å tilby rask lading for alle USB-kompatible enheter. Det er en 28600mAh strømbank og kan enkelt drive Raspberry Pi.

Anker PowerCore 26800 leveres med dual-micro USB-inngang for raskere lading. Den støtter høyhastighets universell lading og har 3 USB-porter for å lade opptil 3 enheter samtidig.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Anker PowerCore 20100mAh

Anker PowerCore 20100mAh ligner på PowerCore 26800 i estetikk og funksjoner, men leveres med et mindre batteri på 20100mAh. Det er en 4,8 A utgangsstrømbank og kan tilby nok strøm til å kjøre Raspberry Pi.

Anker PowerCore 20100mAh leveres med PowerIQ og VoltageBoost-teknologi for å levere raskest mulig lading til de tilkoblede enhetene. Den har 2 USB-porter og en Micro USB-port for lading.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Omars Power Bank

Hvis du ikke trenger en kraftbank med stor kapasitet og leter etter et billig alternativ til Anker kraftbank, tilbyr Omars Power Bank nok strøm til riktig pris.

Omars Power Bank er en 1000mAh strømbank med USB C-støtte som gjør den kompatibel med en rekke enheter. Den leveres med 2 5V USB-porter i full størrelse, 1 USB Type-C og en Micro USB for lading. Karbonfiberlignende tekstur gir et godt grep og utseende til kraftbanken.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Aibocn Power Bank

Aibocn Power Bank er en lett bærbar strømbank med håndholdt størrelse med 1000 mAh kapasitet. Den leveres med doble UBS-porter og en mikro-USB-port for å lade flere enheter samtidig.

For sikkerhetsbeskyttelse kommer Aibocn Power Bank med beskyttelse mot overladning, overutladning og overspenning. Maksimal utgang generert fra USB-porten er henholdsvis 2.1Amp (5v) og 1Amp, så sørg for at den er kompatibel med Raspberry Pi-enheten din før du kjøper.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

LEKPHEET Power Bank

Hvis du vil ha noe stort, tilbyr LEKPHEET Power Bank et massivt 30000 mAh batteri med hurtigladefunksjonalitet. Bortsett fra den enorme kapasiteten, kommer den også med 4 USB-utganger som kan lade opptil 4 enheter samtidig.

LEKPHEET Power Bank har også et superlyst LED-lys som lar deg bruke kraftbanken som en fakkel. For å lade strømbanken raskere, kommer den med dobbel micro USB-ladeport.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om kraftbanker for Raspberry Pi

Raspberry Pi er en liten datamaskin, og bruker ikke for mye strøm og kan lett drives av en kompatibel strømbank. I denne artikkelen har vi listet opp kraftige kraftbanker med massiv kapasitet som komfortabelt skal kunne drive datamaskinen din på farten.

Holiday Deal Kjøp en Windows 8.1-nettbrett eller PC, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er avsluttet, men det er noen flere søte avtaler som Microsoft har utarbeidet for deg. Les nedenfor for å se hva vi sna...
Rabatterte Windows 8-apper og spill denne uken # 6
Nok en uke er her, og Microsoft publiserer som alltid de nedsatte Windows 8-appene og -spillene i Windows Store. For denne uken har vi fire interessan...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...