kjøpe

Beste vertikale datamus å kjøpe [Guide 2020]

Beste vertikale datamus å kjøpe [Guide 2020]

Visste du at musen du bruker kan forårsake mer skade enn godt?

Å bruke en grunnleggende datamus i lengre perioder kan øke risikoen for å utvikle karpaltunnelsyndrom. Hvis du opplever smerter i musen din, eller kanskje du bare vil planlegge fremover, anbefaler vi å investere i en vertikal ergonomisk mus.

Sammenlignet med sine flate kolleger har vertikale datamus en naturlig "håndtrykk" -form som bidrar til å redusere trykket på håndleddet og underarmen. Så hvis du ønsker å hvile håndleddet din denne måneden, så har du kommet til rett sted.

Nedenfor har vi listet opp 5 av de beste vertikale datamusene for deg.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Beste vertikale musetilbud å få akkurat nå

1

Anker 2.4G trådløs

Du kan fortelle at Anker-teamet lager sin teknologi med kjærlighet når det gjelder produksjon av datamus. Ankers nye vertikale mus har en slank matt finish og er formet med en koselig vinkel for håndflaten og fingrene, og minimerer stresset på håndleddet og albuen..

Hvis det ikke er nok til å gjøre deg begeistret og snappe en opp selv, kommer musen også med en kraftig 18 måneders garanti og støttet av et fantastisk kundeserviceteam.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Logitech MX

Logitech bakte denne musen med pleieskader som en av hovedingrediensene. 57 graders vinkel på denne vertikale musen finner midtveis mellom ergonomi og ytelse, og er spesielt designet for å redusere muskelspenning og trykk på håndleddet med 10%.

På toppen av dette kommer musen med en 4000 DPI høy presisjons sensor for hyper effektiv sporing; dermed minimere unødvendig håndbevegelse. Til slutt kommer denne vertikale musen med et oppladbart batteri som kan holde strøm opptil 4 måneder etter fulladet.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

J-Tech Digital trådløs

Har du noen gang ønsket å vite hvordan det føles å holde fremtiden i håndflaten din? Hvis du vil vite hvordan fremtiden for ergonomisk design virkelig føles, har teamet på J-Tech Digital utviklet en vertikal mus akkurat for deg.

Denne musen leveres med Wi-Fi- og Bluetooth-tilkoblingsalternativer for dine trådløse behov, et oppladbart batteri og, for å fullføre det, 20 grader tilpassbar justering, slik at du kan oppdage din egen ergonomiske sweet-spot.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Penguin Ambidextrous

Hvorfor gå og se pingviner i dyrehagen når du kan få en som sitter på skrivebordet ditt? Denne vertikale musen er ikke bra bare på grunn av den ambide ekstreme smokingsdesignen, den ble også designet for å bekjempe tre store helserisiko forbundet med grunnleggende, flate datamus:

Som en ekstra bonus kan du dele din Penguin vertikale mus med venner / familie / kolleger, siden den også er antimikrobiell og vil hemme veksten av bakterier.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om vertikale mus

Vertikale mus er et flott alternativ til grunnleggende, flate mus fordi de gir et naturlig håndrystegrep som reduserer stress i håndleddet og albuen, noe som bidrar til å forhindre potensielle problemer i fremtiden, for eksempel karpaltunnelsyndrom.

Til syvende og sist er det et klart valg å investere i en vertikal mus når håndleddets helse kommer til å tenke, bare husk at noen vertikale mus kompromitterer med mobilitet til fordel for komfort og helse. Og hvis du velger å bli trådløs, bør du vurdere å investere i et oppladbart batteri.

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av de beste musetilbudene du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...
Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...