nyheter

Beste Windows 8-apper for denne uken [14. juli]

Beste Windows 8-apper for denne uken [14. juli]

Det er tid for den ukentlige serien som viser deg de beste Windows 8-appene denne uken. Selv om vi sa at serien vil komme live på slutten av hver arbeidsuke, trodde vi at den ville ha mer verdi hvis vi inkluderte to ekstra dager, så vi er sikker på at du ikke vil gå glipp av noen fantastiske apper som vises i helgen.

Derfor vil våre ukentlige beste appserier gå live hver søndag fra nå av, så følg med, og så vil du vite hvilke som er de aller beste appene i uken. Hvis du har forslag til oss, må du huske å gi oss beskjed, slik at vi kan legge dem til listen. Også, hvis du har gått glipp av forrige ukes oversikt over de beste appene, kan du sjekke det ut nå.

8 beste Windows 8-apper for denne uken

Finn meg kaffe

Er du en kaffedrikker? Jeg vet at jeg er det, og derfor synes jeg denne appen er helt fantastisk. Som navnet antyder, lar appen deg finne alle kaffebarene i nærheten. Med et enkelt blikk på kartet vil du se hvor du kan drikke en velsmakende kopp Joe, og du vil også kunne få veibeskrivelse til noen av resultatene.

I tillegg lar appen brukere dele kaffebaresteder via Windows 8 Search-sjarmen, slik at de kan sette opp møter med vennene sine. Andre fine funksjoner i appen er muligheten til å lese og skrive anmeldelser, få informasjon om kaféene den viser eller filtrere dem via fasiliteter (gratis WiFi, parkering osv.).

GimmalPoint

Hvis du bruker SharePoint eller andre skybaserte Office 365-produkter, er GimmalPoint en app du kanskje vil ha på Windows 8-enheten din. Tillater brukere å få tilgang til flere SharePoint-miljøer samtidig eller legge til forskjellige steder på Start-skjermen som live-fliser.

Det er også enkelt å abonnere på forskjellige SharePoint-steder, ettersom appen har et enkelt brukergrensesnitt som lett kan nås av alle. Appen er kompatibel med både SharePoint 2010 og SharePoint 2013, både lokalt eller skybasert Office 365. Det er et utmerket verktøy å bruke i et kontormiljø, der flere brukere trenger tilgang til forskjellige steder og filer.

GuruCool PlaySchool

Jeg husker mitt tidlige liv var fylt med Cartoon Network-serier som pleide å kjøre episoder på nytt dag ut og dag inn. I dag kan barna bruke Windows 8-nettbrett eller datamaskiner for å ha det mye morsommere enn det jeg pleide å ha, og samtidig utvikle livsferdigheter som vil hjelpe dem når de blir eldre.

Denne appen er perfekt for foreldre som ønsker å tilby et læringsmiljø for barna sine med spill og bilder som hjelper dem å lære ordforråd, problemløsing, bilde- og formoppgaver og mange flere. Spillene som er omtalt i appen er spesielt designet av barneutviklingsspesialister for å gi barna det beste fra begge verdener: å lære og ha det gøy.

Sjimpakt

Når det gjelder spill, foretrekker brukerne stort sett de som har en veldig attraktiv spill som er underholdende og topp grafikk. Begge er til stede i Chimpact for Windows 8. Dette spillet er et flott tillegg til Windows 8-enheter, da det vil holde spillerne på kanten i lang tid.

De veldig godt utformede miljøene ser fantastiske ut og spillingen er våken og morsom. Utviklerne har lagt ned mye arbeid i dette spillet, og gir ikke ett, men fire miljø med 12 nivåer hver og så mange som 240 medaljonger som brukerne må tjene for å fullføre spillet.

Kabal på nettet

Kabal er et av de mest ikoniske Windows-spillene gjennom tidene. Det var en del av alle de nyeste Windows-versjonene, og Windows 8 har en av de største samlingene av patienspill av alle, takket være introduksjonen av Windows Store, der utviklere kan lage sine egne spill og gi dem til publikum.

Solitaire Online er et perfekt eksempel på hvordan Solitaire-fans kan ha det gøy ved å spille dette singleplayer-spillet mot vennene sine. Sammenligning av poeng, tider eller prestasjoner kan gjøres i denne appen, noe som gjør kabalen morsommere enn den noen gang var. Appen ser også ganske bra ut, med anstendig grafikk. Hvis du er interessert i andre Solitaire-apper for Windows 8, må du sjekke ut nedtellingen vår.

Einstein ™ Brain Trainer HD

Å trene hjernen din er like viktig som å trene kroppen din, og det er noen gode øvelser du kan prøve å gjøre den beste hjernetreningen. Disse er designet for å stimulere hjernen og lage nye nevrale forbindelser, eller for å styrke eksisterende. Selv om utsagn som "hjernen også er en muskel" ikke er helt sanne, er det sant at du må holde hjernen aktiv hvis du vil at den skal kjøre med full kapasitet.

Denne Windows 8-appen er spesielt designet for å gi brukerne den perfekte hjernetreningen. Den har 30 hjerneøvelser samt daglige oppgaver som er designet for å overvåke hjernens kondisjon og gi deg informasjon om hvor bra du har det og hva du bør fokusere på. Selvfølgelig er sjakk en annen sport som absolutt vil trene hjernen din grundig.

Super Golf Land

Golfelskere vil være veldig glade for å vite at det er et enkelt og veldig morsomt spill de kan spille på sine Windows 8-enheter. Super Golf Land er et gratis spill som har mye å tilby. For det første har spillet 72 hull som spillerne må fjerne, og for hvert hull er det tre minispill de kan prøve.

Ved å gå videre gjennom spillet vil spillerne også låse opp oppstart som vil hjelpe dem med å forbedre spillet sitt. Spillets fysikkmotor er veldig godt designet, og gir et realistisk scenario, og teksturene og miljøet har høykvalitets teksturer, til tross for at de er minimalistiske i utseendet..

Alchemy Reactor

Selv om dette spillet er veldig nært beslektet med Doodle God for Windows 8, kan det også være en god ressurs for de som liker kjemi og vil lære hvordan visse elementer blir opprettet. Den grunnleggende ideen til spillet er at du starter med fire grunnleggende elementer og tar på deg alkymistrollen til å skape nye materialer.

Selv om du ikke vil oppdage Philosopher's Stone, vil du ha det moro hvis du liker denne typen spill. For noen kan spillet miste noen poeng for design, siden det er veldig enkelt og har grunnleggende grafikk, det er veldig godt designet og enkelt å spille. Vi oppfordrer deg til å se forbi grafikkens enkelhet og fordype deg i alkymiverden.

  • Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
    Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
    Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
    Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
    KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
    Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...