xbox

De beste Xbox One-pakkene å kjøpe [2020-guide]

De beste Xbox One-pakkene å kjøpe [2020-guide]

Spillindustrien har endret seg dramatisk gjennom historien. Det er en av de mest tilgjengelige hobbyene akkurat nå, og derfor blir populariteten raskere.

Videospill er elektroniske spill som involverer interaksjon med et brukergrensesnitt. Begrepet "spill" antyder vanlig spill, hovedsakelig som en hobby snarere enn et yrke.

Videospill ble opprettet for å underholde og utdanne, men mange gjør det som et heltidsyrke. Bransjen har en tendens til å tjene mer penger enn sport og filmer, og Xbox gjør ikke noe unntak.

For å gjøre ting mer tiltalende er det mange Xbox-pakker på markedet. Vi har samlet de beste tilgjengelige for øyeblikket for å gjøre ting litt enklere for deg.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Topp Xbox One-pakker å få akkurat nå

1

Xbox One X - Gears 5 Limited Edition-pakke

Hvis du er en fan av Gears of War-serien, vil du være veldig glad for å vite om Xbox One X - Gears 5 Limited Edition Bundle.

Denne pakken inkluderer en Xbox One X 1Tb-konsoll som har et mørkt gjennomsiktig deksel som gjør at Crimson Omen ser ut som nedsenket i snø og is og en tilpasset trådløs kontroller.

I tillegg får du Gears of War 2, 3 og 4 spill sammen med Gears 5, en en-måneders prøveversjon av Xbox Game Pass og en måned med Xbox Live Gold.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Xbox One X - NBA 2K20-pakke

Hvis du er glad i basketball mer enn noe annet, og elsker å fylle ut showene til noen av de beste spillerne i verket i NBA-serien, så er Xbox One X - NBA 2K20 Bundle en drøm som går i oppfyllelse for deg.

Denne pakken inkluderer en Xbox One X 1Tb-konsoll og en trådløs kontroller, fullstendig nedlasting av spillet av NBA 2K20 og en måneds prøveversjon av Xbox Game Pass og en måned med Xbox Live Gold.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Xbox One X - Star Wars Jedi: Fallen Order Bundle

Hvis du er en fan av George Lucas univers, også kjent som Star Wars, så vil du være over-heels for Xbox One X 1TB Console - Star Wars Jedi: Fallen Order Bundle.

Denne pakken inkluderer en Xbox One X 1Tb-konsoll og en trådløs kontroller, full nedlasting av Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition, og en måneds prøveversjon av Xbox Game Pass og en måned med Xbox Live Gold.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Xbox One X - Game Pass & Live White-pakke

Xbox One X - Game Pass & Live White-pakken er den ultimate pakken for alle dine Xbox-spillbehov.

Den inkluderer en Xbox One X Robot White Special Edition 1TB-konsoll, en trådløs Xbox-kontroller, 3 måneders Game Pass og 3 måneder Xbox Live Gold.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Xbox One X - Battlefield V-pakke

Battlefield-serien er en av de mest kritikerroste FPS-spillseriene som noensinne har rammet spillmarkedet, og den siste tittelen, Battlefield V, er ikke en letdown i det hele tatt.

For de av dere som ønsker å få det, og nyt det med full ytelse, er det Xbox One X - Battlefield V-pakke.

Pakken inneholder en Xbox One X Gold Rush Special Edition 1TB-konsoll, en trådløs Xbox-kontroller, en full kopi av Battlefield ™ V Deluxe Edition, en full kopi av Battlefield ™ 1 og en full kopi av Battlefield ™ 1943.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris 

Avsluttende tanker om Xbox One-bunter

Folk elsker pakker fordi det er helt naturlig for oss å elske det vi synes er en solid avtale, og utviklere har fått tak i denne trenden, og det er slik pakker som inkluderer Xbox-konsoll og spill ble til.

I tillegg, hvis de klarer å lage et konsolldesign i en begrenset opplagsform, vil samlere og ivrige fans sannsynligvis bli sprø, fordi de kan vise sin dedikasjon til en bestemt franchise..

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...