kjøpe

Beste Zowie-mus å kjøpe [Guide 2020]

Beste Zowie-mus å kjøpe [Guide 2020]

Når det gjelder å finne en museform som virkelig passer din hånd, har Zowie-teamet på BenQ gjort det til sitt oppdrag å hjelpe deg med å finne riktig passform. Derfor, med Zowie, er det faktisk ingen "beste" mus på markedet, siden den beste Zowie-musen vil være den som føles mest komfortabel for deg.

Å bryte ned det grunnleggende, Zowie mus er delt inn i fire serier av datamus:

På toppen av dette kommer de varierende musene til og med i forskjellige størrelser for å presse ytterligere på personlige forbrukerpreferanser. Dermed, for å hjelpe deg med å finne din beste Zowie-mus, har vi brutt ned hver av serien enda lenger nede.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste Zowie-musetilbudene jeg kan få tak i?

1

Zowie EC

Fra og med Zowies EC-serie er disse datamusene designet spesielt for høyrehendte brukere. Zowie EC-serien er tilgjengelig i svart, rød, hvit, CS: GO-tema, og er tilgjengelig i to størrelser:

De hvite musealternativene er kjent som lavprofil på det offisielle Zowie-nettstedet, og har en blank overflate for de som foretrekker grepet på en blank overflate. Og for de av dere som liker litt stil i spillmusen, kommer EC-A-serien også med en LED innebygd i rullehjulet.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Zowie FK

En av de første tingene du vil legge merke til når du sammenligner med Zowies EC-serie, er FK-seriemusene designet for å være ekstraordinære - for både høyrehendte og venstrehendte brukere.

FK-serien er også bare tilgjengelig i svart eller spesialutgave hvitt, ikke rødt eller CS: GO-tema tilgjengelig. Når det er sagt, er disse musene tilgjengelige i tre størrelser i stedet for bare to:

Det er viktig å merke seg at på grunn av den lave profilen har musene i FK-serien en mindre bue som gir kloopptakere mer plass når du bruker musen.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Zowie ZA

I likhet med Zowies FK-serie, er ZA-seriemus også designet for å være ambideekstrøs og er bare tilgjengelig i svart og spesialutgaven hvit. En av nøkkelforskjellene mellom FK- og ZA-modellene er imidlertid at ZA-musene gir ekstra støtte for personer med mindre hender:

En annen forskjell er at ZA-serien har en høyere profil enn FK-alternativene, noe som gir en fyldigere følelse i håndflaten, og knappene på venstre / høyre side kan byttes mens du holder 2 + 3 nede før du plugger inn musen.

Fordeler:

Ulemper:

 Sjekk pris

4

Zowie S

S-serien er den yngste av Zowie-musens søsken, og er designet for høyrehendte brukere som EC-serien. Husk at S-serien bare er tilgjengelig i svart eller spesialutgave hvitt, og ikke har et LED-rullehjulalternativ.

Selv om dette for noen kan virke kjedelig, er Zowies S-serie rettet mot brukere som foretrekker en mye mer minimalistisk og mindre mus som presser på for komfort med minimalt kompromiss i ytelse:

Hvis dette allerede høres ut som musen for deg, bør du også vite at S-seriens kortere design gir lettere vertikal bevegelse. Nå kan S-serien være mindre, så det kan bli et problem å strekke for å klikke.

Dette er grunnen til at designerne på Zowie la løftet til leppene på forsiden av musen, noe som gjør det enklere å klikke og gir brukerne ekstra plass til å hvile sin fjerde finger.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om Zowie-mus

Det kan være vanskelig å finne høyre mus siden alle har sine personlige preferanser, og det er der Zowie kommer for å ta fakkelen. 

Andre museprodusenter tilbyr noen ganger flere funksjoner når det gjelder spillmus; etter å ha dekket de fleste av musens former, størrelser og profiler, er det tydelig at Zowie er ledende innen komfort og ergonomisk design i spillmusesamfunnet..

Denne spesifikke avtalen er en del av vårt større utvalg av de beste musetilbudene du kan finne. Du vil kanskje også sjekke ut vårt dedikerte Black Friday-knutepunkt for tekniske avtaler.

Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hater eller elsker Windows 8, vi er fortsatt nysgjerrige på en ting - bare hvor mange enheter klarte Redmond å selge? Hvor mange Windows 8-ek...
Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...