nyheter

Innebygd Chromium Edge antivirus blokkerer tilleggsprogrammer for mange

Innebygd Chromium Edge antivirus blokkerer tilleggsprogrammer for mange

Microsoft jobber med utviklingen av Microsoft Edge i et veldig raskt tempo. Big M rullet nylig ut en ny oppdatering for Microsoft Edge.

Den nylige utgivelsen gir mange endringer og ekstra støtte for innebygd virusskanning.

Imidlertid erkjente Microsoft også noen problemer. De som for øyeblikket kjører Chromium Edge's Canary-versjon, kan ikke lenger installere tillegg.

Dette problemet er relatert til det innebygde antivirusprogrammet i nettleseren. Virusscreeningsfunksjonen til nye Microsoft Edge blokkerer installasjonen av tilleggene.

Nettleseren advarer om at disse tilleggene kan være et potensielt problem for systemet ditt. Heldigvis kan du fortsatt installere tilleggene fra Chrome Store.

Som en rask påminnelse frigjør Microsoft nye oppdateringer for Kanariøyene hver dag. Det er en av de viktigste årsakene til at Kanari-kanalen er mer utsatt for å håndtere bugs.

Patch utgis veldig snart

Det forventes derfor at dette problemet vil bli løst i løpet av de neste dagene. Spesielt er Microsoft Edge også tilgjengelig i Beta- og Dev-versjoner. Hvis du er en av de brukerne som ikke liker å håndtere hyppige problemer på Canary-kanalen, kan du gå etter andre alternativer.

Microsoft har ikke kunngjort noen utgivelsesdato for den offisielle utgivelsen for Microsoft Edge. Men nylig ble et ødelagt installasjonsprogram for den stabile bygningen lekket online.

Det ser ut til at Microsoft har lært sin leksjon med den mislykkede utgivelsen av klassiske Edge i Windows 10. Teknologigiganten ønsker å gå gjennom en omfattende testfase denne gangen. Tusenvis av Windows Insiders tester for tiden nettleseren.

Du kan laste ned forhåndsversjonen av Chromium Edge i dag. I mellomtiden vil vi holde øye med situasjonen.

Kommenter nedenfor hvis du har opplevd andre problemer i den siste utgivelsen.

RELATERTE ARTIKLER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...