anmeldelser

Julemat App gjør Cookie forberedelse til en fornøyelse i Windows 8, Windows 10

Julemat App gjør Cookie forberedelse til en fornøyelse i Windows 8, Windows 10

Denne geniale Windows 8, Windows 10-appen hjelper deg med å tilberede deilig, velsmakende mat til jul fra nettbrettet ditt. Les for å få mer informasjon!

Julen er rett rundt hjørnet, og alle gjør forberedelser for den perfekte feiringen. Mens noen handler på Amazon og eBay, er andre opptatt med å lage mat og lage den perfekte julemiddagen. Ved hjelp av de som ønsker litt inspirasjon til middagsfesten, kommer vi med en Windows 8, Windows 10-app som vil gi dem noen ideer og tips til å lage de perfekte søtsaker: Julemat.

Denne appen er en flott ressurs for de som ønsker å lage gode retter og drikke til denne spesielle anledningen. Det gir brukerne mye detaljert informasjon og en ganske imponerende database med søtsaker og drikke, Julemat for Windows 10, Windows 8 er et flott verktøy for alle.

Julemat for Windows 10, Windows 8

Som nevnt tidligere er denne appen en perfekt ressurs for de som ønsker å lage utrolige retter og drikke til julemiddagen. Appen er veldig enkel å bruke, og bruker det allerede kjente moderne UI-grensesnittet, med en meny som strekker seg til høyre på skjermen og informasjonen gruppert i kategorier.

De forskjellige oppskriftene kan også sorteres etter et antall filtre (tilgjengelig ved å høyreklikke i appen eller ved å bruke filterknappen øverst til høyre i appen), inkludert ingredienser, tilberedningstype, vanskeligheter og mange andre. Når du har funnet en oppskrift du vil lage, kan du gjøre det se en video tutorial og les hele kokeprosessen og selvfølgelig listen over ingredienser som vises under videoen.

Jeg skulle gjerne sett videoer av bedre kvalitet som forklarer matlagingsprosessen, men dessverre har de fleste av dem dårlig kvalitet som ikke kan endres. Likevel er de fremdeles veldig gode og forklarer prosessen veldig bra, så hvis du ikke har noe imot det, kan du lære ganske mye av dem.

Dessverre har appen problemer når du søker etter oppskrifter. Det er ingen søkefelt i appen, men når du klikker på “Søk”-Knappen åpner Charms-søket, og noen ganger, når du har skrevet inn et ord og trykket på“ søk ”, blir appen øyeblikkelig krøllet (men ikke hele tiden). Jeg håper utviklerne vil ordne dette problemet i fremtidige oppdateringer, men til og med med denne ulempen, appen fungerer ganske bra og det representerer en veldig god ressurs.

Så denne julen har du til rådighet en av de beste appene for å lage søtsaker og drikke. Sørg for å installere den og se selv hvor flott appen kan være og hvor mange fantastiske oppskrifter du kan lage med den!

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...