nyheter

Chromium Edge vil ikke være tilgjengelig for 32-biters Windows 10-PCer

Chromium Edge vil ikke være tilgjengelig for 32-biters Windows 10-PCer

Microsoft kunngjorde mot slutten av 2018 at de vil gjøre Edge til en Chromium-basert nettleser.

Programvaregiganten slipper den nettleserens EdgeHTML-gjengivelse til fordel for Google Chromium-motoren, som understøtter Chrome, Vivaldi og Opera.

Brukerne venter fortsatt på den første forhåndsvisning av nye Edge. Et nytt støttedokument fremhever imidlertid at de første forhåndsvisningene av Chromium Edge ikke vil være kompatible med 32-biters Windows-plattformer.

En ny side med støttedokument med tittelen “Microsoft Edge Insider bygger: Feilsøk installasjon og oppdaterings ”har dukket opp på Microsofts nettsted.

Den siden viser noen feilmeldingsoppløsninger for Microsoft Edge Insider builds (Edge Canary og Edge Dev). Støttedokumentsiden sier også:

Sjekk operativsystemet. Microsoft Edge Insider builds er for øyeblikket bare tilgjengelig på Windows 10 (64-bit). Andre versjoner av Windows støttes ikke på dette tidspunktet.

Så de første Microsoft Edge Insider-byggene vil være eksklusivt for 64-biters Windows-plattformer. Microsoft ekskluderer i det minste 32-biters Windows-brukere fra testfasen til Chromium Edge. Programvaregiganten har heller ikke gjort det klart om flaggskipets nettleser i det hele tatt støtter 32-biters Windows.

De brukerne som ikke er sikre på om plattformene deres er 32 eller 64-biters Windows, kan sjekke via kontrollpanelet. I Windows 10 trykker du på Windows-tasten + Q for å åpne Cortana.

Skriv deretter inn 'system' i søkeboksen. Klikk System for å åpne vinduet i øyeblikksbildet rett nedenfor. Systemtypedetaljene forteller brukerne om plattformene deres er 32 eller 64-biters Windows.

Fremveksten av et offisielt Edge-støttedokument fremhever også at den første forhåndsversjonen av den nye Chromium-nettleseren snart kan lanseres.

Noen av de første skjermbildene til Edge Canary og Dev har allerede lekket. Ett skjermbilde inkluderer en ny fane-side som er åpen i nettleseren som viser at Chromium Edge vil inkludere utvidelser og et profilbilde til høyre for URL-linjen, omtrent det samme som Chrome.

Et annet skjermbilde inkluderer den nye Microsoft Edge Store som inkluderer et større lager med utvidelser for nettleseren.

Microsoft har ikke bekreftet når den lanserer den første forhåndsversjonen av Chromium Edge. Imidlertid kan programvaregiganten vise frem den nye Edge på May's Build Developer-konferanse.

Når den store M frigjør en forhåndsvisning av Chromium Edge, vil den ikke være en del av Windows Insider-programmet. Imidlertid trenger brukerne fortsatt en kompatibel 64-biters Windows-plattform for å kjøre nettleseren.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE: 

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...