anmeldelser

ConEmu er en kraftig Windows-konsollemulator med flere faner

ConEmu er en kraftig Windows-konsollemulator med flere faner

ConEmu er en veldig kraftig og pålitelig Windows-konsollemulator som støtter flere konsoller og tredjepartsapplikasjoner. Denne emulatoren lar deg enkelt bytte fra en konsoll til en annen eller fra en app til en annen uten å åpne dem i separate vinduer.

ConEmu er et avansert konsollvindu som lar deg kjøre et hvilket som helst skall etter eget valg. Imidlertid er det ikke et skall, noe som betyr at det ikke gir skallfunksjoner som ekstern tilgang, fullføring av tabulatorer og så videre.

ConEmu kan tilpasses i høyeste grad og viser en konfigurasjonsboks når du starter den, slik at du kan tilpasse kjerneapplikasjonsfunksjoner som Far Manager-plugins, Start-menyen og snarveier på skrivebordet. Du kan velge å ikke tilpasse disse funksjonene og beholde standardparametere, da dette ikke gjør ikke påvirke verktøyets oppførsel på en negativ måte.

Så langt som selve brukergrensesnittet, ligner det kommandoprompt. Hovedforskjellen er selvfølgelig evnen til å lage nye faner for å legge til nye konsollverktøy. Det er en serie forhåndsdefinerte konsollverktøy oppført for rask tilgang, og du kan også legge til nye.

Samtidig har ConEmu veldig liten innvirkning på prosessoren og RAM. Det er et veldig pålitelig verktøy; feil og krasj er ekstremt sjeldne hendelser når du bruker denne emulatoren. Verktøyet oppdateres regelmessig, og i tilfelle feil oppdages, blir de vanligvis raskt løst. Siden dette verktøyet er veldig kompakt og rikt på avanserte innstillinger, er det egnet for avanserte brukere.

Andre funksjoner inkluderer:

Du kan laste ned ConEmu gratis fra GitHub.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...