vinduer

Kopiering og liming fungerer ikke på Windows 10 Creators Update [FIX]

Kopiering og liming fungerer ikke på Windows 10 Creators Update [FIX]

Windows 10 Creators Update er her, men det er noen grunner til at du bør utsette oppgraderingen. For eksempel hindrer Creators Update noen brukere i å kopiere tekst til utklippstavlen, noe som betyr at oppdateringen kan ha deaktivert kopierings- og limingsverktøyet i Windows 10.

Slik påvirker problemet en Windows-bruker som gikk til Microsoft Community-siden på jakt etter en løsning:

Jeg har oppgradert til den nyeste Windows 10-versjonen i dag (Creators update / Anniversary Edition). Siden da virker ikke Kopi / Lim inn (min mistanke er at kopien mislykkes, og jeg kan ikke lime inn noe som ikke er der). Jeg har trålt internett for å finne løsninger, men ingen jeg har funnet samsvarte med problemet mitt (så langt).

Dette skjer i Notisblokk så vel som overalt ellers. Hurtigtastene fungerer ikke. Musemenyalternativene fungerer ikke. Jeg har sjekket og brukt alle de siste oppdateringene, og start på nytt også (flere ganger). Jeg har ikke installert verktøy fra tredjeparts utklippstavlehåndtering. Etter tastaturkopi (Ctrl-C) eller Musemeny (Kopi) er alternativet Lim inn aldri aktivert.

Slik løser du problemer med å kopiere og lime inn

Ifølge en Microsoft-representant kan problemet ligge i utdaterte drivere etter Creators Update. Følg disse trinnene for å installere drivere og andre valgfrie oppdateringer fra Windows Update:

  1. Klikk på Start knappen og åpne Windows-oppdatering. Skriv inn i søkefeltet Oppdater og klikk Windows Update i listen over resultater.
  2. Plukke ut Se etter oppdateringer i venstre rute og vent mens Windows ser etter de siste oppdateringene for datamaskinen din.
  3. Hvis det er tilgjengelige oppdateringer, klikker du på lenken i boksen under Windows Update for å se mer informasjon om hver oppdatering.
  4. Finn oppdateringene for maskinvareenhetene dine på Velg oppdateringene du vil installere siden og merker av for hver driver du vil installere. Trykk OK.
  5. Klikk Installer oppdateringer på Windows Update-siden. Administratortillatelse kreves Hvis du blir bedt om å angi et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller gir bekreftelse.

Merk at Windows Update vil fortelle deg om en oppdatering er viktig, anbefalt eller valgfri. Du må kanskje også starte PCen på nytt etter en oppdatering. Deretter vil Windows Update gi deg beskjed om oppdateringene ble installert.

Opplevde du det samme problemet etter oppgradering til Creators Update? Gi oss beskjed!

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...