vinduer

Deaktiver berøring i Windows 10 Hvordan

Deaktiver berøring i Windows 10 Hvordan

Windows 8 var det første Windows som introduserte berøringsgrensesnittet, og Windows 10 fortsetter sin tradisjon. Selv om brukere som ikke har berøringsskjermmonitorer, ikke trenger å bekymre seg for denne funksjonen, vil noen brukere slå av denne funksjonen på berøringsskjermbildene, så hvis du ikke vil bruke berøringsskjermfunksjonene i Windows 10, vil vi viser deg hvordan du deaktiverer berøring i Windows 10.

Slik deaktiverer du berøringsskjerm i Windows 10

Windows 10, som Windows 8, ble designet for å være ett operativsystem for forskjellige enheter, alt fra stasjonær datamaskin eller bærbar PC til nettbrett eller smarttelefon, så det er ikke uvanlig å se støtte for berøringsskjermfunksjonalitet. Hvis du ikke bruker berøringsskjermfunksjoner på den bærbare datamaskinen eller skjermen, eller hvis du ikke vil klikke på noe hvis du ved et uhell berører skjermen, har vi i dag en enkel måte for deg å deaktivere berøringsskjerm i Windows 10.

Her er hva du trenger å gjøre for å deaktivere berøring fra Enhetsbehandling.

  1. Åpne Enhetsbehandling. Du kan gjøre det ved å trykke på Windows Key + X og velge Enhetsbehandling fra menyen.
  2. Når Enhetsbehandling åpnes, må du navigere til Human Interface Devices.
  3. Åpne delen for grensesnittutstyr for mennesker og søk etter HID-kompatibel berøringsskjerm.
  4. Høyreklikk på HID-kompatibel berøringsskjerm og velg Deaktiver fra menyen.
  5. Du vil få advarsel om at deaktivering av denne enheten vil føre til at den slutter å fungere, men ikke bekymre deg for det og bare klikk Ja.

Det er det, berøringsskjermen din er nå deaktivert. Hvis du bestemmer deg for at du vil bruke berøringsskjermen igjen, bare gjenta alle trinnene, men når du høyreklikker på HID-kompatibel berøringsskjerm, velg Aktiver denne gangen.

Som du kan se, er det ganske enkelt å deaktivere berøringsskjermfunksjonalitet i Windows 10. Det er rart å se at Microsoft ikke gjorde dette alternativet mer tilgjengelig, for eksempel via Innstillinger-menyen, og dessverre er dette den eneste måten så vidt vi vet for å deaktivere berøringsfunksjonalitet i Windows 10.

Vår forrige guide om hvordan du deaktiverer berøringsskjermen refererte til forhåndsvisningsversjonen av Windows 10, mens denne nåværende tar hensyn til den endelige versjonen..

Les også: Hvordan bruke Google Kalender i Windows 10

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...