spill

DOOM-demo utvidet til Xbox One, drap demonhorder nå!

DOOM-demo utvidet til Xbox One, drap demonhorder nå!

Bethesda har gode nyheter for alle DOOM-fans der ute: du kan fortsatt prøve og prøve spillet fordi demoens tilgjengelighetsperiode nå er utvidet. Hvis du ikke har lastet ned demoen ennå, skynd deg og få den på XBox One nå.

I DOOM-demoen må du kjempe tann og klo gjennom åpningsnivået til denne førstepersons skytespillets singleplayer-kampanje. Du vil ta rollen som en ensom DOOM Marine og bruke ekstremt destruktive våpen kombinert med skjult bevegelse for å drepe demonhordene som invaderer UAC-anlegget på Mars.

Bruk dine imponerende våpen og kreativitet til å drepe demoner på originale og spektakulære måter. Hvis du vil holde deg i live, må du reagere raskere enn dem. Det er ikke tid til å hvile: vær i beredskap da de kommer til deg fra alle retninger.

DOOM er et veldig populært spill fra 90-tallet som til slutt ankom Xbox One og PC i år, etter en pinefull tolv års ventetid. Spillet har fantastiske bilder som, kombinert med de allerede kjente spillelementene, gir en fantastisk DOOM-opplevelse som får deg hekta i timevis. Fans av det originale spillet og nye spillere vil like spillet like.

Spillet er tilgjengelig i to moduser: en brutal singleplayer-kampanje og en fartsfylt flerspiller. Konkurrer mot vennene dine og vis dem hvem den beste jegeren er. Du kan også lage og spille dine egne nivåer med SnapMap og slukke demonens drapstørst.

Standardutgaven av DOOM har en prislapp på $ 60, mens samlerutgaven hvis den tilbys for $ 120. Sjekk ut demoen her.

Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...
Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...