nyheter

Last ned nå bygg 14342 for Windows 10 mobile enheter

Last ned nå bygg 14342 for Windows 10 mobile enheter

Microsoft ga nettopp ut den nye versjonen 14342 for forhåndsvisning av Windows 10 Mobile Insider. En uke etter at bygningen ble utgitt til Windows 10 Preview for PC, er Insiders on the Fast-ring nå også i stand til å laste den ned på sine mobile enheter.

Build 14342 for Windows 10 Mobile Insider Preview har samme nummer som PC-versjonen, og det ga også noen identiske funksjoner til mobilplattformen.

Akkurat som det gjorde på PC-er, brakte Microsoft sveipnavigasjon til Edge i Windows 10 Mobile, slik at brukerne nå kan navigere gjennom sider lettere.

Den nye bygningen brakte også 'Apps for nettsteder' til Windows 10 Mobile, en funksjon som lar deg åpne et nettsted med en bestemt app for bedre ytelse. Denne funksjonen er ikke funksjonell ennå, siden det ikke er noen apper som for øyeblikket støtter denne funksjonen, men Microsoft bør introdusere noen i fremtidige bygg.

Og til slutt, den siste versjonen brakte et par forbedringer av Feedback Hub i Windows 10 Mobile Insider Preview. Fra nå av, når du oppretter en ny tilbakemelding, vil Feedback Hub vise deg anbefalte kategorier eller underkategorier for tilbakemeldingen din, basert på tittelen.

I tillegg til et par nye funksjoner kunngjorde Microsoft at de la til et par nye enheter til "enheter som kan motta oppdateringer fra utviklingsgrenen vår", inkludert Lumia Icon, BLU Win HD LTE 150e og BLU Win JR 130e.

Som alltid inkluderte Microsoft en liste over kjente problemer og forbedringer i kunngjøringen om den nye bygningen. Så før du installerer en ny versjon, må du sjekke ut denne listen for å vite hva du kan forvente i den nye bygningen. Du kan se den komplette listen over kjente problemer og forbedringer i Windows 10 Mobile Insider Preview build her.

Microsofts liste over kjente problemer er ofte ikke nok til å gi deg et realistisk inntrykk av problemer i bygningen, ettersom brukere vanligvis rapporterer om flere problemer. Så vi kommer snart til å skrive en rapport med alle brukerrapporterte problemer for å introdusere deg for alle problemene i den siste versjonen.

Hvis du allerede har installert build 14342 for forhåndsvisning av Windows 10 Mobile Insider, og du har opplevd noen problemer, vennligst gi oss beskjed i kommentarene, slik at vi kan inkludere problemet ditt i rapportartikkelen..

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...