vinduer

Last ned oppdateringene for Windows 10. mai-oppdateringen nå

Last ned oppdateringene for Windows 10. mai-oppdateringen nå

OPPDATER: Oppdateringene fra oppdateringen i mai 2019 er her. Hvis du vil installere de nyeste Windows-oppdateringene på din PC, følger du nedlastingskoblingene som er oppført nedenfor:

Du kan lese den opprinnelige rapporten nedenfor.


Microsoft er klar for en ny runde med oppdateringer i Patch Tuesday i dag. Selskapet vil lansere en serie nye oppdateringer i dag for å fikse sårbarhetene som finnes i forskjellige produkter.

Derfor kan vi forvente at oppdateringen kommer med en rekke sikkerhetsforbedringer.

Akkurat som alle tidligere utgivelser, bør oppdateringen av May Patch Tuesday også gi noen reparasjoner for den japanske epoken.

Videre har vi sett at Microsoft er fast bestemt på å forbedre ytelsen til Windows 10-systemer. Så, Patch Tuesday vil også komme med noen ikke-sikkerhetsforbedringer og -reparasjoner.


Hvor ofte blir Windows 10-oppdateringer utgitt? Finn ut av vår detaljerte artikkel om Patch Tuesday!


Sikkerhetskopier systemet ASAP

Windows 10 kumulative oppdateringer viser seg ofte å være en katastrofe for brukere, og spesielt IT-administratorer.

Windows 10-brukere opplever ofte forskjellige oppdateringsproblemer, inkludert installasjonsfeil, nedlastingsboder og BSoD-feil.

Derfor er det bedre at du utsetter eller utsetter installasjonen av alle disse oppdateringene til en stabil versjon er tilgjengelig.

Alternativt anbefales det sterkt at du utfører en fullstendig sikkerhetskopi av systemene dine før du installerer disse oppdateringene.

Dette alternativet for sikkerhetskopiering av systemet vil hjelpe deg med å kvitte deg med eventuelle problemer.

Hvis vi er heldige, kan vi til og med få Windows 10. mai 2019-oppdateringen i dag

Windows 10. mai 2019-oppdateringen har noen spennende nye funksjoner på listen. Den kommer med File Explorer-forbedringer, forbedret Action Center-opplevelse og High DPI-forbedringer.

Men hva om Microsoft planlegger å overraske brukerne og lansere oppdateringen i mai 2019 i dag? Tross alt skulle oppdateringen rulle ut i april, men ble utsatt på grunn av noen store OS-feil.

Vi vil følge med på den kommende Patch Tuesday-utgivelsen. Fortsett med å besøke WindowsReport for å få den siste informasjonen om de nyeste funksjonene og feilene som er inkludert i oppdateringene for Windows 10. mai 2019. 

RELATERTE ARTIKLER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...